Tоny написа:Orange.LabeL написа:Tоny написа:Добре. Ще вкараме. Амеба по-добре ли е ? А разрешение да ти викам както си искам имам от майка ти.
Имаш ли от майка ми,бе,келеш?Аз ли съм селянинът сега?
Е то и аз така като тебе в детската градина виках "Майка ти това,майка ти онова.."
От такива комплексари като тебе в тоя форум до гуша ми е дошло.Трай си бе,говедо.
и БТВ Амеба,също не става.Размърдай си хлебарките в главата.
хахаха

Някой май се ядоса, а ? Избърши само плюнките от монитора, той не е виновен, че притежателят му е прост

Хм, амеба не става. А какво ще кажеш за пъпчиво, мазничко, русоляво гейче, с лице като задника на Азис след липосукция ?
Не,не съм ядосан изобщо,ама въобще.Не знам защо си мислиш така.
Виж,вижда се че твойто е комплексно.Не става пак това,което каза.Предполагам,че за пъпките че ти помогне Лептена,казват че действало.А за историята с гейовете не знам..може би трябва да отидеш на психиатър

Спокойно,това е от пубертета.А не какво казах.Пубертет ли?Ти си над 20 години.Тогава се замисли какво правиш тук и защо хейтваш.Колко ти е акъла да седиш тук по това време,вместо навън с приятели.А пък,ако не си,тогава си още по-зле.Да,вече съм почти сигурен че си поредния гийк,който се е регистрирал тука,за да гледа отвисоко и да се радва на виртуално гъзарство.Лайнар си ти.Това е.И може би аз не съм толкова добър затъпяванията на форумците,но съм сигурен,че си се замислил какъв боклук всъщност си.
Спирам и ето ти това за край