FORUM:The video game (Character Screenshots)
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Надявам се да ме имаLeach написа:Бета няма да има. Аз съм единственя програмист и бета тестерLord of the dreams написа:Ама като направите бета версия,я качете някъде да я сваля и да давам отзиви за бъгове,че да ги оправите,щото е доста важно да няма много бъгове играта и особено да не са фатални тия бъгове.Клкото до музиката, която е дело на хора от форума се съмнявам да е бъгава
Пък ако има бъгове ще пишете, а аз ще бълвам пачове. Айде трябват още реплики и ефекти!
![]()
П.П. Orange.Label попита дали ще го включа. Искаш да сложа търкалящ се портокал в FPS...е как ще мине без това! Естествено, че ще те има
Само се чудя как ще направиш търкалящия се портокал?
Няма ли да бъде малко трудно?Направо направи един модел с оранжеви мотиви и тениска с портокал
|
|
| 
Триизмерна свера с "портокалова" текстура, листо и проста търкаляща се анимация?Orange.LABEL написа:Надявам се да ме има
Няма ли да бъде малко трудно?Направо направи един модел с оранжеви мотиви и тениска с портокал
ЕДИТ
В първия чаптър няма да има всички! Или поне не, като 3D модели. За това като го пусна не искам ревове "Ъъъъъ мен мъ нямаааа!". На всички ще им дойде редът.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Ами,според мен ако е човек ще бъде по-добреLeach написа:Триизмерна свера с "портокалова" текстура, листо и проста търкаляща се анимация?Orange.LABEL написа:Надявам се да ме има
ЕДИТ
В първия чаптър няма да има всички! Или поне не, като 3D модели. За това като го пусна не искам ревове "Ъъъъъ мен мъ нямаааа!". На всички ще им дойде редът.
А виж може да е някакво чаве върху портокал
Айде,че и аз взех да ставам много претенциозен
|
|
| 
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
На ви малко Експериментал Дарк..ъъм?..ембиънт?The Chameleon написа:Ауу.. Трябва да включим някой трак на Зиро Блейд, да ни реже мозъците!
http://www.zero-blade.com/Zero-Blade_-_Behind_You.mp3
Специално за джътката
П.п. Не мисля, че за такъв тип джътка е добра идея да се слагат резачки за саундтрак, по-яко е обстановката да е мрачна..
П.п.2. Лийч, според мен ще е най-добре да има само мулти FFA, заеби сингъл..
П.п.3. Луди са скрииновете и трейлърите!
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Мерси, много е добро! И да действително каквато и да е музика би развалила хорър елементите, но менютата, кредитите, комиксите, кът сцените и напечените моменти могат да използват някой трак.Zero-Blade написа:На ви малко Експериментал Дарк..ъъм?..ембиънт?The Chameleon написа:Ауу.. Трябва да включим някой трак на Зиро Блейд, да ни реже мозъците!
Специално за джъткатаАко ви хареса може и още нещо да сътворя
П.п. Не мисля, че за такъв тип джътка е добра идея да се слагат резачки за саундтрак, по-яко е обстановката да е мрачна..
П.п.2. Лийч, според мен ще е най-добре да има само мулти FFA, заеби сингъл..
П.п.3. Луди са скрииновете и трейлърите!
Наистина ми се иска да наблегна на мултито, щото просто клане с форумци ще е уникат, но сега имам някой проблеми при "заплаването" в мулти режим
П.П. Ако някой може да направи някой друг звуков ефект и реплика да дава насам!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Шефе, ако можеш тури секва пропаганда из нивата, разни агитационни плакати , лозунги , те такива щуротии. Верно, че няма да се връзва много с хорър атмосферата , но ако има как да се вплете ...
Също така ще е интересно всеки от форума, който ще има участие у играта да си качи предсмъртни реплики, че като цъкаме мулти да се засили реализма
Също така ще е интересно всеки от форума, който ще има участие у играта да си качи предсмъртни реплики, че като цъкаме мулти да се засили реализма
джумерки
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Кире_Гръчата написа: всеки от форума, който ще има участие у играта да си качи предсмъртни реплики, че като цъкаме мулти да се засили реализма
АХХААХ, да !!!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Кво приказваш! Аз се надявам да пуснат играта на диска, на четири страници статия и естествено да е на корицатаPennуwise написа:Btw...няма да е зле ако админа направи темата важна.Все пак каква по-добра реклама за форума от игра разказваща за...форума ?!?
П.П. Не сериозно ако я сложат на някой диск и имам своето малко каренце при "Free Games" ще се самоубия от радост. Съмнявам се, че това ще се случи, защото може да не им хареса, а и админа сигурно не чете творческия форум...
П.П.2 Кире, няма да мине без пропаганда! Ще има и плакати на ТКЗС.
Ха, ама ти наистина си решил да я правиш тая игра
Интересно ми е с какъв engine се занимаваш и с коя програма за 3Д анимация рисуваш? Или пък използваш някой от готовите гейм мейкъри, въпреки че изглежда твърде добре за такава програма
Поздрави за усилията и успех, надявам се че знаеш че това което се опитваш да направиш изобщо не е лесно.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
А, е... ;рZero-Blade написа:На ви малко Експериментал Дарк..ъъм?..ембиънт? :DThe Chameleon написа:Ауу.. Трябва да включим някой трак на Зиро Блейд, да ни реже мозъците! :D
Специално за джътката :P Ако ви хареса може и още нещо да сътворя :P
П.п. Не мисля, че за такъв тип джътка е добра идея да се слагат резачки за саундтрак, по-яко е обстановката да е мрачна.. :D
П.п.2. Лийч, според мен ще е най-добре да има само мулти FFA, заеби сингъл.. :D
П.п.3. Луди са скрииновете и трейлърите! :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Sashakiss®
- Обратна връзка: