Всякакви обсъждания по World of Warcraft
Коя версия на играта трябва да имам?
Задължително европейската (1.1.2 enGB Installer) - появи се проблем с американската - не сваля последния пач. В резултат на това забива през 2 мин. и е практически невъзможно да се играе - така че си свалете европейската ако искате да направите нещо.
П.С.: kiroman, на теб свали ли ти 1.2.2 пача?
- Krasen
MinuTeMan написа:Аз акаунт в излишък нЕмам!
Само да питам тая бета дето я играеме в момента до кога продължава?
ами ако излезе играта на 11 февруари , значи сметни си го, макар че някой казаха че 4 дена пради 11ти ще праят подготовка няква там щото така било и на УС
"At the end of your road mine begins."
Mnogo mi se igrae na World of Warcraft i mi kajete dali shte stane nomera.
Znachi:
Neta mi e baven i sega she porucham na edin friend do 2 dena da mi q svali ot neta.
Udtevam si q na maksimalna versiq.
I ot pulsar ili ot drugade se registriram na sledniqt vid taksa.
Ot purviq mesec da platq za cqla godina kum 150 leva.+(reklamiraha po MM)2 sedmici bezplatna igra.
I prez taq 1 godina she igraq s vas v svobodnoto si vreme.
Kato mi isteche sroka spiram-imam si igrata i tursq vsichki stranici dokato se natukna na nai-evtino ili ako e vuzmojno bez pari.
A kato moga da q djitkam v komp klubovete, ako tva stane...
Znachi:
Neta mi e baven i sega she porucham na edin friend do 2 dena da mi q svali ot neta.
Ot purviq mesec da platq za cqla godina kum 150 leva.+(reklamiraha po MM)2 sedmici bezplatna igra.
Kato mi isteche sroka spiram-imam si igrata i tursq vsichki stranici dokato se natukna na nai-evtino ili ako e vuzmojno bez pari.
PARKOUR 4EVER BROS!!! 
-
sergeantrh0
Blood_Knight написа:Mnogo mi se igrae na World of Warcraft i mi kajete dali shte stane nomera.
Znachi:
Ами с нас няма да можеш да джиткаш , зщото май никой няма да плаща за да играе в сървърите на близард.
Такаам, както винаги, при мене има Гоуем Пробуем.
Начи, свалям си инсталера, качвам сичко, с кеф пускам играта и .... курец. Нищо не прави. Седи си един процес в ТМ, зима ми половината РАМ и си гледам десктопа. Във версията ли е проблема и откъде мога да сваля свестен инсталер?
Начи, свалям си инсталера, качвам сичко, с кеф пускам играта и .... курец. Нищо не прави. Седи си един процес в ТМ, зима ми половината РАМ и си гледам десктопа. Във версията ли е проблема и откъде мога да сваля свестен инсталер?
Until the day we meet...
WOW BETA SARVR
Izteglih si WOW beta v1.2.2 no mi trebvahe acount za da igraja v nego ,cato behe poso4en tozi adres : http://www.wow-europe.com
No tam nemahe nihto za acount
ZNAETE LI PO CAV NA4IN MOGA DA IGRAJA NA NEJA
ili na necav dr. sarvar ????
Re: WOW BETA SARVR
Gaaaa написа:Izteglih si WOW beta v1.2.2 no mi trebvahe acount za da igraja v nego ,cato behe poso4en tozi adres : http://www.wow-europe.com
Еми ти можеш да се регнеш тук, ама ня знам дали ще ножеш да играеш бетата:
https://signup.worldofwarcraft.com/menu ... 580A.app06
Успех!Аз вече цял ден играя и направо се подлудих
WOW BETA SARVR
DA NO NE SAVA crata na acounta isca cd key ????
HALATA WOW
ave aco znaete sait s full wow cajete go , 4e tapata beta ne tragva v srvarite 
Re: WOW BETA SARVR
Gaaaa написа:DA NO NE SAVA crata na acounta isca cd key ????
Вече не може да правиш акаунт, записването беше вчера. Сега остава да търсиш по втория начин.
ave aco znaete sait s full wow cajete go , 4e tapata beta ne tragva v srvarite
Нещо нищо не разбрах.
P.S. Айде да видим кой какво е направил за първия ден - моя Kozelet на сървър EN Final beta 19 достигна level 10 (почти 11) и вече се подвизава в Westfall. Ако сте на този сървър и сте от alliance - свиркайте (chat, mail) за помощ.