Новата DOTA или Heroes of Newerth
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth
Ще поръчвам на един приятел от тези Coins и ще му ги пратя като gift, но първо искам да попитам дали може да се вярва на тези и дали не са някакви измамници?
TheChosen1 написа:даджайците
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Взимал ли си нещо досега? Всичко наред ли е минавало?
TheChosen1 написа:даджайците
ахаха кви измамници бе ебати бота 

Купих си играта.
Отделно от това, не съм купувал нищо от магазина, но досега не е имало никакви оплаквания от страна на монетите. Даже S2 награждават с монети. Сървърите бяха нападнати от DDoS атаки - хоп! - на всички по 2000 сребърника за неудобството. Някакви монети изчезваха от портфейлите на играчите - йоп! - върнаха им всички плюс по 500 за неудобството. Всичко е точ в точ с S2.
Жалко че не усетиха къде наистина им куца играта, иначе досега щяха да са в далеч по-добро положение от момента.
Отделно от това, не съм купувал нищо от магазина, но досега не е имало никакви оплаквания от страна на монетите. Даже S2 награждават с монети. Сървърите бяха нападнати от DDoS атаки - хоп! - на всички по 2000 сребърника за неудобството. Някакви монети изчезваха от портфейлите на играчите - йоп! - върнаха им всички плюс по 500 за неудобството. Всичко е точ в точ с S2.
Жалко че не усетиха къде наистина им куца играта, иначе досега щяха да са в далеч по-добро положение от момента.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Според мен ХОН си струва само заради графиката, но не е нищособенно ..
- Kirilicata2012
- В момента играе: 4chan
Darksite написа:Според мен ХОН си струва само заради графиката, но не е нищособенно ..
>2011
>Все още взима графиката под значение

Im back 

ARISEEE!!!!!!
Аз зверски се зарибииих
С едни авери всяка вечер мажем 3v3. 5в5 още не съм играл, защото нещо ми подсказва, че не искам
Nickname is To_Die_For

Аз зверски се зарибииих

Nickname is To_Die_For
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Аз пък подпуках LoL-a. Е, все още твърдя, че ХоН-а БЕШЕ по-добър.
WeAreGettingClose
..........
-
Някой има ли идея как се избягва краша при опит за ъпдейт или просто S2 просто са уникалните бездарници в техническо отношение?
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
Радостин Стефанов написа:Някой има ли идея как се избягва краша при опит за ъпдейт или просто S2 просто са уникалните бездарници в техническо отношение?
Второто.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
-
Един кур за тях тогава - два пъти за една седмица няма да тегля наново (всъщност за шести път тегля клиента от как почнах си направих акаунт отпреди две седмици) и да си настройвам всичко отначало. че миналия път ми затриха и игрите които бях направил.
Едит:
Абе все пак, стиснах зъби и им дадох още един шанс.
Тия статистики които играта ти задава като успеваемост са тотално в джаза. Играя acursed и винаги съм на последно място по kills и gold нищо че на практика керито винаги се нагрухва защото го пазя. Неблагодарна работа, добре поне че рейтинга се вдига от победи а не от kills and assist.
Жалко само че игри се провалят заради малоумници които решават да лийвнат.
б.т.в. Най-смешния мач - играем 3 на 3 картата, ония водят - и с някаква особено глупава логика решават да си кикнат единия , вота пасна (логично), да му вземат златото и предметите , и наядени да ни изнесът.
Фейлнаха...
на някъкъв зар ние - (Акурсед 16 ниво, Суифтблейд 18 и Легионер 17) се справихме с 22 Рампейдж и 22 Пестилънс.
Едит:
Абе все пак, стиснах зъби и им дадох още един шанс.
Тия статистики които играта ти задава като успеваемост са тотално в джаза. Играя acursed и винаги съм на последно място по kills и gold нищо че на практика керито винаги се нагрухва защото го пазя. Неблагодарна работа, добре поне че рейтинга се вдига от победи а не от kills and assist.
Жалко само че игри се провалят заради малоумници които решават да лийвнат.
б.т.в. Най-смешния мач - играем 3 на 3 картата, ония водят - и с някаква особено глупава логика решават да си кикнат единия , вота пасна (логично), да му вземат златото и предметите , и наядени да ни изнесът.
Фейлнаха...
на някъкъв зар ние - (Акурсед 16 ниво, Суифтблейд 18 и Легионер 17) се справихме с 22 Рампейдж и 22 Пестилънс.
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
LoL > HoN
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
dota>lol
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
dota is for little kid nabs, LoL is for mature pro playerZ 

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
The real PRO plays HoN, because he have hardcore eyes and no problems with the graphics! 

¯\_(ツ)_/ ¯
- Kambino
- В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
Намират се още хора