2) sichki logota/nadpisi na cigari sa na latinica
3) izlez ot stolichniq elit za sekunda i she chuesh
4) spoko i tiho

Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
От обслужването на елитни клиенти в мола, както и самият аз бидейки клиент, съм научил няколко нещанелегален написа:Пичове, понеже е криза, продавачите си имат нова схемичка, за която трябва да бъдете нащрек.
Допреди време, винаги, винаги когато поискаше дадена марка, по дефолт ти подаваха късата версия, и ако искаш дългата (която е по-малко пушената от всички), трябваше да ги поправяш.
А сега правят обратното - по дефолт маркират ДЪЛГАТА, и гледат бързо да пуснат касовата бележка, и после да се оправдават "ааа, ама вие не казахте, че искате късата!! Трябва да си платите сега!".
В такъв случай просто си излезте с усмивка на лицете и си им кажете те да си я платят.
Вижте как изхитряват хората като чорбаджата не им плаща.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Бе от няколко дни си мисля да те питам дали си участвал в София Ден и Нощ? щото го гледамLiberty написа:Да, какво стана с мацката с монстъра между другото?
Иначе, от както почнах да карам, на практика почти не пия. От време на време си взимам сайдери и т'ва е.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Не, просто е по-евтинонелегален написа:Забелязал ли си как има тенденция, че все по-голяма част от сектора услуги се автоматизира и компютризира? Обяснението е, че общо взето на всеки му е писнало да се занимава с нискообразовани, злобни и дребнави служители, и прогресираме към това тези посреднически позиции да бъдат елиминирани, защото причиняват нежелано социално напрежение.
Не съм бил аз. Но пък скоро ще може да ни видите по "България търси талант" (не че е повод за гордост, просто отбелязвам).IC1101 написа: Бе от няколко дни си мисля да те питам дали си участвал в София Ден и Нощ? щото го гледами имаше едни time-lapse кадри с едни дето въртят огън.