Good one...Sophos написа:Деаба, имало човечност на тая земя...LordOfDarkness написа:Както Tarnum каза инжекцията е коктеил от химии. И всъщност са няколко последователни. За безсъзнание, спиране на мускулите и спиране на сърцето.
Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
ТЕМА: Какво инжектират на осъдените на смърт

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- NeO_Zealot
- Wanted
- Обратна връзка:
Хаха, да има нещо вярно. Господари на ФорумаR@Z0R написа:Баси, тва го постнах преди 5 мин.![]()
Вий кви сте, отряд за бързо намиране на бисери
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
- Гиро мекицата
Всевиждащото Око написа: А! За малко да забравя-Да ти сера в закуската...
:mrgreen:
И нещо от дата.бг, което ме сбръчка от смях.
RNBB написа:ekstratarestrial написа:invisiblekambata написа:....... Та въпроса ми е следния : С приятелката ми правим 1 година след няколко дена и не знам какво да и подаря .........XuKcuTo написа:Терлициweech написа:терлици с розови пухчетаjlennon написа:Терлици без розови пухчета.southparks написа:белезници с розови пухчетаweech написа:бор машина с розови пухчетаСлед като казаха, че подаръка може да е до 80 лева..jlennon написа:изолирбанд с розови пухчетаweech написа:ПРАХОСМУКАЧКА SAMSUNG 4020 с розови пухчета - 80 лв
И най неочаквано astralsociety развали розовата романтика..jlennon написа:Бойлер с розови пухчета
astralsociety написа:пръдня в буркан![]()
![]()
Не че е толкова смешно, но ме накара да се усмихна ..![]()
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :qgreenjumpers:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
Всевиждащото Око
Не знам някой дали е видял оригиналното мнение, това е едит, но ми стана смешно, защото в оригинала сваляха алминатора с 1 шамарadmin написа:Алминаторе,
ограничено е ТВОЕТО право да направиш 5 нови акаунта, с който да пускаш просташки съобщения. Така и ще остане.
Твоето поведение "поле за изява" ли го наричаш? Умишленото създаване на конфликти с хора като Галин Релефа, които в реалния свят ще те свалят на земята с 2 шамара? Ами, ок. Имаш право на лично мнение.
Явно след кратък размисъл и 1-2 изчисления, че може би първия шамар няма да бъде поставен на лицето на истинския алминатор
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Ето това беше черешката на тортата!Indiana Jones™ написа: Абе омръзна ми от някакви псевдо националистчета като тебе и оня дебил Frosty. Преди да се появи оня Волен нямаше толкова много дебили. Какво като е резак, нали е човек бе. Ти тъп ли си бе? Как така се подиграваш със смъртта. Не ми казвай, че и ти както Frosty си над 12, защото положението ще е още по-трагично. Лигльо смотан. Сигурно слушаш чалга.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- Edwin Odesseiron
- Edwin Odesseiron
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Бахахахахаха, това просто ги изгърби...Existence написа:
Не знам някой дали е видял оригиналното мнение, това е едит, но ми стана смешно, защото в оригинала сваляха алминатора с 1 шамар :lol:
Явно след кратък размисъл и 1-2 изчисления, че може би първия шамар няма да бъде поставен на лицето на истинския алминатор :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Бахахахахаха, това просто ги изгърби, наистина...Existence написа: Не знам някой дали е видял оригиналното мнение, това е едит, но ми стана смешно, защото в оригинала сваляха алминатора с 1 шамар :lol:
Явно след кратък размисъл и 1-2 изчисления, че може би първия шамар няма да бъде поставен на лицето на истинския алминатор :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета