The Chameleon написа:Till Lindemann написа: ПС.омега, абе ти не беше ли женско бе
![]()
![]()
![]()

ReCoNNeCt написа:bOtLik3 написа:GrubbyHouseDude™ написа:Сравнете педалите от снимката
с тия педали от тука: http://anothergaymovie.com/
Е не са ли еднакви?
На мен най-много ми допадат двамата отляво(каква ирония нали). Онзи с разкопчаната ризка под която няма нищо и гъзето с женските очила(ReCoNNeCt).
А, и още нещо - ReCoNNeCt, изправи си врата бе момче. Сгънал си се все едно някой работи над ануса ти.
нещо против мен ли имаш?
ReCoNNeCt написа::i_eek:![]()
абе ти ташак ли си правиш?
ReCoNNeCt написа:GrubbyHouseDude™ написа:ReCoNNeCt написа::i_eek:![]()
Да,правя си.Аре ела да ме биеш,а!?!За разлика от теб аз си правя ташак с теб,а не ташакът е в моята уста.А за онзи зайт-това е един филм,който показва живота на такива като тебе.
ХАХАХХА,пък и аз съм бил дебел-виж само как ти се показва шкембето през прилепналата гейска блузка.А бе я се осъзнай.А и кой ходи облечен като тебе-гейска блузка,некфи оръфани дънки и отдолу джапанки "ОСКАР" за 1,50лв.Само се виж каква гейска поза си направил ОМГ
Вижда се колко си тъп.От няколко дни форумът е пълен с изродски теми,които са само от теб.Погледни се бе-ти си безформен!Погледни си тялото-нямаш нито рамене,нито гърди,а за ръцете да не говориме...И си мислиш,че можеш да ми направиш нещо.Ако те хвана набързо ще ти стопя сланинките от бой.
Умирай,бе,деба и профанчето комплексирано.Не си избивай комплексите тука-няма лощо да си педал.Щом не те харесват момичетата и педал ще бъдеш.Даже се обзалагам,че ти си "пасивният" като се ебете.
Умирай!И без това мразя гейовете!
аз му показвам снимка с момиче , той педал , педал , че педал , хахха само ми покажи , една твоя снимка с момиче и ще се призная за педал , хахахаха
само ми кажи още колко снимки с момичета изкаш да ти покажа и ще ти покажа !!
п.п
еи ся ще ти покажа една снимка , дето съм с униформата в даскало и съм си съвсем нормален , безс прилепнали блузки , да ме видиш , жалко че нямам снимка на която да съм сам , затва пък там пак има момиче , ама да знаете колко много време ми трябваше да я обработя с фотошопппп ...
ReCoNNeCt написа:Алминатора написа:ReCoNNeCt написа:GrubbyHouseDude™ написа:ReCoNNeCt написа::i_eek:![]()
Да,правя си.Аре ела да ме биеш,а!?!За разлика от теб аз си правя ташак с теб,а не ташакът е в моята уста.А за онзи зайт-това е един филм,който показва живота на такива като тебе.
ХАХАХХА,пък и аз съм бил дебел-виж само как ти се показва шкембето през прилепналата гейска блузка.А бе я се осъзнай.А и кой ходи облечен като тебе-гейска блузка,некфи оръфани дънки и отдолу джапанки "ОСКАР" за 1,50лв.Само се виж каква гейска поза си направил ОМГ
Вижда се колко си тъп.От няколко дни форумът е пълен с изродски теми,които са само от теб.Погледни се бе-ти си безформен!Погледни си тялото-нямаш нито рамене,нито гърди,а за ръцете да не говориме...И си мислиш,че можеш да ми направиш нещо.Ако те хвана набързо ще ти стопя сланинките от бой.
Умирай,бе,деба и профанчето комплексирано.Не си избивай комплексите тука-няма лощо да си педал.Щом не те харесват момичетата и педал ще бъдеш.Даже се обзалагам,че ти си "пасивният" като се ебете.
Умирай!И без това мразя гейовете!
аз му показвам снимка с момиче , той педал , педал , че педал , хахха само ми покажи , една твоя снимка с момиче и ще се призная за педал , хахахаха
само ми кажи още колко снимки с момичета изкаш да ти покажа и ще ти покажа !!
п.п
еи ся ще ти покажа една снимка , дето съм с униформата в даскало и съм си съвсем нормален , безс прилепнали блузки , да ме видиш , жалко че нямам снимка на която да съм сам , затва пък там пак има момиче , ама да знаете колко много време ми трябваше да я обработя с фотошопппп ...
Мацката...това е нещо,което предполагам не е чуждо на никой тук.Всеки има снимки с момичета и прочее.Айде сега стига си се кефел.
не се кефя , и нямаше да качвам тука снимките , ако не беше торбата с лайна !!!! въобще не ми пука , кво си мислят някой хейтъри тука , но тая торба с лайна много ма издразни
п.п
шом всички имат , аре да ги покажат ....
hk_vlady написа:Къртите теракот и фаянс.
Препоръка за повечето, добре е да си изградите някакъв вкус за обличане.
Тука сте от черно бели фанелки с трупове и гримове по лицата до нежни ризки и яки фЯшън тийн банди.
ReCoNNeCt написа:Оф добре пизнавам си , виновен бях , изкам да се извиня , на всички , които съм обидил , плс , знам че сте пичове , и не изкам да се карам с вас, аре хора плс вече няма да правя тъпи теми и няма да пиша често въ форумната игра , и без тва ми омръзна , пак казвам извинявма ви се
, а и да знаете не съм педал и моля ви престанете да ми казвате така , като даже НЕ ме познавате
ReCoNNeCt написа:Алминатора написа:ReCoNNeCt написа:Оф добре пизнавам си , виновен бях , изкам да се извиня , на всички , които съм обидил , плс , знам че сте пичове , и не изкам да се карам с вас, аре хора плс вече няма да правя тъпи теми и няма да пиша често въ форумната игра , и без тва ми омръзна , пак казвам извинявма ви се
, а и да знаете не съм педал и моля ви престанете да ми казвате така , като даже НЕ ме познавате
Ми и ти нас не ни познаваш,но по твойта логика,ако се върнем една страница назад в тази тема,ще излезе че ни познаваш всички до един и то напълно.
казах , че се извинявам , а и вие 1-ви започнахте...