Принципно, за да го направиш трябва поне да не си девствен. Което обяснява недоумението ти.Brick Top написа:Къв трябва да си, за да се хвалиш със 'завоевания' във форум?!
Е как какво? Никога досега не се бях сблъсквал толкова тежко с лафа "хубаво момиче, докато не си отвори устата". Даже толкова тежко се сблъсках, че май я изгледах като блъснат от товарния влак и ми отне няколко секунди да се освестя и да й дам отговор, и мисля че тя усети и сега чак ме е срам...V.L.M. написа:Какво толкова, всъщност?Captain Hero написа: Изговаря - "Уед и уимон искаш ли?". Нещо в мен умря. Завинаги...![]()
Не всички в Банско са така де, то е предимно при разни възрастни селтаци в чак такива тежки форми. Миналата година имаше един дето го помислих за сърбин чак, та го питах откъде е и той ми разправя "банскалия съм", та ме вкара в стрес. Ама той си беше хамалин някъв го бяха взели да мъкне за 20 кинта. Там си е нормално докато си ходиш по улицата някъде около теб да се чуе някой да се провикне "Еуенооооо", примерно. Но повечето млади хора говорят по-правилно, а досега момиче, и то хубаво такова да се изкаже така не ми се беше случвало. Убива привличането като да се насереш у гащите на първа среща.
Бе в случая имах предвид че ми фамилиарничеше момичето, вика ми "здрасти", етц.Max. написа:Абе нз как е в СФ че го казваш това изобщо ама тука всеки си почва на ТИ,било то клиенти или хората дет работят на мястото(каквото и да е то).Captain Hero написа: Усмихва ми се, бързо подхваща на "ти",
То и аз почти винаги говоря на обслужващия персонал на "ти", ако не са по-възрастни де. Казват че било просташко ма кво толкова, неприятни са ми такива свръхформални отношения в неподходяща среда и не ме кефи някъде където съм редовен да ми говорят на "вие". Никак не ме кефи и да отида някъде за първи път и да ме питат "ти кво ше искаш" де, ама то и аз първия път се пиша любезен.