Диабло 2, сбирайте се дружина (;
Re: Диабло 2, сбирайте се дружина (;
Я си дай напиши подобре скайпа или търси в Българиа.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Скайпа ми е b.j.blazcowicz. Ама мисля, че те намерих вече. Нали ти си един rionnca дето подписа ти е със Stargate Atlantis. Даже ми писа дали съм от пц мания. Виж си скайпа.
Нови желаейщи ???
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Темата ми е на почти 1 година, w00t. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Айде народе...!
Засега сме аз и Дъмби (дано мога да ти викам така...). Хамелеона неще, щото проявява чифутизъм.
Засега сме аз и Дъмби (дано мога да ти викам така...). Хамелеона неще, щото проявява чифутизъм.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Щото 60 кинта са нищо работа и съм богаташче, нали?Blue написа: Хамелеона неще, щото проявява чифутизъм.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Aко ме пуснат да жицам на компа имате и 1 паладин от мене 
Reaching aural nirvana...
Затова ти казах, че никога няма да давам пари за уоу.The Chameleon написа:Щото 60 кинта са нищо работа и съм богаташче, нали?Blue написа: Хамелеона неще, щото проявява чифутизъм.
Разбирам ти положението, но сам си призна, че ти си играе Диабло. Да не говорим ако се съберем хора.
Пък и все пак, някви виртуални дружки сме, да не кажа друго щото ще ми се изсмеят във форума, и все пак казваш нъцки, 60 лева значат повече.
Еми, мерси, да му еба майката.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Blue написа: Затова ти казах, че никога няма да давам пари за уоу.
Разбирам ти положението, но сам си призна, че ти си играе Диабло. Да не говорим ако се съберем хора.
Пък и все пак, някви виртуални дружки сме, да не кажа друго щото ще ми се изсмеят във форума, и все пак казваш нъцки, 60 лева значат повече.
Еми, мерси, да му еба майката.
Еми, да, определено бих предпочел да не ми отидат 60 лв на вятъра, като цяло лято( всъщност винаги, когато сте зарибени ) мога да играя с вас, дружките.
---
Пак ви казвам, сберете се, играйте, gl hf.
天皇陛下万歳。。!
Брат, ако помниш аз ти писах дали искаш да цъкаме. Ти каза да, но УоУ-а...
Не виждам смисъла да се правиш на интересен, и постъпката ти да си купиш припейд време в УоУ на стойност 60 лева ми се вижда тъпа. При все, че си разумен човек относно финансите (как прозвуча само..)
Пак казвам, играй каквото щеш. Не разбирам само що не понасяш 2-3 виртуални изсъсквания.
Не виждам смисъла да се правиш на интересен, и постъпката ти да си купиш припейд време в УоУ на стойност 60 лева ми се вижда тъпа. При все, че си разумен човек относно финансите (как прозвуча само..)
Пак казвам, играй каквото щеш. Не разбирам само що не понасяш 2-3 виртуални изсъсквания.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Бройте ме и мене айде, макар че се зарибих по Mass Effect. Само кажете отначало ли почваме с нови герои или не. На мен ми е все тая.
УоУ-а те пристрастява по гадно и от хероинъ , почнеш ли сбогом ;]
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Никакво Диабло преди да си превъртял Mass Effect. Бягай.Der Meister написа:Бройте ме и мене айде, макар че се зарибих по Mass Effect. Само кажете отначало ли почваме с нови герои или не. На мен ми е все тая.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Аз съм вътре!
Вечерите, или?
Вечерите, или?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Вътре си друг път.Hurford написа:Аз съм вътре!
Вечерите, или?
Чух някой неща.
Пак ли ще си правиш item-и и ще дигаш точки?
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Мога да кажа само
.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Хубаво, казвай. Явно само за това ти стига акъла.Hurford написа:Мога да кажа само.
Все пак идвай... ако чиитваш, ще се осъмня, за пореден път ще докажеш какво лайно си. И си влез в скайпа...
Хора, взимай http://zamunda.net/details.php?id=7462
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Бе аз не си спомням какво точно беше станало с тия чийтове ама нека и той играе пък ако забележим нещо нередно ще го махаме.
Иначе Князе, ще ги играя и двете няма да е проблем. Тамън малко разнообразие да има
Иначе Князе, ще ги играя и двете няма да е проблем. Тамън малко разнообразие да има
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Blue написа:Брат, ако помниш аз ти писах дали искаш да цъкаме. Ти каза да, но УоУ-а...
Да, и все още казвам " да, цъка ми се, но УоУ-а ". ;р
Не се правя на интересен, трябваше да дам 53лв, но да са живи и здрави Speedy. Не знам защо ти се вижда тъпа, след като сам би трябвало да знаеш разлика между УоУ пиратски и УоУ близз сървър.. Бтв, определено НЕ СЪМ разумен човек относно финанси...
天皇陛下万歳。。!