The Nightmare написа:
Пич,земи млъкни че се излагаш,моля ти се
Ти да не си случайно някой хакер
Не искам да обидя някого, просто изразявам собственото си мнение. бтв качвал ли ти се е троянски кон на компютъра???
Не,не съм хакер.И хакерите не правят вирусите,а Кракерите,има разлика....Освен това хакерите и те са хора,все пак,и повечето(да не кажа почти всички) въобще не се занимават с правене на вируси,а с програмиране и други тяхни си неща,които не ги знам.....
Като малък ми казваха, че кракерите са лоши, а хакерите добри. Сега ще сваля игрите и ще видя. О да, не бяха ли кракерите тези хора, които ни кракват игрите?
bob4o написа:Като малък ми казваха, че кракерите са лоши, а хакерите добри. Сега ще сваля игрите и ще видя. О да, не бяха ли кракерите тези хора, които ни кракват игрите?
Като малък,демек на 5 годинки ли?Именно да,благодарение на тях си имате и кракове за игри,с които можете да си играете пиратките....
bob4o написа:Като малък ми казваха, че кракерите са лоши, а хакерите добри. Сега ще сваля игрите и ще видя. О да, не бяха ли кракерите тези хора, които ни кракват игрите?
Като малък,демек на 5 годинки ли?Именно да,благодарение на тях си имате и кракове за игри,с които можете да си играете пиратките....
Broly - The Legendary SSJ написа:
tova be6e izblik na flooder6tina primesen s prostotiq eto kakvo.
4oveka e zel "FORZA JUVENTUS" ot podpisa na shadow hunter i e napisal "FORZA MILAN BRATO" kato e zabravil da mahne taga
prostotiq aman ot takiva
a po temata :
store1.data.bg
Ако иска6 да каже6 4е моя подпис е изблик на флудер6тина то сори пи4. Аз не съм видял никои друг потребител да има в подписа си FORZA MILAN или не6то такова. Аз просто съм фен на Juveto.И името ми не е shadow hunter a shadow killer.СХВАНА ЛИ!!!!!!!!
hmmm...qvno ne sum se izrazil pravilno...ne govoreh za podpisa ti a za posta na gosta...i az sum fen na Juveto.sry za nicka qvno ne sum pro4el pravilno nadqvam se da me razbere6.ni6to nqmam protiv teb.
gamer4e написа:Дайте линк към втория диск на Wakeboarding Unleashed, моля ви!
Айде де, моля ви!
[url=http://store2.arenabg.com/open/Games/PC/Wakeboarding%20Unleashed-IND/wbu2.iso]Заповядай! Трябва да сийдваш поне един файл,за да можеш да отвориш линка [/url]