/thread

Кои са тия Orbituary, да не правят дет метъл кавъри на OrbitalCryEngine3.5 написа:^ Orbituary - Don't Care
Виждам, че си свестен, та ще ти го обясня, иначе изобщо не бих си правил труда - всички тия работи са ми толкова до болка ясни, че ги смятам за подразбиращи се по дифолт и като се наложи да го обяснявам на някого направо почва да ме боли. Претенции баш за олдскул дет-нам-си-къв-там-метъл нямам, най-малкото щото ако беше следил малко по-острожно какво поствам в музиката преди ти на свой ред да ми се правиш на интересен, щеше да видиш, че има и други работи, дето биха сринали тоя имидж от раз - форумо си знае. Ти можеш да си харесваш каквото фара те боли за него, мене не ме грее, както не ме грее и за темата, която си е бая тъпа.CryEngine3.5 написа:^ Obituary - Don't Care
Cannibal Corpse - I Will Kill You
Neurastenia - Go fuck Themselves
Profanation- Dead Body Fuck
Иначе за качествената музика виждам ,че от ирония не разбираш. Качествената музика съществува толкова колкото дадена песен може да бъде лайно.
Всичко е относително и зависи от това колко даден човек я харесва , а не какво представлява реално. Колкото и тъпи групи като Съфъкейшън да има винаги ще има и тъпи хора , които да ги слушат.
Но изглежда ти приемаш всеки пост на сериозно.
+ Това , че постваш разни олд скул групички от 80-те не значи нищо.
Кви са тия /thread , кви са тия глупости.
Аз лично харесвам доста повече песните над твоя линк със Дет Спиричуал Хийлинг.
Нищо лошо за Дет не мога да кажа , защото е велика група и има много хубави песни , но това не значи , че трябва да ми спамиш тука някви картинки и да се правиш на разбирач.....
?CryEngine3.5 написа:тъпи групи като Съфъкейшън
[...]
Това , че постваш разни олд скул групички от 80-те не значи нищо.
Ако питаш защо Suffocation съм ги нарекъл олд скул дет метъл , всъщност това се отнасяше за Дет , тоест следващото изречение.Nocturno написа:?CryEngine3.5 написа:тъпи групи като Съфъкейшън
[...]
Това , че постваш разни олд скул групички от 80-те не значи нищо.