^^ Ох, събрах злоба
Al, извинявай

Объркала съм те явно, ма понеже тука някъде май го четох .... бе, не ми е лесно да помня ^^
Такам,
Needless го изгледах, не беше точно мой тип, много ми се лигавеха на моменти, та го прекъсвах с разни други анимета

Определно ми хареса де, особено имаше някои доста сполучливи бъзици.
Успоредно с горното изгледах
10 Tokyo Warriors Ох ... много странно аниме, добре че е кратко. Отне ми повече от година да го изгледам, направо срам и позор

Неква сага, някакви войни от преди 500 г. дет се бием с некви лошковци. Стандартна, японска глупост, която е разказана отгоре отгоре и битките са Бля, абе с две думи - ни стаа.
Също така минах и
The Sacred Blacksmith Сладко нарисувано, от това аниме може да научиш защо катаните режат метал, а и какви са стъпките за правене на катана ^^ Всъщност доста интересно разказана, но за жалост незавършена история. Очакваме втори сезон. Имаме едно девойче рицар, което е малко странно, защото принципно нямаме женски рицари, но пък града си я обича, нищо че е вързана в краката ^^ Имаме едно момче дето е ковач и никой не обича и един вълшебен меч и Мноооогооо Демони към края, което също не е много характерно в последните години от историята. Гащи, цици ... тия дни ми върви на Ечи

Не, сериозно, леко, добре нарисувано 13 серийно аниме, което поне на мене действаше доста добре.
След него по необясними от науката и природата причини изгледах
Seikon no Qwaser . Имаме едно 13 годишно русначе - Саша, което обожава Борш. Някакви лошковци, които почти до средата не може да им хванем дирята. Почти девическо училище и много набожно при това. Доста добри битки, свръх сили и т.н. Странното е, че въпросният Саша виси по циците на всичко де що има, а тука са Много и Огромни и суче, щот иначе няма сила се бие. Намерил му е майката детето

Това добре, ма общо взето всички сучат и си имаме неколко дет си ги влачим да са ни под ръка и в едно 70% от времето по екрана се размятат гърди, поне са хубаво изрисувани.
Историята още пита, защо я изгледах всичкото това, но като се опстрахираш от него, останалите 30% бой никак не беше лошо, а и завърши доста романтично ... да не повярва човек.
^^ След него се лекувах с Needless
След Needless, подкарах
Persona trinity soul. Драма. От много време само я отмятам да я гледам. Добри битки, некви неща дет излизат от хората и любимите ми "Китови пера" - много ме радва това чудо как звучи! Сърцераздирателна история за това, как не трябва да се предаваме до дупка, разказана от няколко доста подмятани от живота младежи, които на края спасиха и Кита и Океана и Света покрай тях. Всъщност не е никак лошо, но трябва да си в настроение.
И понеже го бях подкарала явно на тема "Големи трагедии", току що опатках и
High School of the Dead За жалост няма толкова кръв и мозъци, всъщност мозъци няма никакви. Имаме доста цици обаче, а и гащи. Честно казано на пук на подтискащата му атмосфера, ми се видя свежарско. Няколко ученика, много зомбита, една малоумна докторка и един гадняр, който на края като го гътнаха, ама искренно се радвах! Общо взето на 1 път взех всички серии и определено ме е яд, че не се знае кога точно ще излиза втори сезон
^^ Ади, отпочинах от емоциите със зомбитата и световната паника покрай тях, така че ^^ Лека нощ