Това ме отказа от играта още преди да е излязла... Току-що се сетих, че и малки чавета, дето въобще си нямат и представа кой е Люк Скайуокър(!!!) ще играят играта, само защото "меча е лазерен". Тук идва обаче и надеждата, че играта ще е комплексна, и както каза ти май, просто не си спомням дали беше ти или някой друг, "дано да я направят сложна и заплетена, и да развиваш героя си с ум и майсторлък, а не за месец да бъдеш адския убер сит лорд примерно". А дано. Всички знаем, че дечковците малко или много са скарани с добрите стари RPG-та, в които и една погрешно разпределена точка означава 1500 dmg повече от страна на противника. Не казвам, че ще е хубаво и за нас, понеже едно отскачане на мишката, един погрешно разпределен талант, и ще псуваме лошия си късмет и в червата. Но на мен лично би ми било приятно да се бия с, както казахте вие, истински сити, а не някое 'лапе, 'дето е забравило как изглежда бутона за атака/Grip умението...Rico написа:В самата игра обаче ми се струва, че повечето сити ще са "омфг май ред лайтсейбър/лайтнинг паунд иу нууб" от колкото истински сити...
Казано накратко, би ми било приятно да играя със зарибени хора, не оная паплач, която обикновено съпътства играта през първите няколко месеца от излизането й.