TES4 Oblivion

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Заключено
Аватар
Moon&Star'Hero

Мнение от Moon&Star'Hero »

Elve написа:
Moon&Star'Hero написа:Какво става, ламери, какви са ви впечатленията от играта??? :D

ДЪРВО!

Добре дошъл пак :)
Ти си дърво ма овцо!Добре заварили! :lol:
Аватар
Moon&Star'Hero

crisbeto написа:
Moon&Star'Hero написа:
Oblivion написа:Какво за мене??? :D

Zdravei,mnogo mi e priqtno! :oops: Predpolagam 4e kato govorim za teb,znae6 kolko gotina igra si 8)
:OMGOMG:
За тва ли намери да се хванеш, нещо смислено не можеш ли да кажеш или умствения ти капацитет до там стига?Хайде, можеш повече. :P
Аватар
Moon&Star'Hero

Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Moon&Star'Hero написа:Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто.

Или просто ти си ограничен.Светът на места е пуст.Историята е добра,ноно има рпг-та с по-добра.Играта си е доста добра,но определено не е най-добрата.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Moon&Star'Hero

Brain написа:
Moon&Star'Hero написа:Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто.

Чакай да позная - не си играл на нито едно конзолно RPG.
Final Fantasy, Grandia, Kingdom Hearts и още един куп подобни.

BTW: Аисълс ли се четяло бе? :)
Konzolni RPG-ta dete kato teb moje da igrae.Az sam seriozen 4ovek.
От всички пороци, най-лошият е липсата на вкус.!
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Обливиън е за сериозни хора? Ти луд ли си?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Moon&Star'Hero

Sentry написа:Обливиън е за сериозни хора? Ти луд ли си?
Не, а ти, че ме питаш такъв тъп въпрос??? :shock: :D
Аватар
Moon&Star'Hero

Brain написа:
Moon&Star'Hero написа:
Brain написа:

Единственото дете което виждам в този форум си ти.

Първите ти постове в тази тема го доказват.
Знаеш ли колко ми пука какво мислиш бе, дришльо?!.Да го духаш!!! :D
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

моонстар ти си едно разглезено дете,което ако беше мое не ми се мисли ко ше го прая.Много ме дразни че някав 11+ си налага мнението тука.Земи се гръмни и ще допринесеш много в напредването на цивилизацията.Гарантирам ти че дори в този един единствен случай ще си полезен а не да се правиш на мн велик ''Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.''-Добре шефе а БМВ-то къде да го паркирам. :evil:
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Защо такива :shiit: и педерастчета, станаха често явление във форума? :cry:
По темата-автора може да отиде до кенефа и да открие що е това чекия,а след това да отиде да играе с децата пред блока и да не кара по-големите(и по-умни естествено) от него да пишат в такива мизерни теми.
Аз казах.Хау.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Moon&Star'Hero написа:

O, баце, кво става :)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Raven_nv
Обратна връзка:

Мнение от Raven_nv »

:stooped: :stooped: :arsehle: :mfngr: Ей лунчке много си тъп бе.Неразбра ли че няма да спрът да те хранят,защото си един неграмотен и ограничен ПЕДАЛ със съзнание на 5 годишно налагащо мнението си малко :shiit: такова!!! Запомни това и иди на терапия.
Подкрепете ни ТУК!!!!! за да има МКА и за РС
Аватар
lordivan

Мнение от lordivan »

Ban, lock, каквото и да е. Стига сте се занимавали с разглезени пубери. Социалните му контакти са малко, личи си. Явно гледа да навакса пред монитора. Да му пожелаем успех и да го заебаваме.
Аватар
Moon&Star'Hero

Brain написа:
Moon&Star'Hero написа:
Brain написа:
Moon&Star'Hero написа:
Brain написа:

Единственото дете което виждам в този форум си ти.

Първите ти постове в тази тема го доказват.
Знаеш ли колко ми пука какво мислиш бе, дришльо?!.Да го духаш!!! :D

Буахахаха!!! Така ли бе генгста? :P

Поне се научи да псуваш като хората.
Да, червей.Да ти пикам в устата.Не се прай, че ти е смешно щото те виждам как си се здухал. :)
Аватар
Moon&Star'Hero

warhammer87 написа:моонстар ти си едно разглезено дете,което ако беше мое не ми се мисли ко ше го прая.Много ме дразни че някав 11+ си налага мнението тука.Земи се гръмни и ще допринесеш много в напредването на цивилизацията.Гарантирам ти че дори в този един единствен случай ще си полезен а не да се правиш на мн велик ''Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.''-Добре шефе а БМВ-то къде да го паркирам. :evil:
Ей хомосексуалистче дребно ела ми копелдаче да ти разкрася мутрата!Не ме цитирай тумор злокачествен, щом съм казал нещо ЗНАЧИ Е ТАКА.Ще ми лижеш подметките пикльо малък!!!
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

:doh: Тех човешка простотия ис ендлес.
Аватар
Moon&Star'Hero

Money™ написа:Защо такива :shiit: и педерастчета, станаха често явление във форума? :cry:
По темата-автора може да отиде до кенефа и да открие що е това чекия,а след това да отиде да играе с децата пред блока и да не кара по-големите(и по-умни естествено) от него да пишат в такива мизерни теми.
Аз казах.Хау.
Ти ли си по-голям и по-умен???!!!ахахахаха! :lol: Май не си над 13-14 г.?!А може ли да дойда и да изчукам майка ти в устата, ти и баща ти да гледате?
Аватар
Moon&Star'Hero

Disturbеd написа:
Moon&Star'Hero написа:

O, баце, кво става :)
кура ми става, що да не би да имаш мерак? :D Сори, иди при оня педал баща ти.Може да ти пусне.
Аватар
Moon&Star'Hero

Raven_nv написа::stooped: :stooped: :arsehle: :mfngr: Ей лунчке много си тъп бе.Неразбра ли че няма да спрът да те хранят,защото си един неграмотен и ограничен ПЕДАЛ със съзнание на 5 годишно налагащо мнението си малко :shiit: такова!!! Запомни това и иди на терапия.
Ела ми го кажи в очите бе, келеш.Да видиш две и двеста.Щом го налагам значи е правилно!
Аватар
Moon&Star'Hero

lordivan написа:Ban, lock, каквото и да е. Стига сте се занимавали с разглезени пубери. Социалните му контакти са малко, личи си. Явно гледа да навакса пред монитора. Да му пожелаем успех и да го заебаваме.
Абе цирей кои сте ВИЕ бе?А?Ти от раздвоение на личността ли страдаш?Ако търсех социални контакти мислиш ли, че ще се обърна към теб или подобните ти?ахахахахахах :lol:
Заключено