Andrey358 написа:Не уверявам те че не казваш това което всички ние мислим.
Що,да не си турчин?!? Ако има нещо,извинявай...
Ледник фир Болг написа:Лапе, ти оръжие в живота си държал ли си? Стрелял ли си по мишена? По животно? По човек? Защо най-големите дебили, дето ще подмокрят памперса щом им се изпречи някой циганин с лопата, все реват за расова чистка?
Скрий се.
Darker Than Black написа:
Всъщност да! На 1.12.2003 се уволних,като млад-сержант-командир на Самоходна Гаубица 2С1 122мм! С отлични резултати от всичките 344 снаряда,които съм имал честа да изтрелям! И,да! Имал съм нещастието да се уверя от пъво лице що за гадна напаст са тези паразити! Това е! Също така мога да ти кажа,че ти си този който няма да събере нужните воля и кураж да дръпне спусъка проливайки кръв за своята родина...
Чукопад написа:цък
Не си първия,нито последния дебил.
Че к'во му е лошото на това? Да мрът! Винаги съм ги мразил тия мазни окастрени турци и кирливите мангали! България на българите!!! Бих дал живота си за страната,която ме е родила и отгледала,а тия паразити са чисто и просто една киста в утробата на нашето общество! Не виждам защо трябва да се правим на пацифисти и да бъдем етнически толерантни към тях?! Те са доказали и продължават да доказват,че не заслужават никакво съжаление! Това е! Просто казвам това,което всички си мислите...
Ледник фир Болг написа:Някой в казармата май са го обезчестили мургавите братя.
Всъщност да! На 1.12.2003 се уволних,като млад-сержант-командир на Самоходна Гаубица 2С1 122мм! С отлични резултати от всичките 344 снаряда,които съм имал честа да изтрелям! И,да! Имал съм нещастието да се уверя от пъво лице що за гадна напаст са тези паразити! Това е! Също така мога да ти кажа,че ти си този който няма да събере нужните воля и кураж да дръпне спусъка проливайки кръв за своята родина...
Виж сега,знам,че не си толкова тъп,колкото се мъчиш да се изкараш.Явно си по-тъп! Тъй,че ще ти го обясня,като на мушкато-Циганите и турците са притежатели на един първичен и прояден от животинското манталитет! За тях няма закони,няма зачитане на институциите,в тях дори няма елементарна частица от чувството наречено съвест.Те си мислят,че тази държава е тяхна и не те,а ние сме им на гости! Те усещат закрилата или по-точно нехайството на милата ни таковина към техните безчинства и това ги прави още по-нагли! Мислят се едва ли не за господари тук,на които всичко им е позволено! Не може двама мои приятели,полицаи,да отиват да помогнат на ромка бита от мъжа си на пъпа на циганската "маала",а тя от своя страна да извика роднините си и да обърнат колата на пичовете! Това е само малък и пресен пример...
Тяхните мисъл и действия са водени от чувството за безнаказаност и точно това ги прави опасни! Имах "честа" да превъзпитавам няколко представители на този етнос,и смея да кажа,че с малко труд,търпение и по здрави кокалчета на ръцете се постига много в изграждането на нови личности! Тъй,че просто имат нужда да им бъде показано от държавата "кой е шефа тук" и да има от какво да се страхуват...Аз лично и няколко мои приятели се опитваме да правим нещо по въпроса в квартала си,и смея да кажа,че вече не ме е страх толкова много,когато племенничката ми излиза да играе навън!
Мислех си,че ще водим цивилизован разговор,но явно съм сбъркал в мнението си за теб!
Аз отивам да си се кефя на отпуската,а Вас ви поздравявам с Черный Ворон
Що,да не си турчин?!? Ако има нещо,извинявай...
AcTivE написа:Личи си, че си лаик във форума. Скоро ще се умориш от глупави спорове, ще си обясниш, че смисълът е нулев и ще се примириш като мен да четеш само първите няколко поуста в темата