Анимета

Нещата от живота
Публикувай отговор
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Elve написа:Money, като си фен на замундата го изтегли от там бе: http://zamunda.net/browse.php?incldead= ... den&page=1
Видях ги ама с по един сийдър ще има да го тегля.+ това там май са само 4 епизода.Така или иначе,ще трябва да търся останалите.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Reaver

Мнение от Reaver »

Всичките епизоди ги има, някои без сийд де, просто съм дал линка към втората страница от търсенето :)
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Някой може ли да ми даде линк към епизодите на Claymore, ама в .avi вариант...? Щото ги намерих само на сървъра на animes-bg, ама от там тегля унийствено бавно, а .mkv-то не ми чете субовете... Мерси предварително.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Никой

Мнение от Никой »

Naruto & Naruto shippuuden
THE BEST!!!!!
о аз чета и мангата също така

П.П сменям си профила на наруто профил
също и името ми :wink:
Аватар
Icewarrior
Обратна връзка:

Мнение от Icewarrior »

Я и аз да се разпиша :)
Изгледах 4 епизода на Baccano! и ме грабна що-годе ама за съжаление из бг пространството намерих сами първите 4, са ще почвам да търся аутсайд ;)
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Disturbеd написа:Някой може ли да ми даде линк към епизодите на Claymore, ама в .avi вариант...? Щото ги намерих само на сървъра на animes-bg, ама от там тегля унийствено бавно, а .mkv-то не ми чете субовете... Мерси предварително.
http://eclipse.no-sekai.de/projects/claymore
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
IceQueen
В момента играе: Knight online

Мнение от IceQueen »

Sentry написа:
Disturbеd написа:Някой може ли да ми даде линк към епизодите на Claymore, ама в .avi вариант...? Щото ги намерих само на сървъра на animes-bg, ама от там тегля унийствено бавно, а .mkv-то не ми чете субовете... Мерси предварително.
http://eclipse.no-sekai.de/projects/claymore
И аз мерси, че нещо го закъсах на 2-ри епизод :Ь
Крещя, следователно съществувам!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

VLC Media Player is the key to *.mkv .
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

http://www.matroska.org/downloads/windows.html
Теглят се cccp и media player classic, инсталираш ги в тоя ред и тръгва...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Sentry написа:http://www.matroska.org/downloads/windows.html
Теглят се cccp и media player classic, инсталираш ги в тоя ред и тръгва...
И това. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Смразяваща Луна написа:
VLC Media Player is the key to *.mkv .
Всъщност и обикновен Медия Плейър Класик върши работа ;)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

TupacShakur написа:Naruto & Naruto shippuuden
THE BEST!!!!!
о аз чета и мангата също така

П.П сменям си профила на наруто профил
също и името ми :wink:
От кога ШаКУР може да чете,че и на това отгоре и манга?
Chikushou, ore gozen sobou!
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Sidhe написа:
А бе някой освен мен гледа ли Darker Than Black?
Да, готино анименце и добре направено...за съжаление напоследък нещо му бавят преводите...

Като гледам как сумати народ гледа само Наруто и нищо друго, ми става едно тъпо...напомнят ми на Каунтър Страйк фенове...
Абе, хора, не ви ли писват тези 300+ сериали? Не ви ли дразнят безумно разтеглените събития и битки с безброй повтарящи се елементи и досадни поредици от флешбеци?
Да сте чували за кратките, но добре изпипани сериали - Black Lagoon, Cowboy Bebop, FLCL, Full Metal Panic 1-3, Ghost In The Shell: Stand Alone Complex 1-2, Gun X Sword , Macross Zero, Planetes, Samurai Champloo, Samurai Deeper Kyo, Scryed, Soultaker, Vandread и Zone Of The Enders: Dolores I (това е само една много малка част от наистина добрите анимета, които си заслужават да се гледат)?
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

AlShu написа:Sidhe написа:
А бе някой освен мен гледа ли Darker Than Black?
Да, готино анименце и добре направено...за съжаление напоследък нещо му бавят преводите...

Като гледам как сумати народ гледа само Наруто и нищо друго, ми става едно тъпо...напомнят ми на Каунтър Страйк фенове...
Абе, хора, не ви ли писват тези 300+ сериали? Не ви ли дразнят безумно разтеглените събития и битки с безброй повтарящи се елементи и досадни поредици от флешбеци?
Да сте чували за кратките, но добре изпипани сериали - Black Lagoon, Cowboy Bebop, FLCL, Full Metal Panic 1-3, Ghost In The Shell: Stand Alone Complex 1-2, Gun X Sword , Macross Zero, Planetes, Samurai Champloo, Samurai Deeper Kyo, Scryed, Soultaker, Vandread и Zone Of The Enders: Dolores I (това е само една много малка част от наистина добрите анимета, които си заслужават да се гледат)?
Напълно подкрепям мнението. От това Наруто се затъпява.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Имаше едно много яко.Beyblade се казва.Там беше една битка с пумпали но бяха някви като бойни.Много ме кефи
Use Google Sucker
Изображение
Аватар
Дръвник
Обратна връзка:

Мнение от Дръвник »

Vodoo Boy написа:Имаше едно много яко.Beyblade се казва.Там беше една битка с пумпали но бяха някви като бойни.Много ме кефи
Бе гледал съм няколко епизода ама нещо не ме грабна.Иначе аз .mkv си го пускам и с бс плаъер само кодеци ми треаха.Клеймор съм стигнал до 16еп щото снощи нета ми спря.
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
Fenrir

Мнение от Fenrir »

bobakin написа:
Vodoo Boy написа:Имаше едно много яко.Beyblade се казва.Там беше една битка с пумпали но бяха някви като бойни.Много ме кефи
Бе гледал съм няколко епизода ама нещо не ме грабна.Иначе аз .mkv си го пускам и с бс плаъер само кодеци ми треаха.Клеймор съм стигнал до 16еп щото снощи нета ми спря.
Бутка с пумпали?wtf? :lol: :lol:
П.П.Покемон рлззззз! :19:
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Ей ви да видите какво представлява
http://zazz.bg/play:5f22287c
http://zazz.bg/play:04dfb603
Use Google Sucker
Изображение
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

А, леле, както каза Алшу... Който не е гледал Black Lagoon - да го сваля и да не се чуди. Стана ми любимото веднага след като го изгледах, просто е kick-ass!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Дръвник
Обратна връзка:

Мнение от Дръвник »

Disturbеd написа:А, леле, както каза Алшу... Който не е гледал Black Lagoon - да го сваля и да не се чуди. Стана ми любимото веднага след като го изгледах, просто е kick-ass!
Нали?
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
Публикувай отговор