Arcatraz написа:Кой тъпак ми сере в гащичките непрекъснато? По добре да си признае и да приключи работата на чисто щото после не отоговарям за последствията (мааааамооооооооооооооо).
Arcatraz написа:Едва ли са те щото виж кво пише на едитнатите места. Ако тва найстина са админа и модовете жалко за тях шото са паднали на нивото на 98% от майка ми, баща ми и приятелите ми - боклуци и отрепки
Arcatraz написа:Ти остави темата, целия ми пенис е излишен
Arcatraz написа:Предлагам да направим KuzMan да ме ебе в гъза. Кво ше кажете ?
Arcatraz написа:Брат, аре да не ми викаш лайнар при положение, че съм се родил кафяв и миришещ, а.
Arcatraz написа:
Rudecraft/Orange написа:Няма такова животно,не го слушайте тоя фешън мазен
Аре на бас, че разработвам такъв стил в момента! И които има нещо против фешъните да ми ебе майката
PS: Ако видя още някой да ми се ебава с прическата, ще почувствам такава анална болка, че .....!
Сега се упражнявам на фрутито, ако до края на седмицата успея да направя нещо свястно ще се изсера.
PS:откъде мога да си сваля разни путкове с вокали, ако изобщо има такива работи
Arcatraz написа:Сега се упражнявам на фрутито, ако до края на седмицата успея да направя нещо свястно ще се изсера. PS:откъде мога да си сваля разни путкове с вокали, ако изобщо има такива работи
Arcatraz написа:Сега се упражнявам на фрутито, ако до края на седмицата успея да направя нещо свястно ще се изсера. PS:откъде мога да си сваля разни путкове с вокали, ако изобщо има такива работи
Arcatraz написа:
Arcatraz написа:
WTF?!
Деба объркал съм темите и тоя мангал пак ми е едитнал мнението