Много ме е яд, защото надясно има поне още три пъти по толкова, но пред мен има една също толкова висока сграда (като тази на която съм) и скрива цялата гледка... затова само тази част на града съм снимал Иначе f/9 и скорост 5 секунди на iso 100... аз много се притеснявах, защото точно в този момент имаше виелица, но не се е отразила на снимката (и апарата)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
Лелееее, ще се гръмна ако видя още един църно-бел зимен пейзаж с дървета на коловоз. Нищо лично, просто тая зима взе да ми лази по нервите.
Та, темата е хаотична, я да взема да ви постегна малко. Ако искате де, ако не - теглете ми едно "еби си майката", обичам откровенни хора..
Правилата: 5 задачки - няма да има крайна оценка, освен тази на останалите юзъри - избираш си една и щракаш. Ето го и номера, ако някой вече е постнал по същата задачка снимките си, нямаш право да постваш. Почваш друга задача и се надяваш отново да не те превари някой.
Целта е да се раздвижи малко темата, не да се изтепете, компетативният елемент е за стимул. Ако искате шопвайте, но така рискувате някой да ви превари.
1. 3 текстури, с различен цвят 2. 3 ърбън детайла (детайли, не пейзаж) 3. 3 макрота (но без цветя, очи, устни, бръмбари и други клишета) 4. 3 композиции на модел 5. 3 портрета (отново без клишета - забравете просяци, замечтани ученички гледащи в бъдещето {вечер в Син-а} и бебоци) бъдете криейтив.
и на мен ми писна от зимата Azraelf Иначе се оказа че монитора ми е преебан, защото аз си направих снимките с приятен синкав оттенък, но на другите се вижда ч/б (а аз мразя да снимам в ч/б ) и повече не ми се занимава да ги оправям И не съм претендирал за оригиналност, просто ми се стори готино
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga