Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Gipo

Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Мнение от Gipo »

Е те пък хората като са се залетяли да си купуват всичко с реални пари.. :lol:
Да не говорим, че ще мине поне месец, докато се намести икономиката и нещата придобият нормални цени (доколкото може да е нормална каквато и да било цена различна от 0 за виртуален предмет :lol: )
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

Чайте са. А самата броня с какви статове е? Щот половината ТалРаша неща в аукциона нямат интелект, а се води гиър за визард.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Gipo написа:Е те пък хората като са се залетяли да си купуват всичко с реални пари.. :lol:
Няма, ама другите цени ще се вдигнат
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Труповоз написа:Чайте са. А самата броня с какви статове е? Щот половината ТалРаша неща в аукциона нямат интелект, а се води гиър за визард.
Повечето тал раша честове са за монк
ivopetrovv

Мнение от ivopetrovv »

Кога , ПО ДЯВОЛИТЕ ще пуснат ПВП-то ?
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Акт 4 Инферно къса нервички. Опресорите са най-големите лайна в играта, с тоя гнусен чардж от 2 екрана разстояние. Аре некой да ми обесни как се играе това нещо хардкор. Или хардкор-а е лъжа от Близз и всичките хардкори на инферно са техни хора, с имба гиър, само за кураж, да си мислят хората, че е възможно, но само ако пръскат евраци в аукЦИОН-а. :D
джумерки
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

И аз не си представям да играе някой реален човек хардкор на инферно :).
Дори да се направи някакъв герой само за оцеляване и с малко демидж... то той няма как да бие елитките. Това значи, че ще ги скипва. Ама как се скипват елитки? Като ги закараш в някоя закътана част на картата и умреш там. Бе хич не ми се вярва :).
Много често се случва да ме убие нещо, което просто идва неочаквано (всъщност вече само така умирам), след това отиваш и го очакваш :lol:. Ама това не става на HC.

Не съм стъпвал на 4ти акт на инферно, въпреки, че съм минал 3ти. Гриндя си от началото на 5ти куест на инферно и правя нова игра щом стигна и убия Siegebreaker. Гледал съм филмчета, където тия същите от 4ти акт изнасилват някакви мега наядени DHта.

Просто искам да счупя от бой тоя, който е сложил Revive таймъра...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Mincho

Мнение от Mincho »

Аз имам 5 6 познати имат герой на HC на акт 3 инферно но с гиър купен от AH.от дроп трудно може да се мине инферно.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Gipo написа:Просто искам да счупя от бой тоя, който е сложил Revive таймъра...
или това, или тоя дето е направил мобовете да се хийлват
щот с тоя ревайв таймер, тъкмо са на 1-2 удара, spawn-неш се след 20 секунди, и те са на пълна кръв

table flip и се мяташ през джама ...

Но иначе като изключим опресорите + някои рейндж мобове като subjugator-ите, доста лесно падат и се минава сравнително нормално през останалите мобове. Дори опресорите са ми на 2-3 удара, стига да не се чарджнат. И тук се намесва смелият мърк, който се чарджва пръв и стънва. Ама ако не го направи - гг. :D
джумерки
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Stylized Corpse написа:
Gipo написа:Просто искам да счупя от бой тоя, който е сложил Revive таймъра...
table flip и се мяташ през джама ...
Аз в такъв момент само си мисля "монитора дали ще оцелее, ако му ковна една" :lol:. Малко неща са ме изкарвали от равновесие, включително като умра не ми пука особено, ама тоя таймър просто....
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

одеве ми падна Andariel's Visage и взеха, че ми го купиха за 3 милиона :o до сега бях на шопинг да пръсна печалбата, ама не мога да си намеря хубав crossbow за 2 ръце, който хем да дава декс, хем крит, хем много демидж :lol:

П.П. Играта ме троли, в рамките на 2 часа ми падна още един Andariel's Visage :o :o
джумерки
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

PCM inferno first? :Д

Изображение
Come, my raven, it could be a lark.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

:!: :!: :!: :!: :!:

GZ BRO :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Stylized Corpse написа: П.П. Играта ме троли, в рамките на 2 часа ми падна още един Andariel's Visage :o :o
Честито :D
Ааааааааааааа дай един SS, ако не си я продал вече :D

На мен пък целта ми е някой ден да разцепя мрака с два хубави 1h xbow с по 10 disc на всеки, crit dmg + socket за още crit dmg и евентуално малко декс :D. Просто тоя герой като го правих, беше с ясната идея, че той стреля DW, а лъковете и 2h xbow са само ей така, за пълнеж. Искам да направя crit chance машина :D. Засега обаче се мъча с лък, просто винаги са ми падали добри лъкове или са ми били евтини в AH.
Firzen написа:PCM inferno first? :Д
Аз мислех, че отдавна някой е минал инферното от тук :D
Ако знаех, че никой не го е минавал, нямаше да седя последните две седмици да гриндя акт 3 :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Тука искам да призная официално Фирз за най-коравото и упорито копеле у форумо :o :o :o Свидетел съм как вчера, като станах сутринта, почнахме с него да пробваме Диаблото на инферно, обаче беше futile. Отказах се, но той каза НЕ, АЗ ЩЕ ГО МИНА СОЛО, и колкото пъти поглеждах през деня къде е той, и какво прави, все го виждах че мъчи Диаблото. Докато не го мина вечерта в 1 часа. :D Аз не бих имал нервите, а дори не знам дали е възможно соло с демон хънтър да се мине. Според разни гайдове - не, ахаха.
Иначе честито да му е, жалко само, че не е пуснал нищо яко диаблото. Бтв, ако не беше неговия уизард, половината неща от инферно нямаше да можем да ги минем. Правете си уизарди, хора, света има нужда от тях :o
джумерки
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Амбицира ме тия дни като имам време да мина 4ти акт :D

EDIT:
Iskatu е гаден с тия малките лайна ,дето спаунва, още повече от гледната точка на ДХ, който умира с 1 хит. Убих го с тичане само и трапове. Hot pursuit пасив и caltrops с jagged spikes :lol: А и късмет ахахха
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

И аз така го бих, като успявах от време на време да вкарам някоя стрела. Там си направих рекорд от 300 моба in a row :lol:

Иначе некви отзиви за новия пач ? Освен, че съм с 10к дмг надолу аз ... И не виждам особена разлика в дропа. То и преди ми пускаше жълти като имам 5 стака валор. И сега като пуска гарантиран един жълт, та голям праз. Все ЛАЙНА падат, за нисък лвл и с малоумни характеристики. Само един 63 лвл итем ми падна, меч за барб с много демидж, който дава ИНТЕЛИДЖЪНС. Еми ...

Сега ръних и акт 2 с 5 стака валор, но май акт 1 си остава по-доходоносното начинание. Хем по-бързо, много повече елитки, не се умира. А сега са го направили за една поправка да даваш около 25-30к, за което да им еба майката на близз. :x Нямам никакво намерение да ръня акт 4 сам, и да умра няколко пъти, и да остана без пари. Ако има някой корав барб от тука, ако иска да ръниме, да се обажда :D
джумерки
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Абе още ли има хора в тоя форум дет я играят тая боза бе
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Stylized Corpse написа: Сега ръних и акт 2 с 5 стака валор, но май акт 1 си остава по-доходоносното начинание. Хем по-бързо, много повече елитки, не се умира. А сега са го направили за една поправка да даваш около 25-30к, за което да им еба майката на близз. :x Нямам никакво намерение да ръня акт 4 сам, и да умра няколко пъти, и да остана без пари. Ако има някой корав барб от тука, ако иска да ръниме, да се обажда :D
А не са ли свалили кръвта (и евентуално демиджа) на мобовете?
Иначе мен IAS нерфа няма да ме засегне особено, защото и без това в последно време заложих здраво на крит шанс и крит дмг.

Tentacles will now only hit each target once - това е сравнително голям нерф за нас :)
Wannabe написа:Абе още ли има хора в тоя форум дет я играят тая боза бе
Да, лапай.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

Абе да питам тук за едни механики... Значки на монка например на 100те юмрука константена ли скороста на атака или зависи от скороста на оръжието ми ? Има ли случаи в които чистия дмг да е по-важен от дпс-а ? Освен това как точно работят 2те оръжия заедно на барба например като удря само с по едното а не 2те наведнъж - защото така един щит изглежда по на далавера от 2 оръжия ... Дано се намери някой да обясни 8) тенкс
:icq22:
Публикувай отговор