Game of Thrones
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Re: Game of Thrones
Нищо, някой на предната страница пусна фенски клип с някакви сцени от сериала и War pigs на Sabbath като санудтрак.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
http://hypebeast.com/2016/6/game-of-thr ... sodes-left
Общо 13 епизода остават (планът е бил целият сериал да е около 73 часа). Най-вероятно половината през 2017 и другата половина през 2018.
Общо 13 епизода остават (планът е бил целият сериал да е около 73 часа). Най-вероятно половината през 2017 и другата половина през 2018.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Маце Борко
Хм, за мен има едно обяснение за това, че последните два сезона ще са съкратени - означава, че ще разпределят повече бюджет върху по-малко епизоди, което е логично, предвид какви батални вакханалии предстоят. 
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
https://www.google.bg/search?q=rhaegar+ ... targaryen+
Дойдох да ви светна, че този няма как да е баща на Джон, русо+кестеняво не прави черно, но ЧЕРНО+КЕСТЕНЯВО=БАРАТЕОН.
Все пак сериала почна с откритието на Нед, че всички копелета на Робърт са с черна коса.
https://thepath2wisdom.files.wordpress. ... atheon.jpg
Дойдох да ви светна, че този няма как да е баща на Джон, русо+кестеняво не прави черно, но ЧЕРНО+КЕСТЕНЯВО=БАРАТЕОН.
Все пак сериала почна с откритието на Нед, че всички копелета на Робърт са с черна коса.
https://thepath2wisdom.files.wordpress. ... atheon.jpg
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Сапочник почвал работа по някакъв нетфликски сериал... пък и сигурно вече има и достатъчно оферти за пълнометражни филми :Д
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6N4gEJ_ED98[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Wsb4b8CjRs[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Wsb4b8CjRs[/youtube]

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
+154261435614236514652341Gipo написа:Абе, тая тъпотия GoT не свърши ли?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Предните сезони винаги са започвали Април... а не два месеца по-къснонелегален написа:малко съм извън нещата, но... не е ли време за малко рекламни материали? Промо трейлърче нещо? Или поне тийзърче? HBO досега за предните сезони май винаги вече бяха изкарали към тоя момент.

-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Е точно де... за да има някъв промо материал трябва да са приключили снимките и поне няква малка част да е минала пост-обработка... или се кефиш на три секундни тиизъри с лого отпред?
Сериалът е в такава фаза, че за да ти пуснат надъхващ трейлър за този сезон задължително трябва да има бродници, дракони и купища FX и т.н. Поне до края на февруари не очаквам да видим нещо такова...
Сериалът е в такава фаза, че за да ти пуснат надъхващ трейлър за този сезон задължително трябва да има бродници, дракони и купища FX и т.н. Поне до края на февруари не очаквам да видим нещо такова...

-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
нелегален написа:В този момент осъзнавам, че съм доста повече извън нещата, отколкото предполагах... ти също, бтв.
Оказва се, че сезон 7 ще излиза през лятото. Причината е, че заради дошлата във Вестерос зима, снимките са били изтеглени към края на миналата година.
Мдааам... личи си, че фенщината ми за този сериал не е това, което беше едно време, иначе вече щях да знам това, но ето че го научавам чак сега...

4+2=6-Stormrаge- написа:Предните сезони винаги са започвали Април... а не два месеца по-къснонелегален написа:малко съм извън нещата, но... не е ли време за малко рекламни материали? Промо трейлърче нещо? Или поне тийзърче? HBO досега за предните сезони май винаги вече бяха изкарали към тоя момент.
Публикувано на: 21 Яну 2017 21:00
Април>>>Юни
Пролет>>>Лято

СЛОЧАЕНОС – НЕ МИСЛА!

- shub niggurat
- Обратна връзка:
не съм убеден, че мога да напиша някакъв сериозен коментар или анализ за тоя епизод
затова ви давам това, което намерих в реддит да се позабавлявате
https://imgur.com/a/hFMaA
затова ви давам това, което намерих в реддит да се позабавлявате
https://imgur.com/a/hFMaA
-
Маце Борко
Най-добрият епизод от около три сезона насам заради тези сцени:
Spoiler for ТЕЖЪК спойлер:
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Нещо, което ми направи впечатление - в сериала до този момент не беше акцентирано кат хората върху цялата работа с Азор Ахай и разните пророчества ( тва с гледането в пламъците и всичките cryptic глупости с the lord of light от страна на Мелисандра не го броим ). Може да е споменавано бегло, не помня вече, щото имаше толкова много боза и разводняваме и глупости последните сезони - но хора, които не са чели книгите, нямат понятие от това нещо и изпускат главната схема. За повечето сериала се е превърнал в политически интриги, цици и шокови сцени за рейтинг. Това, че сме си го говорили 436902 пъти - така е.
Но в епизода снощи се спомена за the promised prince и имаше реакции около мен от сорта на ''това пък кво е ся'' и т.н.
Иначе епизода беше горе-долу як. Рандил Тарли е много силен каст, още от оня сериал Демоните на Да Винчи, ми е фаворит в ролята на папата
Денерис почва да откача, предполагам се приближаваме към нейния descent into madness. Идеалния кандидат за блъд сакрифайса на Азор Ахай риборн
Но в епизода снощи се спомена за the promised prince и имаше реакции около мен от сорта на ''това пък кво е ся'' и т.н.
Иначе епизода беше горе-долу як. Рандил Тарли е много силен каст, още от оня сериал Демоните на Да Винчи, ми е фаворит в ролята на папата
Денерис почва да откача, предполагам се приближаваме към нейния descent into madness. Идеалния кандидат за блъд сакрифайса на Азор Ахай риборн
джумерки
-
Маце Борко
На Денерис образът ѝ е така свински насран, че не съм сигурен каква е визията на сценаристите за наего. Актрисата нонстоп изглежда така, сякаш се прави на властна, самоуверена и т.н. И съответно не можеш да разбереш това търсен ефект ли е, т.е. дали Денерис вътрешно е добра душа и само се преструва, щото позицията ѝ го изисква или наистина са я написали да бъде такава и просто актрисата е безпомощна в изиграването на някой, който излъчва респект.
Мискастът на десетилетието.
Малко ви завиждам, щото мен всяка сцена с Денерис, без изключение, ме вади от филма.
Мискастът на десетилетието.
Spoiler for :
Малко ви завиждам, щото мен всяка сцена с Денерис, без изключение, ме вади от филма.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Бях изпален и на баталната сцена имах мега яко бласт.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Боли я фара за провизиите - то всичкото беше златото на Тирел. Че го сберат пак в разтопено състояние, нема проблеми
Иначе да, епизода беше много як и ако сме наистина на финалната права, може би трябва да почнат да поизмират повечко. Например, Джейми трябваше да си умре като пич. И съответно Церсей да откачи и да влезе all in и това да предизвика all out war с всички участници/кралства и краища на света. Война, която да продължи остатъка от тоя сезон и малко преди края на целия сериал.
Иначе да, епизода беше много як и ако сме наистина на финалната права, може би трябва да почнат да поизмират повечко. Например, Джейми трябваше да си умре като пич. И съответно Церсей да откачи и да влезе all in и това да предизвика all out war с всички участници/кралства и краища на света. Война, която да продължи остатъка от тоя сезон и малко преди края на целия сериал.
джумерки