Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G

Мнение от shub niggurat »

аз явно не съм българин
джумерки
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Stylized Corpse написа:аз явно не съм българин
Аз също. :|
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Туйто наш трололонли го е писал!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Те и Рамщайн не са българи ама... :lol:
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

и ся кво излезе, чалгата е интернационалната спойка; мостът между цивилизациите :shock:

смених масло и филтри, държа зимните гуми и съм в готовност за смяна, тествахa ми акумулатора и въобще сме подготвени 100% за студове ^^
:flipFinger:
долу_админа

Мнение от долу_админа »

Мне, чалгата смуче, ама като нема друго и си пиян, играеш играта (която не можеш да спечелиш).

Как са византийските маслини бе?
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Чалта>Рийдонли(който е одлен позьор)

Сириус, седи бе, кви масла, кви филтри, къв сняг, имаш 2 месеца докато започнат прогнозите за валеж и още 2 да завали, споко. Не се изживявай като голем шофер:Р
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

човек написа:
Warbringer написа:I R 2 SAD. Деба...
снощи трябваше да дойдеш, вместо да се правиш на 13 годишно емо. :D

Снощи врътнахме Halo : Reach с един авер с помощта на много наркотици. За тва си останах в квартала :) Само в нас съм емо :Р
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
долу_админа

Мнение от долу_админа »

Omega-x написа:Чалта>Рийдонли(който е одлен позьор)
мишка.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

ела ми го кажи в лицето бе посерко, да ти надуя ушите от шамари, белкем започнеш да слушаш убава музика.
Taytay.
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Omega-x написа:Чалта>Рийдонли(който е одлен позьор)

Сириус, седи бе, кви масла, кви филтри, къв сняг, имаш 2 месеца докато започнат прогнозите за валеж и още 2 да завали, споко. Не се изживявай като голем шофер:Р
ми на маслата и филтрите им беше дошло времето, акумулаторът също трябваше да го погледнат, а зимните гуми ги приготвих сега, защото после като вляза в цикъла лекции-кафета-лекции, ходи се занимавай да сменяш гуми 2 дни преди да завали, когато цяла София се присеща :)

а и за 1ва година полагам грижи за колата и ми е некво ентусиазирано :D
:flipFinger:
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Тва са приятни интервенции :lol: При мене листа е доста дълъг и бръдат.Другия месец ще сменям кратуна, вал(какъв филм е настройката не ми се мисли), смукател, изпускател, мани.... а и така и така ще е отворен мотора, ще се сменят лагери, гарнитури, лайна. Кървава и мазна работата. Трябва да си сменя маслото на сервото и другото са козметични работици. Да смъкна бронята,че ми писна да е чукната ,да я дам да я залепят(че много ще ми дойде). Една крушка на стопа за смяна,една на номера, 2 нови фара(цели,не само крушки) и маска.Колата не е удряна,просто искам сток фейс. Туй е главното. Кви пари ще отидат и аз не знам. Избягвам и въпроса че ще трябва чип ,за тоя вал и глава..за целия сетъп, който ще е къстъм и ще е поне 300-400лв.. Комплекта за двигата го имам ама другото нз кога ще имам пари за него.Поне до декември-януари ще отиде работата в най-добрия случай. То ебем тииии аз една маска GSI (коят си я намерих едва едва в добро състояние), е 50 кинта а за нормална Астра е 15-20лв.... Новата година се бях наточил на една Калибра LET(207 4x4) или нова Астра ама 20XE(150) ама както се вижда няма да я бъде. На задните вежди балончетата избиват, айде на опашката за нови вежди, после и боя(цялостно, бях решил синя перла ама черна май ще е) и заминаха 1000 леа поне,дет ги нямам :? Ама съм си решил тая Астра я правя перфекната C20NE++ , без капка забележка и тогава си взимам нова Астра/Калибра(като Калибра съм си аресал една ама ако я вземат няма да си взимам изобщо ами една Астричка C20XE ехеее супер).

