Ето пак бягаш от неудобните ти въпроси и теми и въртиш в друга посока. Нали знаеш, че ако пробваш това на изпит, ще си отнесеш двойката без никой да те слуша повече

Между другото да кажеш "средна хубост, т.е. посредствено" е нещо, което надявам се не си осмислил преди да напишеш, че...
Аз ти казах, че не разбираш контекст, но може би го разбираш и предпочиташ по жълто журналистически да преиначаваш, за да изкараш своето? Продължаваш да не схващаш защо написах тези "смешни" недостатъци за Уичъра. Аз май си го бях казал в прав текст, но нека ти е судоку за домашно, нали те дразнело

Последното заглавие на Ubi-то, което мога да заявя, че ми е харесало беше Assassin Creed 2, въпреки че първоначално му се дразнех, защото бяха сменили удачното цветово усещане на първата игра с твърде много шаренко и докато му свикна ми беше някак твърде анимационно. Това беше преди колко време, май доста назад. Всичко останало от това студио след това ми е за средна или ниска оценка, с едно на ум за Far Cry заглавията, които не ме грабват като игри, въпреки че са от по-добрите неща на Ubi. И не ми говорете за Black Flag, защото да си по-добър от AC3 не е особено постижение
Но моята идея беше за инерцията, по която се носят ревютата за игри на определени студиа и как се стига от една крайност в друга при оценяването. Това е циклично някак, обикновено почва с високи оценки за добри заглавия, после естествено има по-слаби игри, които по инерция биват хвалени, но в един момент хората се дразнят и се стига дъното на лошите ревюта, от което е трудно отлепяне, независимо какво заглавие пуснеш. Май най-пресният пример ще е Бетесда. Аз смятам, че Oblivion им беше смотано заглавие, по-слабо от Daggerfall (веднъж пробвах само с ходене из света й и после колко съм благославял, че има Fast travel тази игра, ама е друга тема) и много голяма стъпка назад от Morrowind. Обаче всички възхитени. После Skyrim беше все едно Oblivion с QoL модове, но пък още по-голям хайп. Fallout 3 си беше Oblivion в друг сетинг, но някак по-зле и отново с мега оценки. Добре че Fallout NW даде някаква надежда за развитие. Трябваше да добутаме до ESO и Fallout 4, гигантска крачка назад от New Vegas, преди хората да почнат да се усещат, че май от много време получаваме едно и също в различни опаковки, писва ни и дали да не спрем с прехвалването? Сега си мисля, че следващото заглавие на Бетесда ще се гледа още повече под микроскоп и ако ще да е по-добро от Skyrim, ще получи доста по-ниски оценки и ще му гледат недостатъците сякаш за първи път се появяват в заглавията на студиото.