The Lord of The Rings ONLINE

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Jorix написа:Аз оня ден му играх некъв триал на тва.хич не ми хареса.Некви джудженца се разхождат там и се женят и си строят къщи...абе тъпотия
Объркал си Sims с LOTRO. Чул си нещо от някого, той го е чул от друг и се е получило развален телефон ;). И на края ти си решил да влезеш в темата и да се направиш на компетентен.

Money™ - не си представяй нещата такива, каквито са показани във филмите. Играта е по лиценз на книгата, а не на филма. Съответно играта изглежда така, както им е скимнало на производителите (както те са си представили визуализирани книгите).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
deamonkiller

Мнение от deamonkiller »

Тая игра много изкам да я играя ама няма пиратски сървъри апак хич не ми се плащта за платения...Иначе играта я имам на компа...
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Гипо написа:
Jorix написа:Аз оня ден му играх некъв триал на тва.хич не ми хареса.Некви джудженца се разхождат там и се женят и си строят къщи...абе тъпотия
Объркал си Sims с LOTRO. Чул си нещо от някого, той го е чул от друг и се е получило развален телефон ;). И на края ти си решил да влезеш в темата и да се направиш на компетентен.

Money™ - не си представяй нещата такива, каквито са показани във филмите. Играта е по лиценз на книгата, а не на филма. Съответно играта изглежда така, както им е скимнало на производителите (както те са си представили визуализирани книгите).
....което е доре,защото някои неща(например Ломидол,Минас Тирит) не ми харесват как са направени.
П.П.Ако намекваш,че очаквам копие на филма-не е така. :wink: Фен съм на книгите,а не на филмите.От Филмите единствено ми хареса Завръщането на Краля.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Абсолютно нищо не намеквам, просто казвам реалностите :).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор