Forplay
Re: Forplay
И аз мразя.
-
Радостин Стефанов
Дребнавите заяждания и лични нападки за правопис във форум където често се пише бързо и няма време за редакция са ми само забавни особено когато идват от хора използващи думи като "мооой".
бако мене тизе ли че ме учиш ка да пишем бре ? немаш идея колко леб треа изедеш още
и оно тва оправданее со бръзото писане са не брои - не моеш ли си видиш писаното ??? РЕДАКЦИЯ НЕМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ЛЕШПЕР
май зеа ти окапват крушете, а
и кат си толко отворен турни поне ена запетайка там у писаното си, МОЙ
и оно тва оправданее со бръзото писане са не брои - не моеш ли си видиш писаното ??? РЕДАКЦИЯ НЕМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ЛЕШПЕР
май зеа ти окапват крушете, а
Радостин Стефанов написа:Дребнавите заяждания и лични нападки за правопис във форум където често се пише бързо и няма време за редакция са ми само забавни особено когато идват от хора използващи думи като "мооой".
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Абе, само на мен ли зарежда по половин час сайта на форплей когато пробвам да се регистрирам 
WeAreGettingClose
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Форплей като Форчан ли трябва да се краде или като Форгейсекс!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Спри да пишеш, че брутално накланяш везните, глупак такъв.Vermic написа:Форплей като Форчан ли трябва да се краде или като Форгейсекс!
То няма да е лошо и Радо и Сторма да спрат, 'щото вече наистина става жалко - демонстрацията на това колко неспособни са някои да проявяват мисъл е смешна, но донякъде. След това всички групом започват да се излагат.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
аз си се сцепвам на тази темица, радвам се за момчетата, наш'те метъли поизораха без особени усилия.. техните метъли имат работа
шегата настрана (ОК..), дори не бехте нахранени подобаващо.. в смисъл, никой от от нашата страна на тази епическа битка не е вложил повече сила и ярост (гарван и злоба) в постовете си, отколкото в средностатистически флейм пост към новия форумен нова..тор (в случая изтъкнатия интелигент с ник, съдържащ повече точки и черти от букви(ШИРОК РЕСПЕКТ, МЛАДЕЖ!))
влез им на пета, нокти
шефе нема се предаваш оти теа не им е доста леко
шегата настрана (ОК..), дори не бехте нахранени подобаващо.. в смисъл, никой от от нашата страна на тази епическа битка не е вложил повече сила и ярост (гарван и злоба) в постовете си, отколкото в средностатистически флейм пост към новия форумен нова..тор (в случая изтъкнатия интелигент с ник, съдържащ повече точки и черти от букви(ШИРОК РЕСПЕКТ, МЛАДЕЖ!))
влез им на пета, нокти
остарехме
Бахахха тука ни налазиха некви елитисти обаче, пак съм изпуснал сеира.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Отивай, отивай! Дано си останеш там.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Напълно съгласенТепих написа:аз си се сцепвам на тази темица, радвам се за момчетата, наш'те метъли поизораха без особени усилия.. техните метъли имат работа
влез им на пета, нокти
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Толкова самотно...
- Алминатора``
Момчета, момчета, момчета!
Не им обръщайте внимание!Оставете темата да замре.Пича с бара, не се занимавай с тях.
В крайна сметка в техния форум има тема за нашият, дълга 270 страници, а пък аз лично разбрах, че съществуват вчера
Тоест, нашият форум е толкова велик, че за него се носят легенди и по-малките и по-скапани форуми с напълно посредствени потребители, които не се различават по нищо от всички останали.
Това е и което прави нашият форум толкова велик.Тук всички сме уникални и втори такъв форум няма.Пиша тук от 4 години като по това време съм писал и в много други форуми, но нито един не е като този.Това е и причината да пиша тук толкова дълго.
P.S.DJ Cat като толкова много ти харесва техният форум, защо не ни освободиш от жалкото си присъствие тук и не се преместиш там?Ти също много клониш към границата на посредствеността и няма да липсваш на абсолютно никой тук.
~Alminatora
Не им обръщайте внимание!Оставете темата да замре.Пича с бара, не се занимавай с тях.
В крайна сметка в техния форум има тема за нашият, дълга 270 страници, а пък аз лично разбрах, че съществуват вчера
Тоест, нашият форум е толкова велик, че за него се носят легенди и по-малките и по-скапани форуми с напълно посредствени потребители, които не се различават по нищо от всички останали.
Това е и което прави нашият форум толкова велик.Тук всички сме уникални и втори такъв форум няма.Пиша тук от 4 години като по това време съм писал и в много други форуми, но нито един не е като този.Това е и причината да пиша тук толкова дълго.
P.S.DJ Cat като толкова много ти харесва техният форум, защо не ни освободиш от жалкото си присъствие тук и не се преместиш там?Ти също много клониш към границата на посредствеността и няма да липсваш на абсолютно никой тук.
~Alminatora
Все агенти сме.
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
И аз съм така. Цял ден чакам един СМС, който май няма да ме застигне. :/Ернестин написа:Толкова самотно...
От Fa имат рекламни ЦИЦИ!