Аз преди десетина дена имах някакви симптоми - беше ми леко умряло, някаква отпадналост, сополи, болежки в гърлото и т.н. Не ми пукаше особено, защото често някакви такива настинки още от дете имам (както и доста по-тежки ) и ги убивам още в зародиш с витамин С, парацетамол, разни фервекс и подобни. Така стана и тогава - за два дена се оправих.
Интересното е че няколко дена по-късно - миналия понеделник бях при зъболекар. Трябваше срядата пак да отида, но вторника ми се обади и ми каза че имала ковид, била зле и щяла да ми се обади след 2 седмици като се оправи.
Аз тогава си бях у Сливен. Викам си докато чакам зъболекарката да дойде отново на линия, ще взема да се върна у София и още срядата вечерта си бях у квартирата. Уикенда съквартиранта ми започна да подсмърча и да спи много, нещо нетипично за него. Преди малко ми се обади по-телефона и каза че са му направили там някакъв тест и бил положителен.
Въпросът сега е: Трябва ли ся да се паникьосвам и да правя нещо ? Общо взето си бачкам от вкъщи и си се чувствам съвсем ОК. И другото - абе заради тоя дебилен грип ли е целия цирк който се играе 2 години ?
п.п Съквартирантът ми не е ваксиниран и кара нещото по същия начин като мен с двете спринцовки и зеления сертификат.