StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28/07)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
MARiNZ0

Мнение от MARiNZ0 »

Sunerphey написа:
Disturbеd написа:
Immaterium написа:Ако някоя игра има най-добрият геймплей и има умрела графика никога никой няма и да си я качи за да го разбере. А за какво ми е добър геймплей ако се бият 2D човечета във еднаква поза и със еднакви тъпи удари и движения. графиката е 85% от играта и то за да бъде играна .

Ти си некав ако ритардет :D Графиката е точно 5% от една игра, всичко останало е геймплей. Явно не си играл чудовища като DooM, Duke Nukem 3D, Cossacks и MDK2 (която и в момента играя с кеф), или пък Homeworld ;) Ходи си еби пичката лелина. Разбирач.

Нио, я ми кажи една грозна игра, ама такава, че да те дразни как изглеждат единиците, която си играл с кеф?

При мен беше Civilization 1 :roll:
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
Аватар
Sashakiss®
Обратна връзка:

Мнение от Sashakiss® »

Kуц Пръч написа:
Rudeb0x.c0re написа:
Kуц Пръч написа:Тцтц...
Играйте Soldat, бе, на бати резанчетата.

Солдат си я играй ти.Да си я играят онези,които са тотално забозили и могат да играят само скапани онлайн 2Д игрички,които нямат никакъв смисъл.СтарКрафт е велика и както се очертава продължението ще бъде още по-добро.МОжем само да чакаме и да се надяваме на най-доброто!
СтарКрафт>Алл :D

Скапана 2Д игричка?
Предлагам ти да проучиш самата игра преди да размяташ постове така компетентно.

И двете игри са яки.Капиш?
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Sashakiss написа:
Kуц Пръч написа:
Rudeb0x.c0re написа:
Kуц Пръч написа:Тцтц...
Играйте Soldat, бе, на бати резанчетата.

Солдат си я играй ти.Да си я играят онези,които са тотално забозили и могат да играят само скапани онлайн 2Д игрички,които нямат никакъв смисъл.СтарКрафт е велика и както се очертава продължението ще бъде още по-добро.МОжем само да чакаме и да се надяваме на най-доброто!
СтарКрафт>Алл :D

Скапана 2Д игричка?
Предлагам ти да проучиш самата игра преди да размяташ постове така компетентно.

И двете игри са яки.Капиш?

Солдат вярно си е зарибявка, преди доста я джитках. Я дай да си я сваля пак :P

ПП Не че някога ме е бивало особенно, но на ... да кажем 10 умирания права по едно убииство :oops:
HaSLeS™
В момента играе: Diablo II: LoD

Мнение от HaSLeS™ »

CantStopTheBear написа:
Ghost Rider написа:Blizzard заебаха Деаболо, защото вече никой не я играе.

Коментар 1: ХАХААХАХА забавен тип.

Коментар 2: Много си проницателен.

Коментар 3: Чудя се дали говориш за играта Diablo или за някоя малка флаш игричка на някоя друга компания ;)

Хахахаха тва ме развесели! Диабло вече не се играе хахах. Само едно ще кажа сърварите на близард все още са пълни прави изводи сам...

Dumbaldor написа:Човека може да говори за Diablo 1. :) Тцтцт. Иначе 2-ката така яко се играе, че на накои ушите им плющят от игране.

Дори и да говори за Диабло 1 пак ще е в грешка защото и тя се играе. Аз лично имам приятел който играе само Диабло 1 и 2 и ви казвам че дори сега единицата се цъка.
http://www.myspace.com/redound

MY LIFE IS FUCKING BEATDOWN!!!
Sunerphey

Мнение от Sunerphey »

MARiNZ0 написа:
Sunerphey написа:Нио, я ми кажи една грозна игра, ама такава, че да те дразни как изглеждат единиците, която си играл с кеф?

Дразнеше те, но я играеше?
Всъщност като се замисля и аз се сещам за един майт енд меджик, но май играх само играта на карти в една таверна и дотам :roll:
Изображение
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Sunerphey написа:
MARiNZ0 написа:
Sunerphey написа:Нио, я ми кажи една грозна игра, ама такава, че да те дразни как изглеждат единиците, която си играл с кеф?

