[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Till.Lindemann

Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО

Мнение от Till.Lindemann »

bitch pls, I`ll be a doctor 8)

журналистиката е вероятно най-безсмислената специалност. щот тъй. казвали са ми го хора, които я учат(верно, в шуменския). карали ги да четат книги ффс, като в 3 клас :D
в края на краищата, всеки си решава сам. после да няма мрънкане. щот малко са като бацата, сеш съ.

радвам се за дидко, че си е наредил нещата. дават ти кинти, с които най-накрая на 23 да слезеш от гърба на родителите си. отделно имаш време да си учиш и да се развиваш. отделно че гледаш филми на аванта :D

за бочката да не чувам лошо. нито за орхан мурад. разбрахме ли се?
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Der Meister написа: То все едно другите вузове не са същия хуй като УНСС. А и колкото и да е зле, специално за икономика си е най-добре.
Не знам за академичното ниво на УНСС, т'ва което ми бърка в нервите е к'ва полза има от 3000+ икономистчета на випуск?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
Till.Lindemann

прав си е хърфа. аз понеже нали съм специален и уча 100 неща, докато започна това, което искам, времето си мина и някои от съучениците ми завършват икономика/на стопанстно/на недвижимата собственост тая година(някои направиха семейства и деца, ама тва е друг въпрос) и като ги питам квоще правят от тук нататък, и всички(без тия дет имат деца за гледане) ми говорят за специализиране на нещо друго, второ визше или ням си кво. не разбирам ква е модата на тая икономика дет изсира толкова материал всяка година, ама балиго. психологията също е педерастия. най-добрата ми приятелка учи психология и, като я питам защо точно това, тя ми вика "нали знаеш".
ем знам, майка ти е адвокат, баща ти има хотел :D
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Admiral General Till написа:прав си е хърфа. аз понеже нали съм специален и уча 100 неща, докато започна това, което искам, времето си мина и някои от съучениците ми завършват икономика/на стопанстно/на недвижимата собственост тая година(някои направиха семейства и деца, ама тва е друг въпрос) и като ги питам квоще правят от тук нататък, и всички(без тия дет имат деца за гледане) ми говорят за специализиране на нещо друго, второ визше или ням си кво. не разбирам ква е модата на тая икономика дет изсира толкова материал всяка година, ама балиго. психологията също е педерастия. най-добрата ми приятелка учи психология и, като я питам защо точно това, тя ми вика "нали знаеш".
ем знам, майка ти е адвокат, баща ти има хотел :D
+ 1

Великите "икономисти". ;д Не мога да ги разбера , 'що не записват счетоводство, прекалено велики ли са, к'во.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

щото няма нужда от 3000+ счетоводители, ест
една дребна фирма може да има работа за що не и 15 икономиста, ама 1 счетоводител
а и е бахти ебаната работа, тъп ли си

недейте ми елитарства особено, щото от тия дето реват тука един няма с читава специалност, която да му дава шансове над другите
освен нали че такива специалности в България няма особено

обаждате се тука психолози, журналистчета и лекари
ама психологията и аз я бях подгонил, само че перспективата да прая ненужни статистики цел живот или некой ден да преподавам на дечурлига и това да ми е пика на кариерата ме отказа
лекарите са мн важни докато са студенти, после осъзнават че са в държава дето зъболекарите са по-богати от тях, за медицина в България недейте ми говорИ, аз къде имам познати с лекарски род са забегали по чужбина кой къде се пласира
а журналистите... ми вие си знаете, че и кво учите не знаете, кво да обяснявам в кви лайна сте

колко и да храним техническия, оттам кат че излизат най-много хора, дето да си ЗАСЛУЖАВАТ ПАРИТЕ, а тука миндили с тъпанарски специалности един друг се храним, аре осъзнайте се и по-тихо, дришляци
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Dante написа:Много си тъп Ерик, я виж какво написах няколко поста по-горе.
Капиталист, кво очакваш...
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Till.Lindemann

