При мен беше Civilization 1Sunerphey написа:Нио, я ми кажи една грозна игра, ама такава, че да те дразни как изглеждат единиците, която си играл с кеф?Disturbеd написа:Ти си некав ако ритардетImmaterium написа:Ако някоя игра има най-добрият геймплей и има умрела графика никога никой няма и да си я качи за да го разбере. А за какво ми е добър геймплей ако се бият 2D човечета във еднаква поза и със еднакви тъпи удари и движения. графиката е 85% от играта и то за да бъде играна .Графиката е точно 5% от една игра, всичко останало е геймплей. Явно не си играл чудовища като DooM, Duke Nukem 3D, Cossacks и MDK2 (която и в момента играя с кеф), или пък Homeworld
Ходи си еби пичката лелина. Разбирач.
StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28/07)
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
И двете игри са яки.Капиш?Kуц Пръч написа:Скапана 2Д игричка?Rudeb0x.c0re написа:Солдат си я играй ти.Да си я играят онези,които са тотално забозили и могат да играят само скапани онлайн 2Д игрички,които нямат никакъв смисъл.СтарКрафт е велика и както се очертава продължението ще бъде още по-добро.МОжем само да чакаме и да се надяваме на най-доброто!Kуц Пръч написа:Тцтц...
Играйте Soldat, бе, на бати резанчетата.
СтарКрафт>Алл
Предлагам ти да проучиш самата игра преди да размяташ постове така компетентно.
Солдат вярно си е зарибявка, преди доста я джитках. Я дай да си я сваля пакSashakiss написа:И двете игри са яки.Капиш?Kуц Пръч написа:Скапана 2Д игричка?Rudeb0x.c0re написа: Солдат си я играй ти.Да си я играят онези,които са тотално забозили и могат да играят само скапани онлайн 2Д игрички,които нямат никакъв смисъл.СтарКрафт е велика и както се очертава продължението ще бъде още по-добро.МОжем само да чакаме и да се надяваме на най-доброто!
СтарКрафт>Алл
Предлагам ти да проучиш самата игра преди да размяташ постове така компетентно.
ПП Не че някога ме е бивало особенно, но на ... да кажем 10 умирания права по едно убииство
-
HaSLeS™
- В момента играе: Diablo II: LoD
Хахахаха тва ме развесели! Диабло вече не се играе хахах. Само едно ще кажа сърварите на близард все още са пълни прави изводи сам...CantStopTheBear написа:Коментар 1: ХАХААХАХА забавен тип.Ghost Rider написа:Blizzard заебаха Деаболо, защото вече никой не я играе.
Коментар 2: Много си проницателен.
Коментар 3: Чудя се дали говориш за играта Diablo или за някоя малка флаш игричка на някоя друга компания
Дори и да говори за Диабло 1 пак ще е в грешка защото и тя се играе. Аз лично имам приятел който играе само Диабло 1 и 2 и ви казвам че дори сега единицата се цъка.Dumbaldor написа:Човека може да говори за Diablo 1.Тцтцт. Иначе 2-ката така яко се играе, че на накои ушите им плющят от игране.
Дразнеше те, но я играеше?MARiNZ0 написа:При мен беше Civilization 1Sunerphey написа: Нио, я ми кажи една грозна игра, ама такава, че да те дразни как изглеждат единиците, която си играл с кеф?
Всъщност като се замисля и аз се сещам за един майт енд меджик, но май играх само играта на карти в една таверна и дотам
Ред Алерт? Третия Хироус? МДК 2? Солдат? Старкрафт? Литъл Биг Адвенчър и многото класически "посочи и цъкни" куестчета (като Кинг'с Куест серията, която врътнах преди около година)Sunerphey написа:Дразнеше те, но я играеше?MARiNZ0 написа:При мен беше Civilization 1Sunerphey написа: Нио, я ми кажи една грозна игра, ама такава, че да те дразни как изглеждат единиците, която си играл с кеф?
Всъщност като се замисля и аз се сещам за един майт енд меджик, но май играх само играта на карти в една таверна и дотам
А и да добавя, че в момента джиткам МегаМен1, малко преди това пък играех ЛоудРънър
радвай се на пикселите
И аз играя някои от тези които изброи, но въпроса не беше дали ги вписваш в красиви, а в грозни ?admin's minion написа:Пич аз СЕГА, В МОМЕНТА ги играя. Ако искаш ще ти направа по един скриин със календар и някоя от изброените игри пуснатиА в момента въобще не се вписват в графата "красиви".
Освен това <strong>за мен</strong> херос 3 е красива, за разлика от херос 5. [/b]
За 5 незнам, не съм я пускал изобщо. Но 4 беше ... разочароваща. Опитах се да я играя, чесно, даже и бг пача си намерих ... тц, просто не ставаше. А Хироус 3 не е грозна, нито и новия СтарКрафт ще е. Нали това се карате - дали графиката на СтарКрафт 2 е грозна. Еми не е, супер си е даже. Не е най-добрата, но може да задържи геймъра пред екрана и (от главната гледна точка) радва окото.
- angelvr911
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Аз ама ВЪОБЩЕ не съм претенциозен в това отношение. Просто съм прекалено искрен привърженик на поредицата, за да мога въобще в някакво отношение да кажа, че нещо в играта не ми харесва. Ако дори едно 75% от геймплея на първата е запазен, в което съм почти сигурен, ще съм АБСОЛЮТНО доволен.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
admin's minion съветвам те да играеш Heroes 5. Супер добра игричка е. Sunerphey не съм съгласен с теб, че Heroes 5 e грозна. Според мен е доста красива. Детайлите са на високо ниво. Единиците са хубаво изпипани и нарисувани ( с дребни изключение ). Градовете са просто страхотни ( най-много ме кефят Haven, Academy, Sylvan ).
На мен не ми допада стила, иначе качеството е ок.Dumbaldor написа:admin's minion съветвам те да играеш Heroes 5. Супер добра игричка е. Sunerphey не съм съгласен с теб, че Heroes 5 e грозна. Според мен е доста красива. Детайлите са на високо ниво. Единиците са хубаво изпипани и нарисувани ( с дребни изключение ). Градовете са просто страхотни ( най-много ме кефят Haven, Academy, Sylvan ).
- OnePageLife
Този Mothership на Протосите направо си гази. Смаза 6 крузера без особено усилие. А чената дупка.... когато я видях, направо полудях от кеф. Брутално яко! Най-вероятно се води като super weapon. Еквивалент на атомната бомба на тераните. Любопитен съм, на Зергите какъв ще е super weapon-а. Убеден съм, че ще е нещо зрелищно. Някакви препдположения?
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Acid Rain?OnePageLife написа:Любопитен съм, на Зергите какъв ще е super weapon-а. Убеден съм, че ще е нещо зрелищно. Някакви препдположения?
А трейлъра ми прави даунлоъд проблем и не мога да видя тази черна дупка, за която спомена.
Едит:
Маааай мислим еднаквоadmin's minion написа: отровно и зелено![]()
- OnePageLife