Call of Duty Black Ops !!!

Игри за PC
Публикувай отговор
DJ Cat

Re: Call of Duty Black Ops !!!

Мнение от DJ Cat »

Играя сингъл на Ветеран - лесно ми е, тъпо ми е - една от най-глупавите сингъл кампании. Дори на МW 2, която беше ужасна игра, беше по-добре. Мултито обаче си мисля че ще е доста добро. Със сигурност ще е по-хубаво от най-голямата издънка в КоД серията - MW2.

Точно историята слабо ме вълнува, тъй като в предните Код игри имаше слаба история, но всичко беше толкова кинематографично и яко, че нямам думи. Тук това го няма. Въобще.
Аватар
Ic3S
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Обратна връзка:

Мнение от Ic3S »

Сингъла го изиграх за почти 6 часа на нормална трудност (не ща да се мъча :D ). Доста ми хареса сюжета; по-добър е от MW2. Най-много се радвам, че нямах никакъв лаг и фреймрейта беше 35-50, като на някои места беше повече, а на една мисия беше под 30. Може би нямах лаг, защото си настроих видеото от самото начало?
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

a.k.a Frosty
Аватар
Ic3S
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Обратна връзка:

Мнение от Ic3S »

Granade spamming is old, knifes and tomahawks are the future!
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
xmassivex
Обратна връзка:

Call of Duty Black Ops !!!

Мнение от xmassivex »

Хора дайте съвет дали да си купувам играта или не парите съм ги приготвил но като гледам има много отрицателни коментари има вие пробвахте ли я ? :? :? :? :? :? :? :? :?
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Black Ops продава 7 милиона копия за един ден.
http://www.vgchartz.com/article/82685/c ... n-day-one/
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Ебати счупената джитка, три пъти ми заби компа и се влачи като бит педерас. С 8600ЖТ съм и MW 1 и 2 летяха.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Хах, само на мен ли Black Ops ми върви с повече кадри и по стабилно от Modern Warfare 2 + т'ва на MW2 имах постоянно фрейм дропове, а на Black Ops нямам.
долу_админа

Мнение от долу_админа »

thewhitestig написа:Хах, само на мен ли Black Ops ми върви с повече кадри и по стабилно от Modern Warfare 2 + т'ва на MW2 имах постоянно фрейм дропове, а на Black Ops нямам.
да.
Аватар
Blur
В момента играе: с майка ти!
Обратна връзка:

Мнение от Blur »

ОМФГ :shock: :shock: баси шибаната игра.....10 минути чаках да ми зареди първата мисия..чакане...най-после..помислих си аз....пускаме и гледам играта на снимки...блокира ми Контрол Центъра на видеото...мамка и :x ....не може ли да се играе на моя комп значи не е достойна...Shift + Delete ...най-доброто решение...писна ми от хвърчащи изисквания...
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Spiridon

Мнение от Spiridon »

xmassivex написа:Хора дайте съвет дали да си купувам играта или не парите съм ги приготвил но като гледам има много отрицателни коментари има вие пробвахте ли я ? :? :? :? :? :? :? :? :?
Купи си я! Както се разбра в нея има много новости и мн по-яки работи. Даже ако имаш конзола си я вземи за нея, ще дадеш малко повече пари, но поне ще се насладиш на яката графика на голямата си плазма. Аз ако бях на твое място и имах парите веднага бих си я взел. :wink:
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Сладур, много си забавен :)

Като искаш новости играй друг франчайз, всяка промяна в мултито освен модове, малко перкове, оръжия ( което всичко е на лице) ще е престъпление срещу човечеството, защото това е втория най-добър франчайз за мулти в историята на шутърите.
Anon

Мнение от Anon »

Stylized Corpse написа:С 4-ядрен AMD II , 4 гб рам и GTS 250 видео карта. Върви ми на макс, 1920х1050. Няма грам сеч
Изображение
Spiridon

Мнение от Spiridon »

DJ Cat написа:Сладур, много си забавен :)

Като искаш новости играй друг франчайз, всяка промяна в мултито освен модове, малко перкове, оръжия ( което всичко е на лице) ще е престъпление срещу човечеството, защото това е втория най-добър франчайз за мулти в историята на шутърите.
Не съм виновен, че любимата ти игра е фейл. :)
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

a.k.a Frosty
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

m00t написа:
Stylized Corpse написа:С 4-ядрен AMD II , 4 гб рам и GTS 250 видео карта. Върви ми на макс, 1920х1050. Няма грам сеч
Изображение
Какво бе, тъпанар ? Просто искаше да използваш тъпо меме, или наистина си зле и не разбираш за кво става въпрос ?
джумерки
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Lich King написа:http://www.youtube.com/watch?v=DHxE5WmzwOM
+1 ФОР ХИТЛАР!!!1
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
долу_админа

Мнение от долу_админа »

чувам някъв ъпдейт в Стийм?
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

WidowmakeR написа:
DJ Cat написа:Сладур, много си забавен :)

Не съм виновен, че любимата ти игра е фейл. :)

На ден се изиграват милярди игри, а играта продава милиони копия. Фейл е майка ти. И да беше ми прочел предния пост, глупако.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Предния ти пост е мега тъп! Казваш, че ти е тъпа, но отказваш да го повярваш и си викаш, че в мулти е добра... Играта е тъпа и тва е.
DJ Cat написа:тъпо ми е
DJ Cat написа:играта продава милиони копия
Сещаш ли се?
Публикувай отговор