Ти си дърво ма овцо!Добре заварили!Elve написа:Moon&Star'Hero написа:Какво става, ламери, какви са ви впечатленията от играта???
ДЪРВО!
Добре дошъл пак
TES4 Oblivion
- Moon&Star'Hero
- Moon&Star'Hero
- Moon&Star'Hero
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Moon&Star'Hero написа:Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто.
Или просто ти си ограничен.Светът на места е пуст.Историята е добра,ноно има рпг-та с по-добра.Играта си е доста добра,но определено не е най-добрата.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Moon&Star'Hero
Konzolni RPG-ta dete kato teb moje da igrae.Az sam seriozen 4ovek.Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто.
Чакай да позная - не си играл на нито едно конзолно RPG.
Final Fantasy, Grandia, Kingdom Hearts и още един куп подобни.
BTW: Аисълс ли се четяло бе?
От всички пороци, най-лошият е липсата на вкус.!
- Moon&Star'Hero
- Moon&Star'Hero
Знаеш ли колко ми пука какво мислиш бе, дришльо?!.Да го духаш!!!Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Konzolni RPG-ta dete kato teb moje da igrae.Az sam seriozen 4ovek.Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто.
Единственото дете което виждам в този форум си ти.
Първите ти постове в тази тема го доказват.
моонстар ти си едно разглезено дете,което ако беше мое не ми се мисли ко ше го прая.Много ме дразни че някав 11+ си налага мнението тука.Земи се гръмни и ще допринесеш много в напредването на цивилизацията.Гарантирам ти че дори в този един единствен случай ще си полезен а не да се правиш на мн велик ''Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.''-Добре шефе а БМВ-то къде да го паркирам. 

Защо такива
и педерастчета, станаха често явление във форума?
По темата-автора може да отиде до кенефа и да открие що е това чекия,а след това да отиде да играе с децата пред блока и да не кара по-големите(и по-умни естествено) от него да пишат в такива мизерни теми.
Аз казах.Хау.
и педерастчета, станаха често явление във форума? По темата-автора може да отиде до кенефа и да открие що е това чекия,а след това да отиде да играе с децата пред блока и да не кара по-големите(и по-умни естествено) от него да пишат в такива мизерни теми.
Аз казах.Хау.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
такова!!! Запомни това и иди на терапия.Подкрепете ни ТУК!!!!! за да има МКА и за РС
- Moon&Star'Hero
Да, червей.Да ти пикам в устата.Не се прай, че ти е смешно щото те виждам как си се здухал.Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Знаеш ли колко ми пука какво мислиш бе, дришльо?!.Да го духаш!!!Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Konzolni RPG-ta dete kato teb moje da igrae.Az sam seriozen 4ovek.Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто.
Единственото дете което виждам в този форум си ти.
Първите ти постове в тази тема го доказват.
Буахахаха!!! Така ли бе генгста?
Поне се научи да псуваш като хората.
- Moon&Star'Hero
Ей хомосексуалистче дребно ела ми копелдаче да ти разкрася мутрата!Не ме цитирай тумор злокачествен, щом съм казал нещо ЗНАЧИ Е ТАКА.Ще ми лижеш подметките пикльо малък!!!warhammer87 написа:моонстар ти си едно разглезено дете,което ако беше мое не ми се мисли ко ше го прая.Много ме дразни че някав 11+ си налага мнението тука.Земи се гръмни и ще допринесеш много в напредването на цивилизацията.Гарантирам ти че дори в този един единствен случай ще си полезен а не да се правиш на мн велик ''Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.''-Добре шефе а БМВ-то къде да го паркирам.
- Moon&Star'Hero
Ти ли си по-голям и по-умен???!!!ахахахаха!Money™ написа:Защо такиваи педерастчета, станаха често явление във форума?
![]()
По темата-автора може да отиде до кенефа и да открие що е това чекия,а след това да отиде да играе с децата пред блока и да не кара по-големите(и по-умни естествено) от него да пишат в такива мизерни теми.
Аз казах.Хау.
- Moon&Star'Hero
- Moon&Star'Hero
Ела ми го кажи в очите бе, келеш.Да видиш две и двеста.Щом го налагам значи е правилно!Raven_nv написа::stooped:![]()
![]()
Ей лунчке много си тъп бе.Неразбра ли че няма да спрът да те хранят,защото си един неграмотен и ограничен ПЕДАЛ със съзнание на 5 годишно налагащо мнението си малко
такова!!! Запомни това и иди на терапия.
- Moon&Star'Hero
Абе цирей кои сте ВИЕ бе?А?Ти от раздвоение на личността ли страдаш?Ако търсех социални контакти мислиш ли, че ще се обърна към теб или подобните ти?ахахахахахахlordivan написа:Ban, lock, каквото и да е. Стига сте се занимавали с разглезени пубери. Социалните му контакти са малко, личи си. Явно гледа да навакса пред монитора. Да му пожелаем успех и да го заебаваме.
Тех човешка простотия ис ендлес.