И така са мойте замисли :lol: Понякога ми се иска да не съм такъв сектант и да си мисля през 10к километра за смяна на масло,за проверка на гуми,ей такива ми ти работи :?
a.k.a Frosty
Anon

Мнение от Anon »

Lich King написа:Тва са приятни интервенции :lol: При мене листа е доста дълъг и бръдат.Другия месец ще сменям кратуна, вал(какъв филм е настройката не ми се мисли), смукател, изпускател, мани.... а и така и така ще е отворен мотора, ще се сменят лагери, гарнитури, лайна. Кървава и мазна работата. Трябва да си сменя маслото на сервото и другото са козметични работици. Да смъкна бронята,че ми писна да е чукната ,да я дам да я залепят(че много ще ми дойде). Една крушка на стопа за смяна,една на номера, 2 нови фара(цели,не само крушки) и маска.Колата не е удряна,просто искам сток фейс. Туй е главното. Кви пари ще отидат и аз не знам. Избягвам и въпроса че ще трябва чип ,за тоя вал и глава..за целия сетъп, който ще е къстъм и ще е поне 300-400лв.. Комплекта за двигата го имам ама другото нз кога ще имам пари за него.Поне до декември-януари ще отиде работата в най-добрия случай. То ебем тииии аз една маска GSI (коят си я намерих едва едва в добро състояние), е 50 кинта а за нормална Астра е 15-20лв.... Новата година се бях наточил на една Калибра LET(207 4x4) или нова Астра ама 20XE(150) ама както се вижда няма да я бъде. На задните вежди балончетата избиват, айде на опашката за нови вежди, после и боя(цялостно, бях решил синя перла ама черна май ще е) и заминаха 1000 леа поне,дет ги нямам :? Ама съм си решил тая Астра я правя перфекната C20NE++ , без капка забележка и тогава си взимам нова Астра/Калибра(като Калибра съм си аресал една ама ако я вземат няма да си взимам изобщо ами една Астричка C20XE ехеее супер).

И така са мойте замисли :lol: Понякога ми се иска да не съм такъв сектант и да си мисля през 10к километра за смяна на масло,за проверка на гуми,ей такива ми ти работи :?
TLDR
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Lich King написа:Тва са приятни интервенции :lol: При мене листа е доста дълъг и бръдат.Другия месец ще сменям кратуна, вал(какъв филм е настройката не ми се мисли), смукател, изпускател, мани.... а и така и така ще е отворен мотора, ще се сменят лагери, гарнитури, лайна. Кървава и мазна работата. Трябва да си сменя маслото на сервото и другото са козметични работици. Да смъкна бронята,че ми писна да е чукната ,да я дам да я залепят(че много ще ми дойде). Една крушка на стопа за смяна,една на номера, 2 нови фара(цели,не само крушки) и маска.Колата не е удряна,просто искам сток фейс. Туй е главното. Кви пари ще отидат и аз не знам. Избягвам и въпроса че ще трябва чип ,за тоя вал и глава..за целия сетъп, който ще е къстъм и ще е поне 300-400лв.. Комплекта за двигата го имам ама другото нз кога ще имам пари за него.Поне до декември-януари ще отиде работата в най-добрия случай. То ебем тииии аз една маска GSI (коят си я намерих едва едва в добро състояние), е 50 кинта а за нормална Астра е 15-20лв.... Новата година се бях наточил на една Калибра LET(207 4x4) или нова Астра ама 20XE(150) ама както се вижда няма да я бъде. На задните вежди балончетата избиват, айде на опашката за нови вежди, после и боя(цялостно, бях решил синя перла ама черна май ще е) и заминаха 1000 леа поне,дет ги нямам :? Ама съм си решил тая Астра я правя перфекната C20NE++ , без капка забележка и тогава си взимам нова Астра/Калибра(като Калибра съм си аресал една ама ако я вземат няма да си взимам изобщо ами една Астричка C20XE ехеее супер).

Психопат.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
shizo123

Мнение от shizo123 »

DJ Mag Top 100

You are voting for:
1. Gareth Emery
2. Armin van Buuren
3. Tiesto
4. David Guetta
5. Chicane
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Warbringer

Мнение от Warbringer »

Reflect написа:DJ Mag Top 100

You are voting for:
1. Gareth Emery
2. Armin van Buuren
3. Tiesto
4. David Guetta
5. Chicane

Бънч ъф фаготс.
a.k.a. Disturbed

Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Reflect написа:DJ Mag Top 100

You are voting for:
1. Gareth Emery
2. Armin van Buuren
3. Tiesto
4. David Guetta
5. Chicane
само педали от педалско списание
Taytay.
Warbringer

Мнение от Warbringer »

My beerdrunk soul is sadder than all the dead christmass trees of the world.
a.k.a. Disturbed

Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Просто нямаше как да прочета тук пост на някой, който да ме зарадва толкова и да си мълча...Успех с всичките тези интервенции! Аз имам някакви сериозни проблеми с очакването, та тези дни ще карам да я видят какво точно й има.А ако си намеря читава работа за догодина имам проект "Снежанка" , но нека не говоря, докато не се вид у пара :)
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Аха ето,мерси че ме подсети :lol: Трябва да сменя и тампоните на макферсоните :lol:
a.k.a Frosty
Заключено