Тихо, щото с тебе ше отвориме и темата за некролози.R@Z0R написа:ииии от 1 месец живея у Форумово и вече ме има у бисерите
Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
- Undead Dude
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
R@Z0R написа:ииии от 1 месец живея у Форумово и вече ме има у бисерите
NO WAI!!!!!!!!!!!!!
ЕДИТ:Мнение номер 1600.Много е смислено иначе,няма що.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Arcatraz написа:R@Z0R написа:ииии от 1 месец живея у Форумово и вече ме има у бисерите
Ти си още начинаещ. Аз съм в регистрите на Община Форумово от около една година тука ама от скоро пиша редовно. Та смисъла беше че мене ме има няколко пъти в таази тема, а тебе само един път. Изяш се!
поствам бисер
остарехме
Arcatraz написа:R@Z0R написа:ииии от 1 месец живея у Форумово и вече ме има у бисерите
Ти си още начинаещ. Аз съм в регистрите на Община Форумово от около една година тука ама от скоро пиша редовно. Та смисъла беше че мене ме има няколко пъти в таази тема, а тебе само един път. Изяш се!
Баш ти ли се намери да го поучаваш...

В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
Blue написа:Кирилица написа:Arcatraz написа:Rudecraft/Orange написа:Няма такова животно,не го слушайте тоя фешън мазен
Аре на бас, че разработвам такъв стил в момента! И които има нещо против фешъните да ми ебе майката
Еми... Добре!
Дай насам Аркатразе!
Ахахахаахх!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Odin написа:Blue написа:Кирилица написа:Arcatraz написа:Rudecraft/Orange написа:Няма такова животно,не го слушайте тоя фешън мазен
Аре на бас, че разработвам такъв стил в момента! И които има нещо против фешъните да ми ебе майката
Еми... Добре!
Дай насам Аркатразе!
Ахахахаахх!
Тва не го бях написал така бе
тежки нокаути
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Arcatraz написа:Odin написа:Blue написа:Кирилица написа:Arcatraz написа:Rudecraft/Orange написа:Няма такова животно,не го слушайте тоя фешън мазен
Еми... Добре!
Дай насам Аркатразе!
Ахахахаахх!
Тва не го бях написал така бенякой ми са ебава тука
Аз се сещам , че го беше написал така!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Blue написа:Arcatraz написа:Zero-Blade написа:Само уточнете дали е готина и сме вътре!
Ти какво разбираш под готино момиче?
ПС: писах го в другата тема и пак ще го напиша: ако хвана още веднъж някой да ми е пипал акаунта, ще усети такава анална болка, че чак и мене ще ме заболи :Д
АХАХАХХАХ Колко си тъп.Кирилица само промени мнението ти в цитата,идиот
Не бе,тъпако,еби цитата, говоря че оригиналния пост също беше променен. Ся в момента сам като one man army и за заключение, ще ви помоля да си ебете всички роднини. Благодаря за вниманието!
тежки нокаути
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Arcatraz написа:Blue написа:Arcatraz написа:Zero-Blade написа:Само уточнете дали е готина и сме вътре!
Ти какво разбираш под готино момиче?
ПС: писах го в другата тема и пак ще го напиша: ако хвана още веднъж някой да ми е пипал акаунта, ще усети такава анална болка, че чак и мене ще ме заболи :Д
АХАХАХХАХ Колко си тъп.Кирилица само промени мнението ти в цитата,идиот
Не бе,тъпако,еби цитата, говоря че оригиналния пост също беше променен. Ся в момента сам като one man army и за заключение, ще ви помоля да си ебете всички роднини. Благодаря за вниманието!
Под всички роднини включваш ли домашните любимци ? За някои са близки като роднини! Също така и некрофилия ще се намеси, покрай геронтофилията и малко скат енд пис , щото те бабите не могат да се сдържат като са на кеф.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Zero-Blade
- Обратна връзка: