Хубаво е че сам си го казвашSerious Sam написа:Внимание, "leftish bullshit"
LoLСигурно за Обама има не по-малко вицове в родината му, отколкото за Брежнев и Горбачов в късния СССР.
Хубаво е че сам си го казвашSerious Sam написа:Внимание, "leftish bullshit"
LoLСигурно за Обама има не по-малко вицове в родината му, отколкото за Брежнев и Горбачов в късния СССР.
Кое точно е преебаното на света?...The nicest irony is that genetics – the field he founded and Watson transformed – is precisely the subject that has singularly demonstrated that race as a scientific concept holds no water...
На негрите им е недоразвит предния дял на мозъка.Liberty написа:Кое точно е преебаното на света?...The nicest irony is that genetics – the field he founded and Watson transformed – is precisely the subject that has singularly demonstrated that race as a scientific concept holds no water...
П.П. аз също учих генетика по учебника на Уотсън к Крийк в университета
четейки последния ти пост, смятам, че е редно да се самоубиеш, в случай, че не тролеше. Ама честно.Liberty написа:...
Това чудесно описва всеки твой пост, който пишеш. Може спокойно вместо да се пънеш, да постваш всеки път тази картинкаSerious Sam написа:
Знам, че реалността те удря здраво, дори без нуждата аз да изтъквам очевидни факти в този форум. Съжалявам за което. Може да не се пениш толкова, не е полезноGipo написа:четейки последния ти пост, смятам, че е редно да се самоубиеш, в случай, че не тролеше. Ама честно.
Liberty написа:Преди седмица се върнах от Германия и останах приятно изненадан. Преди да замина (2 месеца по-рано) срещу 20лв. в колата си зареждах едва 7,5л бензин. Сега като заредих пак за 20 лв. ми сипаха почти 11 литра!
Всичко това ме накара да се замисля, че българите, включително и русофило-комунистите, докато карат своите западни автомобили, плащайки по-евтин бензин, е редно да кажат едно голямо БЛАГОДАРЯ на американците за тяхната изобретателност и предприемчивост. И особено на корпорациите занимаващи се с петролния бизнес. Благодарение на тях и на шистовата революция в САЩ, в момента цените на петрола се връщат към историческата си норма. Когато тези методи започнат широко да се прилагат и на други места по-света, цената ще падне ощеВсичко това е като един огромен безплатен бонус за цялата българска икономика, едно бързо и не символично повишаване на дохода на всеки един българин.
Благодарим ви американци!
Благодарим ви американци!Liberty написа:Руските терористи използват тактиката на палестинските такива и разполагат ракетните си комплекси в жилищни райони. По този начин превръщат цивилното население в човешки щит или в случай на ответна атака, предизвикват ненужни човешки жертви, които после се използват в пропагандната война срещу украинското правителство.
https://www.youtube.com/watch?v=YGw9dTtYn6g