Спортната тема

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
фитенс-маняк
В момента играе: истласкване с пудовки

Re: Спортната тема

Мнение от фитенс-маняк »

Admiral General Till написа:ще го намаля до половин час, после цяла зима тежки тренировки с много месо. пък като сваля 10 кила, после като кача 5 ми е през хуя. да не изгоря маса само
арно! туй ми е плана и на мене. мисля и монохидрата да го почна тогава.
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Аз пък ся ше почвам малко повечко кардио да правя, минимум по половин час след тренировка, тамън и да си поуча докато въртя, че сесия иде :!:
Некви карнитини пием, ся ми свърши протеина и мисля да зема нов и кат съм почнал да ударя един монохидрат, не че е много ефектен, ама за лятно време да напомпа малко да се перчим по плажовете, па после ако ще да спада :!:
Искам едно N.O.-Xplodе-че да направя, ма май е доста пара, нз
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
фитенс-маняк

Мнение от фитенс-маняк »

я съм скептичен за бустери, ама ко пречи да пробваш. http://www.silabg.com/bg/8537-GASPARI-S ... 160g-.html го хвалят пойче от н.о. има и по-малка разфасовка тамън за проба

а, и виж тоя стак, нема равен - http://www.silabg.com/bg/11963-PROMO-ST ... -500g.html

английска марка, доволно качество и цена, много я бутаме.
Аватар
фитенс-маняк

Мнение от фитенс-маняк »

http://www.youtube.com/watch?v=RaO4twbD0_Y

след малко към заличката.

СЪС ФИТНЕС ЗАРИБЕН
АНАБОЛО БОЛО МЕН
Аватар
SonicVibe
стига спамил
В момента играе: real_life.exe

Мнение от SonicVibe »

Изображение

Ей за това рейджах преди няколко дена :D
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

ъ

ко

:?:
Аватар
SonicVibe
стига спамил

Мнение от SonicVibe »

за франк зейн преди две страници ве
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Аватар
Till.Lindemann

а, тъй кажи, съгласявам се

доста авери от спортното вече дето си бяха здрави момчета си намериха разни спортни клубове, няколко като спечелиха мялко медали, веднага ги дръпнаха, дори единия е в аризона, другия в ню мексико, някви клубове, всичко им осигуряват и си бухат. ама ако принципно се противиш покрай тая схема, мн сложен ще стане разговора, искаш ла да го водим :D
Аватар
SonicVibe
стига спамил

Мнение от SonicVibe »

То всеки си знае за себе си, ама просто ми се повдига като видя накакви наяли се, надути за един месец говеда, където мязат на човечето на Michelin:
Spoiler for :
Изображение
В смисъл, нищо нормално няма във физиката на тея, изглеждат като някви произведения на начинаещ карикатурист на много тежки наркотици, ебати. Иначе виждал съм и хора, които по принцип са си едри и много силни и са си баш. Имаше един тип преди няколко години като бях във Варна, 2 метра няма кой знае какъв релеф, ама всичко си му е на място и има ебати и силата, личеше си просто че е спортяга на място.
А ей тея, алхимиците, само си ебават мамата на всички органи само и само да изглеждат като торби с евтини трици.
Аватар
фитенс-маняк

Мнение от фитенс-маняк »

и аз така мисля, и ако зависеше от мен, мистър олимпия щеше да се върне към стандарта от 80-те. но съм зает да ям и да бухам, нема да ги мисля джей кътлър и кай грийн колко години им остават.
Аватар
Till.Lindemann

e, що ве деазнам, те си живеят здравословно принципно(като махнем химията :D ) ама въпроса е, че като одъртеят ще останат кожа и кости и ще ходят лятно време с някви размъкнати пуловери да не им се виждат отпуснатите меса
Аватар
фитенс-маняк

Мнение от фитенс-маняк »

не можеш да махнеш химията.

http://www.trulyhuge.com/pro_bodybuilding.htm

http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/ ... .features1

два любими линка. отдели им необходимото време.
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Аз си мисля така решил съм да не взимам химия или добавки сега.Обаче като стана на 65 примерно ше си ръгна един хормон на растежа и некви метани и химии там и ше стана Супердядка.Ще разчистя улиците от боклука на обществото :lol: :lol: :lol: Така и така тогава няма да има за кога да се пазя да не се отпускам.
ОТНОВО!!!
Аватар
фитенс-маняк

Мнение от фитенс-маняк »

бухането на инжекции с цел големи мускули не ми се връзва нито с принципа на здравословното живеене, нито въобще със здравия разум. стероидите са препарати за болни хора - физически или умствено. на 65 всички ше правиме квото си щем, де. ама ако искаш да доживееш 65, стой далеч от стероидите.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

момчета, самозабравяте се, 2012 е и Декември наближава! Никой няма да доживее до 65!!!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Till.Lindemann

Live everyday like it's your last. But use a condom just in case it isn't
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

тряя се сформира парти по случай края на света и афтър съответно :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
SonicVibe
стига спамил

Мнение от SonicVibe »

Тутан-путан-камон 88 написа:бухането на инжекции с цел големи мускули не ми се връзва нито с принципа на здравословното живеене, нито въобще със здравия разум. стероидите са препарати за болни хора - физически или умствено. на 65 всички ше правиме квото си щем, де. ама ако искаш да доживееш 65, стой далеч от стероидите.
Kaто каза за инжекциите - миналата година още бех у Варната и тъкмо наесен се преместих в нова квартира. Почвам един ден да диря дали има фитнес наблизо и гледам некъв магазин за хранителни добавки. Викам си "тука ще ми кажат" и смело вътре. Още от вратата ме посреща със спринцовка в едната ръка опряна в бицепса на другата един такъв гардеробест индивид, тип "стероидно говедо"... :shock:
Добре, че поне ми каза евтин фитнес в околията :D
Аватар
Till.Lindemann

e,нормално, на такова място кво очакваш :?: сички са химици там, тва им е работата в известна степен :D

ей, че идяд вече не пише, да го питам за Openweight кво мисли. щот нали преди спореше, че килограмите нямали отношение в бойните изкуства
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

SonicVibe написа:
Тутан-путан-камон 88 написа:бухането на инжекции с цел големи мускули не ми се връзва нито с принципа на здравословното живеене, нито въобще със здравия разум. стероидите са препарати за болни хора - физически или умствено. на 65 всички ше правиме квото си щем, де. ама ако искаш да доживееш 65, стой далеч от стероидите.
Kaто каза за инжекциите - миналата година още бех у Варната и тъкмо наесен се преместих в нова квартира. Почвам един ден да диря дали има фитнес наблизо и гледам некъв магазин за хранителни добавки. Викам си "тука ще ми кажат" и смело вътре. Още от вратата ме посреща със спринцовка в едната ръка опряна в бицепса на другата един такъв гардеробест индивид, тип "стероидно говедо"... :shock:
Добре, че поне ми каза евтин фитнес в околията :D
Е във Варна сигурно нема мъж дет да не се зоби... Едно посещение на плажа ти стига да го осъзнаеш
Публикувай отговор