Call of Duty Black Ops !!!
Re: Call of Duty Black Ops !!!
Играя сингъл на Ветеран - лесно ми е, тъпо ми е - една от най-глупавите сингъл кампании. Дори на МW 2, която беше ужасна игра, беше по-добре. Мултито обаче си мисля че ще е доста добро. Със сигурност ще е по-хубаво от най-голямата издънка в КоД серията - MW2.
Точно историята слабо ме вълнува, тъй като в предните Код игри имаше слаба история, но всичко беше толкова кинематографично и яко, че нямам думи. Тук това го няма. Въобще.
Точно историята слабо ме вълнува, тъй като в предните Код игри имаше слаба история, но всичко беше толкова кинематографично и яко, че нямам думи. Тук това го няма. Въобще.
- Ic3S
- В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
- Обратна връзка:
Сингъла го изиграх за почти 6 часа на нормална трудност (не ща да се мъча
). Доста ми хареса сюжета; по-добър е от MW2. Най-много се радвам, че нямах никакъв лаг и фреймрейта беше 35-50, като на някои места беше повече, а на една мисия беше под 30. Може би нямах лаг, защото си настроих видеото от самото начало?
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
- Ic3S
- В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
- Обратна връзка:
Granade spamming is old, knifes and tomahawks are the future!
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
Call of Duty Black Ops !!!
Хора дайте съвет дали да си купувам играта или не парите съм ги приготвил но като гледам има много отрицателни коментари има вие пробвахте ли я ?

- thewhitestig
Black Ops продава 7 милиона копия за един ден.
http://www.vgchartz.com/article/82685/c ... n-day-one/
http://www.vgchartz.com/article/82685/c ... n-day-one/
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Ебати счупената джитка, три пъти ми заби компа и се влачи като бит педерас. С 8600ЖТ съм и MW 1 и 2 летяха.
- thewhitestig
Хах, само на мен ли Black Ops ми върви с повече кадри и по стабилно от Modern Warfare 2 + т'ва на MW2 имах постоянно фрейм дропове, а на Black Ops нямам.
-
долу_админа
да.thewhitestig написа:Хах, само на мен ли Black Ops ми върви с повече кадри и по стабилно от Modern Warfare 2 + т'ва на MW2 имах постоянно фрейм дропове, а на Black Ops нямам.
ОМФГ
баси шибаната игра.....10 минути чаках да ми зареди първата мисия..чакане...най-после..помислих си аз....пускаме и гледам играта на снимки...блокира ми Контрол Центъра на видеото...мамка и
....не може ли да се играе на моя комп значи не е достойна...Shift + Delete ...най-доброто решение...писна ми от хвърчащи изисквания...
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Купи си я! Както се разбра в нея има много новости и мн по-яки работи. Даже ако имаш конзола си я вземи за нея, ще дадеш малко повече пари, но поне ще се насладиш на яката графика на голямата си плазма. Аз ако бях на твое място и имах парите веднага бих си я взел.xmassivex написа:Хора дайте съвет дали да си купувам играта или не парите съм ги приготвил но като гледам има много отрицателни коментари има вие пробвахте ли я ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сладур, много си забавен 
Като искаш новости играй друг франчайз, всяка промяна в мултито освен модове, малко перкове, оръжия ( което всичко е на лице) ще е престъпление срещу човечеството, защото това е втория най-добър франчайз за мулти в историята на шутърите.
Като искаш новости играй друг франчайз, всяка промяна в мултито освен модове, малко перкове, оръжия ( което всичко е на лице) ще е престъпление срещу човечеството, защото това е втория най-добър франчайз за мулти в историята на шутърите.
Stylized Corpse написа:С 4-ядрен AMD II , 4 гб рам и GTS 250 видео карта. Върви ми на макс, 1920х1050. Няма грам сеч

Не съм виновен, че любимата ти игра е фейл.DJ Cat написа:Сладур, много си забавен
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Какво бе, тъпанар ? Просто искаше да използваш тъпо меме, или наистина си зле и не разбираш за кво става въпрос ?m00t написа:Stylized Corpse написа:С 4-ядрен AMD II , 4 гб рам и GTS 250 видео карта. Върви ми на макс, 1920х1050. Няма грам сеч
джумерки
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
+1 ФОР ХИТЛАР!!!1Lich King написа:http://www.youtube.com/watch?v=DHxE5WmzwOM
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
долу_админа
чувам някъв ъпдейт в Стийм?
WidowmakeR написа:Не съм виновен, че любимата ти игра е фейл.DJ Cat написа:Сладур, много си забавен
На ден се изиграват милярди игри, а играта продава милиони копия. Фейл е майка ти. И да беше ми прочел предния пост, глупако.
Предния ти пост е мега тъп! Казваш, че ти е тъпа, но отказваш да го повярваш и си викаш, че в мулти е добра... Играта е тъпа и тва е.
DJ Cat написа:тъпо ми е
Сещаш ли се?DJ Cat написа:играта продава милиони копия