Религия my ass!
CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?)
Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?)
Не бе, не. Тя Земята е плоска. Противоречащите говорят срещу Господ и трябва да бъдат изгорени
Религия my ass!
Религия my ass!
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Последното можеше да го пропуснеш 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Човече, не знаеш какви богомразци има тука; ама и боголюбци има де! 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
А колко на които не им пука... 
Важното е да има уважение 
- Till.Lindemann
оф
е точно ТОВА е трупане на безсмисени постове
сега тва е експеримент, пичове, сигурно и покрай аборигена търкал пръчки една в друга е имало хора, които са казвали, че като се счупи пръчката ще се срине светът, е да ама не
та така и с тоя екперимент
помните ли Слънчевото затъмнение, разни хора пак казваха, че Нустрадамус бил казал, че тогава ще свърши светът
да ама не, сложихме си очилата, гледахме, луната се скри и слънчето се показа пак, свалихме си очилата и тва беше
та и утре така, вечерта всички ще се приберем и седнем за комповете, отваряйки пакетчето с пуканки за микровълнова, и ей да бе м-у другото днес ЦЕРН трябваше да разрушат света днес...
е точно ТОВА е трупане на безсмисени постове
сега тва е експеримент, пичове, сигурно и покрай аборигена търкал пръчки една в друга е имало хора, които са казвали, че като се счупи пръчката ще се срине светът, е да ама не
та така и с тоя екперимент
помните ли Слънчевото затъмнение, разни хора пак казваха, че Нустрадамус бил казал, че тогава ще свърши светът
да ама не, сложихме си очилата, гледахме, луната се скри и слънчето се показа пак, свалихме си очилата и тва беше
та и утре така, вечерта всички ще се приберем и седнем за комповете, отваряйки пакетчето с пуканки за микровълнова, и ей да бе м-у другото днес ЦЕРН трябваше да разрушат света днес...
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Till Lindemann написа:помните ли Слънчевото затъмнение, разни хора пак казваха, че Нустрадамус бил казал, че тогава ще свърши светът
СТАВА ВЪПРОС ЗА КВАНТОВА МЕХАНИКА И ПОВЕДЕНИЕ НА ЕЛЕМЕНТАРНИ ЧАСТИЦИ, КОИТО НЕ РАЗБИРАМЕ. ТЕОРЕТИЧНИТЕ ИЗИСЛЕНИЯ ДОПУСКАТ КАТАКЛИЗМИ. СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ТЪПОТИИ И ДА МИСЛИТЕ С ГЪЗОВЕТЕ СИ!
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Till.Lindemann
+1 пост, браво, дист, още малко и ще си направиш постовете, с които беше като те баннаха
както и да е, утре ще видим дали ще има утре нали
както и да е, утре ще видим дали ще има утре нали
До преди 70 години атомите са били неделими и се е смятало, че делението им ще отпищи края на света. Още 30 години преди това нищо по-тежко от въздуха не е можело да лети.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
Warbringer
Не ми обяснявай бе, мушмул. Като не можеш да вържеш 2 и 2 къде си тръгнал да ми пишеш? Бегай си играй игричките и не се меси където не ти вдява чотурата. Може да се замислиш следващия път вместо да си купиш 15 терабайта рам, да си купиш някоя книга по въпроса и да НАУЧИШ НЕЩО преди да пишеш лайна. Не сравнявай такова огромно постижение с шибаниите на Нострадамус. Очевидно не разбираш и двете.
ЕДИТ : Мисля, че ми схвана мисълта :Р
ЕДИТ : Мисля, че ми схвана мисълта :Р
a.k.a. Disturbed
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Леле, ква злоба... май с един катаклизъм повече или по-малко няма да има кой знае каква разлика
ето нещо по темата- цък. Предполагам, че ако света си ебе пичката клюн, ще изкара error 404, а не окуражаващото Nope.
ето нещо по темата- цък. Предполагам, че ако света си ебе пичката клюн, ще изкара error 404, а не окуражаващото Nope.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
не чета последните ви мнения , но доколкото съм информиран утре не е ден за разрушаване на света .. просто ше вкарат 1 лъч , демек няя блъскат нищо , демек спокойно няма черни дупки , демек живи сме йехаа .
остарехме
Господ Бог никога не е твърдял, че земята е плоска.Морт написа:Не бе, не. Тя Земята е плоска. Противоречащите говорят срещу Господ и трябва да бъдат изгорени![]()
Религия my ass!
Иначе не разбирам нищо от темата. Но се надявам светът да свърши скоро!
-
Warbringer
Е айде де, кога ше видим частицата господна... :/
a.k.a. Disturbed
Тoday's teh day!!! I'm waiting....
Та и днеска ще да е един от многото дни когато света ще свърши. Е верно причината нема да е некъв катаклизъм, но пак ми се струва малко пресилено. Както се казва "Ще поживеем ще видим".
Та и днеска ще да е един от многото дни когато света ще свърши. Е верно причината нема да е некъв катаклизъм, но пак ми се струва малко пресилено. Както се казва "Ще поживеем ще видим".
Пожелавам на всеки да се събуди 
ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
В спора се ражда истината.d-r Jones написа:Не! Да се спори на тема вяра/убеждения - включително политически, е една от малкото истински глупости във вселената.
п.п. Ледник: защо така бе :/ нали знаеш, че края на света не означава задължително моя край.

-
Serious Sam 1.0
Слава великому СталинуThe Chameleon написа:Човече, не знаеш какви богомразци има тука; ама и боголюбци има де!
Софистки глупостичовeк написа:В спора се ражда истината.d-r Jones написа:Не! Да се спори на тема вяра/убеждения - включително политически, е една от малкото истински глупости във вселената.
п.п. Ледник: защо така бе :/ нали знаеш, че края на света не означава задължително моя край.![]()
- NeO_Zealot