На PM ти давам координатите си за връзка,и всеки месец ми плащаш по 8000 дойче марки,и едно Ауди A6!
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Просто никога не съм вярвал че тази тема ще стане 8 страници за една вечер!Ей сега пускам всички нови неща и прочее.Ще обновя и сайта(но не очаквайте много,нямам време;) ).
Пращаш я на мене с изисквания какви картинки да сложа и линкове към картинките.
След това я оформям и я пращам на till.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Моля,който ще ми праща,да ми го пратите по-рано тъй като срока ми е до 21ч и ако ми го пратите в 20ч почти нямам време да оформя всички страници.
Никой не ми помага затова моля да ми ги пратите към 19ч.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Soul Assasin написа:Моля,който ще ми праща,да ми го пратите по-рано тъй като срока ми е до 21ч и ако ми го пратите в 20ч почти нямам време да оформя всички страници.
Никой не ми помага затова моля да ми ги пратите към 19ч.
Не искам да ставам нахалин,но не стой хубаво(поне в моя случей),два бара,едни и същи само че с друг надпис.Ако не те марзи,SOUL,направи ми барче,но да е с тоя на аватара ми.
Алминатор.
Първо страниците минават през мен и till след това till ти ги праща на ЛС и ти го постваш.
Chemical : archangel_91
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Така.
Досега страницата на Bator Zong™ с хумора е готова,както и страницата на ivo333 за Nixon.
Ще скибите като свърша с всички статии и страници.
Туко-що завършех на Chemical Romance статията.