{[obio]}RAVEN™ написа:Aбе хора.Имаше някакъв начин за задаване маршрут на единиците.(едни зелени квадратчета по картата)
Как се правеше това?
със SHIFT , по същият начин задаваш на работник примерно да започне да сече дърва, след като завърши някоя сграда. Става и в битка срещу немного единици(крипове) като слагаш точките върху криповете, така след като смлатят един крип, армията ти се насочва към определен друг крип. Така докато мачкаш тъпите крипове си скиваш положението в базата(строене) - понякога става така, че някоя ranged единица си седи и си чеша топките без да прави нищо докато на мелетата ти им чупят главата без подкрепата на стрелците - разбира се говоря за битка с не много крипиве, ако се млатиш с нещо по-голямо просто нямаш причина да си гледаш базата, точно в този момент
Не се смейте,че ми убиха героя още в началото-имаше ужасен лаг
Въобще предлагам всеки да пуска по някое риплейче,което смята,че е готино и интересно
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
[LP]kiroman написа:Малеееее днес си играя в Матрицата и изнесох един с Милиция.
П.П.Той беше NE .За съжаление няма как да пусна реплай щото бях в клуб.
ахахахаа МИЛИЦИЯ? тва да не са комунисти бе, malitia се превежда буквално като "местно опълчение"
[LP]kiroman написа:Малеееее днес си играя в Матрицата и изнесох един с Милиция.
П.П.Той беше NE .За съжаление няма как да пусна реплай щото бях в клуб.
ахахахаа МИЛИЦИЯ? тва да не са комунисти бе, malitia се превежда буквално като "местно опълчение"
ахахаххаа аз пък сред геймърските среди съм го чувал само като милиция(така е за да се правим на интересни) ,иначе знам как се пи6е на английски
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Ми хайволтаж какво да ти кажа.......
При първата игра имаше късмет с противника.Но при тази с ненормалника показа истинска класа.Не всеки ден се случва човек да изнесе два компютъра сам.Браво просто много добра игра направи.
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .