-----
едит:

днеска си приказвах с нея

Sturm написа: къв ханс бе...
От няква изкривена патриотична гледна точка - евала ... От друга страна не знам кво се радваш. И аз всяка година съм тук, и от 2-3 лета в които вече не съм в алкохолна кома през повечето време все повече на преден план изплуват кусурите на повечето ни "курорти". А причината е точно защото са си обикновенни градчета, а някои искат да ги превърнат в курорти с необмислено строителство. Тук изключвам Слънчев Бряг, Константин и Елена и т.н места които са си строени като за туризъм, а най-вече говоря за южната бургаска "ривиера". Накъде си се насочил ти ?Аз написа:
Иначе мен ме чака почивчица на родното Черноморие с благоволението на Биг Бос. Писна ми всяко лято на скапаните турски и гръцки курорти
- Какво става, когато някой взриви автобус, пълен с блек-метъли?
- Автобус, пълен с дет-метъли.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Когато имам пари, ще кажа ФАК Ю на селските и снобарски морски градове и ще ида в Хърватия, това е мястото за море.Аз написа:Тая Емануела тук изглежда добре
Иначе мен ме чака почивчица на родното Черноморие с благоволението на Биг Бос. Писна ми всяко лято на скапаните турски и гръцки курорти
найсФоруме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The Game!
Отлепени букви.denik написа:фотошоп
да, но в случая е фотошопEverlast написа:Отлепени букви.denik написа:фотошоп
Стига се излага, личи си лепилото, където буквите са били отлепени.denik написа: да, но в случая е фотошоп