Дразнеше те, но я играеше?
Всъщност като се замисля и аз се сещам за един майт енд меджик, но май играх само играта на карти в една таверна и дотам :roll:

Ред Алерт? Третия Хироус? МДК 2? Солдат? Старкрафт? Литъл Биг Адвенчър и многото класически "посочи и цъкни" куестчета (като Кинг'с Куест серията, която врътнах преди около година)

А и да добавя, че в момента джиткам МегаМен1, малко преди това пък играех ЛоудРънър :D ->>http://nintendo8.com/all/
радвай се на пикселите :P
Sunerphey

Мнение от Sunerphey »

ОМФГ направи си гавра нали? Обърна сумати дизайнери в гроба, както и фенове(тъй де образно казано). Как ги нарече грозни ве, по тяхно време готик 3 ли си играл ?
Изображение
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Пич аз СЕГА, В МОМЕНТА ги играя. Ако искаш ще ти направа по един скриин със календар и някоя от изброените игри пуснати :wink: А в момента въобще не се вписват в графата "красиви".
Sunerphey

Мнение от Sunerphey »

admin's minion написа:Пич аз СЕГА, В МОМЕНТА ги играя. Ако искаш ще ти направа по един скриин със календар и някоя от изброените игри пуснати :wink: А в момента въобще не се вписват в графата "красиви".

И аз играя някои от тези които изброи, но въпроса не беше дали ги вписваш в красиви, а в грозни ?

Освен това <strong>за мен</strong> херос 3 е красива, за разлика от херос 5. [/b]
Изображение
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

За 5 незнам, не съм я пускал изобщо. Но 4 беше ... разочароваща. Опитах се да я играя, чесно, даже и бг пача си намерих ... тц, просто не ставаше. А Хироус 3 не е грозна, нито и новия СтарКрафт ще е. Нали това се карате - дали графиката на СтарКрафт 2 е грозна. Еми не е, супер си е даже. Не е най-добрата, но може да задържи геймъра пред екрана и (от главната гледна точка) радва окото.
Аватар
angelvr911

Мнение от angelvr911 »

Star Craft 2 ще си е яка :)
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Аз ама ВЪОБЩЕ не съм претенциозен в това отношение. Просто съм прекалено искрен привърженик на поредицата, за да мога въобще в някакво отношение да кажа, че нещо в играта не ми харесва. Ако дори едно 75% от геймплея на първата е запазен, в което съм почти сигурен, ще съм АБСОЛЮТНО доволен.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

admin's minion съветвам те да играеш Heroes 5. Супер добра игричка е. Sunerphey не съм съгласен с теб, че Heroes 5 e грозна. Според мен е доста красива. Детайлите са на високо ниво. Единиците са хубаво изпипани и нарисувани ( с дребни изключение ). Градовете са просто страхотни ( най-много ме кефят Haven, Academy, Sylvan ).
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

#Князе, и аз никакви претенции нямам. Стига ми да мога да си масирам зерги и да рушвам с тях :wink:

#Dumbaldor, петицата съм я виждал от "зад рамото" на един приятел. Него не го изкефи, а аз от това което видях дори се отказах да я пробвам. Просто не съм усетил магията, или такава изобщо е нямало.
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Heroes 5>Heroes 3
.
Sunerphey

Мнение от Sunerphey »

Dumbaldor написа:admin's minion съветвам те да играеш Heroes 5. Супер добра игричка е. Sunerphey не съм съгласен с теб, че Heroes 5 e грозна. Според мен е доста красива. Детайлите са на високо ниво. Единиците са хубаво изпипани и нарисувани ( с дребни изключение ). Градовете са просто страхотни ( най-много ме кефят Haven, Academy, Sylvan ).

На мен не ми допада стила, иначе качеството е ок.
Изображение
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

Този Mothership на Протосите направо си гази. Смаза 6 крузера без особено усилие. А чената дупка.... когато я видях, направо полудях от кеф. Брутално яко! Най-вероятно се води като super weapon. Еквивалент на атомната бомба на тераните. Любопитен съм, на Зергите какъв ще е super weapon-а. Убеден съм, че ще е нещо зрелищно. Някакви препдположения?
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

^ Иска ми се да е нещо отровно и зелено :D И да не е толкова яко като на другите, но да се зарежда по-бързо и да се достига по-лесно до него. Би паснало на расата като цяло.

edit:
Sub-Zero написа:Едит:
admin's minion написа: отровно и зелено :D

Маааай мислим еднакво :D

:D
Аватар
Graendal

Мнение от Graendal »

OnePageLife написа:Любопитен съм, на Зергите какъв ще е super weapon-а. Убеден съм, че ще е нещо зрелищно. Някакви препдположения?

Acid Rain? :lol: От сега си представям как хиляди капки от зелен киселинен дъжд опсипват много бройните Терански войски, разяждайки танкове и маринки :shock: Брутално... Но това е само и единствено предположение естествено.
А трейлъра ми прави даунлоъд проблем и не мога да видя тази черна дупка, за която спомена. :?

Едит:
admin's minion написа: отровно и зелено :D

Маааай мислим еднакво :D
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

High_voltage написа:Това къде го четеш, ако не е тайна? :)

От sclegacy.com. Още полезна информация може да намериш в sc.gosugamers.net и teamliquid.net .
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Публикувай отговор