А за мене може ли линк за Parkan Iron Strategy? Значи тва е стратегия с меч-ове(роботи де). Може и торент. Само да ви кажа, че в българските торенти я няма
Така.Тук поствам за да не кажете че правя теми за глупости.
Някой може ли да ми даде IP с BG сървър на CS SOURCE?
Ако няма може и да е някой друг(демек от Англия ,туй онуй).
10x предварително
shadow killer написа:Така.Тук поствам за да не кажете че правя теми за глупости. Някой може ли да ми даде IP с BG сървър на CS SOURCE? Ако няма може и да е някой друг(демек от Англия ,туй онуй). 10x предварително
Абе ти малоумен ли си? http://www.headoff.com play.evrocom.net То иначе е трудно да се поразровиш в нет-а...
Broly - The LSSJ написа:защо ли ми се струва че линковете на shadow killer лееееко не се отварят??
Мдам. И на мен. Айде дайте тоз линк де!
Същия написа:А за мене може ли линк за Parkan Iron Strategy? Значи тва е стратегия с меч-ове(роботи де). Може и торент. Само да ви кажа, че в българските торенти я няма
Аз ще ви помоля за линк за American Civil war, но да не е от Арената и да има повечко сиид!!!!!
Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
Същия написа:А за мене може ли линк за Parkan Iron Strategy? Значи тва е стратегия с меч-ове(роботи де). Може и торент. Само да ви кажа, че в българските торенти я няма
Brolly - The LSSJ написа:защо ли ми се струва че линковете на shadow killer лееееко не се отварят??
Еми сори.Тия линкове за от gamez.com.tw а доколкото знам на повечето от вас не ви го отваря. Найстина ви съжалявам Там са преместени всичките игри след RIP-ването на warez.ru
*Disturbed по-спокой братле,той не е виновен,че е тъп....Иначе щом никой не ти отговаря на рикуеста,значи може би не можЕМ да я откриЕМ никъде!Take it eazy....