Вирусът Корона - Глобална Епидемия

Подфорум за политически дебати.
Публикувай отговор
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия

Мнение от Gen.Toast »

Аз в петък трябваше да отида до офиса и трябваше да си направя бърз тест в най-близката лаборатория.
Друго е някой друг да ти бърка в носа :lol:
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
vanmx

Мнение от vanmx »

Аз преди десетина дена имах някакви симптоми - беше ми леко умряло, някаква отпадналост, сополи, болежки в гърлото и т.н. Не ми пукаше особено, защото често някакви такива настинки още от дете имам (както и доста по-тежки ) и ги убивам още в зародиш с витамин С, парацетамол, разни фервекс и подобни. Така стана и тогава - за два дена се оправих.

Интересното е че няколко дена по-късно - миналия понеделник бях при зъболекар. Трябваше срядата пак да отида, но вторника ми се обади и ми каза че имала ковид, била зле и щяла да ми се обади след 2 седмици като се оправи.

Аз тогава си бях у Сливен. Викам си докато чакам зъболекарката да дойде отново на линия, ще взема да се върна у София и още срядата вечерта си бях у квартирата. Уикенда съквартиранта ми започна да подсмърча и да спи много, нещо нетипично за него. Преди малко ми се обади по-телефона и каза че са му направили там някакъв тест и бил положителен.

Въпросът сега е: Трябва ли ся да се паникьосвам и да правя нещо ? Общо взето си бачкам от вкъщи и си се чувствам съвсем ОК. И другото - абе заради тоя дебилен грип ли е целия цирк който се играе 2 години ? :D

п.п Съквартирантът ми не е ваксиниран и кара нещото по същия начин като мен с двете спринцовки и зеления сертификат.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Ако питаш дали е възможно ти да си ги заразил тия хора, с невъозбразимо безотговорното си поведение да си повярваш, че ше "убиеш в зародиш" вирус със витамин Ц, а и да се пишеш здрав след два дена, та чак и на зъболекар да отидеш и да пътуваш, отговора е - да.

Аз обаче нищо повече не бих питал, защото единствения логичен отговор е, че ти наистина си потресаващо малоумно копеле, честно.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
vanmx

Мнение от vanmx »

Само че още не знам дали съм с Ковид или обикновенна настинка, нито знам дали зъболекарката не е заразила мене :) Не знам и какво ми имаше преди да отида на зъболекар.

Купих си и един бърз тест от аптеката, направих го стрикнто следвайки инструкциите и според него съм отрицателен. Не знам дали и на тия тестове може да се вярва.

Неизвестните са бая. Колко малоумно копеле съм знам добре, затова не съм и питал :)
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Въобще не е и нужно да знаеш. Ако майка ти не те е научила да си седиш вкъщи когато проявиш симптоми на заразно заболяване, няма кой да те научи. Важи напълно и при настинка иначе, въобще няма значение дали си бил с ковид, но за всеки който не е правен в гъз дори само възможността да е ковид е достатъчна, за да вземе още по-сериозни мерки да го ограничи, не да го "убие в зародиш с фервекс" и да си обикаля из България като истински имбецил. А теста трябваше да си го направиш когато се разболя, желателно преди да отидеш друг човек да ти бърка в заразната уста, не 12 дена след това. Ебати дебила. Спести си повече писане по тая тема, това наистина е постресаващо, или си направи сам изводите, или си умри прост, но като гледам шанса за първото е никакъв.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
vanmx

Мнение от vanmx »

Да бе разбрах от първия път - малоумен безотговорник съм, защото не съм се заровил в бункер като ми е текнал малко носът и не съм се тествал две седмици преди това.

А ти успокой малко дудата, еби повече, пътувай повече, по-малко мрънкай... :D
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Както предположих, никаква надежда. Tо карантината е 10 дена, той на 12-тия си правил китайски тест от аптека и вика "неизвестните са бая". Да бе, може и да не си ги заразил ти, ама шансовете са прилични, и целия въпрос е, че не си положил елементарни усилия да ги намалиш. И ся за бункери ми говори, ебахти кретеноида, заеби.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Дългоочакваното пробуждане най-сетне започна. "Конвоят на Свободата" започна в Канада и вече две седмици държи в окупация столицата Отава. Обикновените, мирни, културни, отрудени канадци казаха "стига толкова" на диктатурата и произвола, за чиито удобен повод се използваше пандемията. Направиха го по мирен, културен, но твърд начин. И също както американската революция от 1775г вдъхнови френската такава от 1789г. по същия начин канадският "Конвой на Свободата" вдъхнови своите последователи в Европа, започвайки с Франция. В типичен френски стил, протестите в Париж бяха по-буйни, по-насилствени. Предвидени са протести в Брюксел и на други места. Може би свободата не е обречена. Поне за сега.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7aMCk0fESys[/youtube]
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

В Холандия от 25 февруари отпадат всички ограничения, същото се очертава и в Белгия, та конвоя не очаквам да стигне чак до тук. :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
vanmx

Мнение от vanmx »

Едната ми баба нещо се бъгнала психически и спряла да яде -> Вкарали я в Ковид отделение :shock:

Правете си изводите
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Аз пък останах с впечатлението, че всички се излекуваха от Ковид, откакто Путин нападна Украйна. Ние явно пак сме назад с материала.
Ghost reporting!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Какво беше това ковид?
Image
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Питай роднините на 91-те починали от ковид вчера
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Уви, познавам роднините на няколко човека, които починаха в последните 2 години. Общото е, че никой от тях не почина от ковид, но и че всички ги писаха починали от ковид. Какво да правиш, странни времена.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
vanmx

Мнение от vanmx »

Днес баща ми се обадил в болницата и разбрал че пуснали баба ми на системи и започнала да се оправя. Мислех ча са решили да вземат едни пари от ковид пътеката и да я изчакат да умре че после да влезе в статистиката от btv новините, ама явно съм се филмирал напразно.

Лошата новина е че действително с някакво мозъччно-съдова болест и едва ли някога ще дойде с всичкия си. Като попитал баща ми за ковида същата тая служителка била забравила че бабата имала и такова нещо и трябвало да и припомни какво му била казала 2 дена преди това :D

Абсурд баба ми да е имала ковид - тя е на 85 години, няма как да няма никакви от симптомите присъщи за този вирус. Супер педантично си пази здравето и знае как защото е пенсиониран медицински работник. Освен това тя не излиза никъде от години и няма контакт с никого освен с баща ми който е на 63 години и също не е имал никакви симптоми и единствения му контакт е с негов колега който никога не е имал ковид симптоми. :D
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Точили са пари от Ковид пътеките това е ясно. Иначе съжалявам за баба ти.
Ghost reporting!
Публикувай отговор