ти адекватник ли си :D времето на зъболекарите изтича, напълни се, а се сещаш, че не всеки може да си направи кабинет и намери клиентела. а и колкото и корав зъболекар ли си, на месец, повече от 5к не може да направиш(не че са малко) а от тук мога да ти дам пример за хора, които вземат 5-цифрени суми на месец. всеки тъпак, на който са му взели 200лв за изваден зъб, иска детето му да е зъболекар и почват да учат стоматология, ама втори курс се местят медицина. само турците остават дентална, щото има къда до продължат. методи също има кво да каже :D
Spoiler for :
според теб, защо записах медицина, въпреки, че първо ме приеха дентална в пловдив :D
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

ей тва става като не учите геодезия

чешете си езиците във форуми дорде не побелеете
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Admiral General Till написа:
Spoiler for :
според теб, защо записах медицина, въпреки, че първо ме приеха дентална в пловдив :D
Ми зависи какво ти е на сърцето. Щом обичаш да бъркаш в на хората органите, а не в устите им, ще си носиш последствията, били те добри или лоши : S
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Дантенце, ако правилно разбирам кой ти пост да гледам, говорим едно и също с теб. Това ако ме прави много тъп... абе бяга ми логиката нещо. :shock:

Симчо, 5к макс взимат тия дето праят кариеси по здравна каса и толко.
А gp-то ти да зима 5к? Хубаво, и аз познавам лекари дето има месеци да ударят 5 цифри. Ама познавам и висоти в неврохирургията, които вадят къде по-малко от зъболекаря ми дето кара Land Rover Discovery 4, и не е даже най-богатия при който съм бил, какво остава да познавам. Честно казано дано им изтича времето, ама за един преуспял лекар в България, имаш 50 дентални. Серем ти на абсурда.
Нищо лошо не ти казвам, аз евала правя на насоката ти, просто обстановката в България е все още такава, че не ти дава шанс. А ше учиш по-дълго и по-здраво от всички ни, и пак ше трябва да си много добър и борбен, че да изкласиш, дори повече от икономистката, дето ше стане касиерка в некоя фирма и ше завади пара повече от докторчето в поликлиниката. Ми ебати.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

В момента представят Watch Dogs на E3, а вие се карате за професии, реализация и други ирелевантни неща :roll:
http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/live.html

едит: те пък нищо ново не показаха :cry:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
ToxicRed

Мнение от ToxicRed »

Tiny написа:В момента представят Watch Dogs на E3, а вие се карате за професии, реализация и други ирелевантни неща :roll:

Чудо голямо, смесица между Assasins Creed, Prototype и малко GTA. :?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Tiny написа:В момента представят Watch Dogs на E3, а вие се карате за професии, реализация и други ирелевантни неща :roll:

То реално и за тичинки, личинки и пичинки да си говорим ще е 100 пъти по-добре от напъните на хората тук да пишат за политика. Едните не знаят къде се намират и симпатизират на някакви рандъм партии, сякаш не става въпрос за поредните престъпници, а другите ги тролват. В общи линии все едно няколко човека са се изсрали и спорят чие лайно е по-витаминозно и по-малко кафяво :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Gipo написа:В общи линии все едно няколко човека са се изсрали и спорят чие лайно е по-витаминозно и по-малко кафяво :lol:
мойто :oops:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

на тебе кура ти мирише на глисти от 5 години насам :oops:

p.s.

и за тва си така вървежен :D
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

и тука идва въпросът... ако акото ти е витаминозно не значи ли, че губиш витамини :roll: и реално пича с по-малко витаминозното те win-ва мощно
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

kaboom написа:и тука идва въпросът... ако акото ти е витаминозно не значи ли, че губиш витамини :roll: и реално пича с по-малко витаминозното те win-ва мощно
щеш ли да ми изедеш фекалните витамини ?
джумерки
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

koi e kyrticata be?!
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Не си ти.
Spoiler for :
ътетфъуъитдтсв
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

не само трябва да ти бъде забранен достъпа до форума и интернет, а и до живота
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Публикувай отговор