525d, около 10 градско. Комби е шото беше на баща ми...
THISБългарски мъж е човек притежаващ следните характеристики (като представителна извадка):
-Изпива между 100 гр и 2 литра твърд алкохол дневно.
-Отделно изпива между 2 и 12 бири дневно.
-Пуши около 2 кутии силни цигари, средно съдържанието на които е около 0.9 мг никотин.
-Пие поне по три кафета.
-Смята грижата за външния си вид за педерастия
-Подхожда агресивно към непознати, реагира нападателно при конфликти, не оценява правилно границите на неприкосновенноста си.
-Приоритетите му са свързани с личните му успехи.
-Старае се да печели колкото се може повече пари, увеличавайки приходите си дори и в разрез със законите.Няма скрупули от насилие и човещина при този процес.
-Обича най близките си почти формално, не е склонен на компромиси с тях, пази ревниво личното си пространство от тях, пренебрегва децата си.
Има и още много.Българина пие и пуши, ходи си брадясал, неподстриган, космат като мечка, осмърдян на пот и чорапи.Псува се за щяло и нещяло с които му падне, мъчи се да изкара пари от вятъра, дори като не му трябват...
Ахахаха има едни мангали дето всяко голямо междучасие идват пред нашето даскало и надуват яко музика, карат същата кола, само че зеленаMax. написа:Вий сте баахти изрудите честно,Кви са тия разходи 3.9,ала балаАз сипвам 15 лв и не мръдва стрелката даже до първата чертичка едвам,след 20 километра пак тряя зареждам щото е на Rто и да не ме остави някъде :Д А не е като да не е гледана,колата се кара само с OMV 100 в много редки случаи ако няма такава бензиностанция сипвам 98 но рядко и само с Castrol Edge 10w60. Инак ето я мойта машина :Р
Скуиз пък тука видял някво грозно комби и са се праи на големия любител на автомобилиЕх, Алфа !
troll failedАлминатора`` написа:Скуиз пък тука видял някво грозно комби и са се праи на големия любител на автомобилиЕх, Алфа !Srsly, wtf?
Не ви ли беше тесничко?Squiz написа:...въздишам по Алфата, щото съм имал такава...И спомените с нея още ги имам
Nuff said.Albtraum написа:cars > japan , necrophilia , faggotry
Не бе, просто двигателя издаваше много хубав звук, въртеше се до 7200 оборота и имаше собствен темперамент, докато я караш...Точно сякаш е някоя мацка, издивявах с тая колаCaptain Hero написа:Не ви ли беше тесничко?Squiz написа:...въздишам по Алфата, щото съм имал такава...И спомените с нея още ги имам
cars > japan , necrophilia , faggotry
infuckindeedSquiz написа: Не бе, просто двигателя издаваше много хубав звук, въртеше се до 7200 оборота и имаше собствен темперамент, докато я караш...Точно сякаш е някоя мацка, издивявах с тая кола![]()