BugsBunny написа:Аре правете я важна тема,че без нея за къде
Стелт отдавна е обяснил защо не може да бъде направена оригинална. Темата не е законосъобразна и евентуално може да навреди на PC Mania или поне аз така го разбрах.
Пък и повечето въпроси тук дето ги пускат хората могат да си им намерят отговорите в Гугъл и компания. Моя обаче още стои без отговор-търся пълна(не рипната) версия на SW Galactic Battlegrounds . Надявах се поне някой да е мяркал линк, защото искам да я играя и с филмчетата
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
BugsBunny написа:Аре правете я важна тема,че без нея за къде
Стелт отдавна е обяснил защо не може да бъде направена оригинална. Темата не е законосъобразна и евентуално може да навреди на PC Mania или поне аз така го разбрах.
Пък и повечето въпроси тук дето ги пускат хората могат да си им намерят отговорите в Гугъл и компания. Моя обаче още стои без отговор-търся пълна(не рипната) версия на SW Galactic Battlegrounds . Надявах се поне някой да е мяркал линк, защото искам да я играя и с филмчетата
Лол! А темата за линкове за игри защо тогава е важна!
"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
hottyboy написа:може ли да ми дадете крак за стар варс републик командо плс
И аз това искам. С търсачката претърсих целия форум, има разни линкове към сайтове, те пък водят към други сайтове, от там има разни кракове дето не бачкат... Моля, някой да даде работещ крак за republic commando!
Ей, ще ми дадете ли крак(може и ръка) за Civiliaztion III conquests? Някъде из темата има, ама търсачката не показва на коя точно страница, а не ми се преглеждат 75!
Разумните хора се опитват да се приспособят към света.
Неразумните хора се опитват да приспособят света към себе си.
Следователно всякакъв прогрес на хората се дължи на неразумни хора.
Абе да ви питам вие какво по дяволите теглите от нета че няма крак? Дръпнах си командото-имаше си крак вътре в цд1. Дърпал съм дуума-и там в някой от биновете е имало крак. Про това положение е доста трудно да си намерите свободен крак-хората го слагат в цд-тата
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
The Dahaka написа:Ей, ще ми дадете ли крак(може и ръка) за Civiliaztion III conquests? Някъде из темата има, ама търсачката не показва на коя точно страница, а не ми се преглеждат 75!
bG_taL!BaNa написа:Много 10х, но ми трябва за първата...и за ЦС1.6 сер номер и сървъри, ако знаеш...
Съжалявам, не мога да немеря.
Но ето номера за Кънтъра:
2462-92319-7642
5101-89536-6894
2505-92728-8827
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
4058-6874-5632-1587-5698
7254-6482-3658-1287
5428-54698-2531-45698
2354-75680-2143
SWaT5931b
8255-27709-3380
За сървъри - сори, но въобще на я играя тази игра. Виж във data.bg и pulsar.bg .
"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
The Dahaka написа:Ей, ще ми дадете ли крак(може и ръка) за Civiliaztion III conquests? Някъде из темата има, ама търсачката не показва на коя точно страница, а не ми се преглеждат 75!