WOTLK кърти и извозва.Нортренд е мега як, сички класове са станали супер готини, Death Knight-а е ебати имбата вече съм 72 с моя хънтър играя в Hakkar, Kalektos се казва героя не е неква машина ама мен си ме кефи аре че ми стана горещо и отиам да се расхладя в светът на Warcraft
Sasho hakera написа:WOTLK кърти и извозва.Нортренд е мега як, сички класове са станали супер готини, Death Knight-а е ебати имбата вече съм 72 с моя хънтър играя в Hakkar, Kalektos се казва героя не е неква машина ама мен си ме кефи аре че ми стана горещо и отиам да се расхладя в светът на Warcraft
За съжаление аз ще играя чак на 28-ми Ноември тъй като имам активиран и триал акаунта и безплатният месец и поради незвестна ми причина като опитам да се логна ми дава че триал акаунта ми е изтекъл.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Абе да питам малко нуубски въпрос.Та как да си направя хот кийс за спеловете?Смисъл да не е само от 1 до 9, а да пускам сеал-а си примерно с F+T или U, или нещо подобно?
Pеnnywise написа:Абе да питам малко нуубски въпрос.Та как да си направя хот кийс за спеловете?Смисъл да не е само от 1 до 9, а да пускам сеал-а си примерно с F+T или U, или нещо подобно?
Баси ти как логаутваш ---->
I IGNORE YOU!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!