Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
Последния отговор го оставям без коментар направо го разби нямам думи.Някой беше споменал за аудио коментар тъй като интернешънала ми е доста бавен не мога да чакам да ги свалям и нямам представа за какво става на дума някой по начетен може ли да обясни какво толкоз може да се коментира във една игра на W3 това все едно е да коментираш шах 
Иба мааму!

Иба мааму

Иба мааму
- Horde[G2H]
- stfu-n00b!
DA AMA NE
...Ima redica top (i ne tolkova top) b-net playeri koito komentirat svoi i 4ujdi ladder ma4ove...A zip file-a
e okolko 8-10 mb koeto ne e ni6to osobeno (sudurja replay+komentar mp3 format).
e okolko 8-10 mb koeto ne e ni6to osobeno (sudurja replay+komentar mp3 format).
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- Horde[G2H]
- stfu-n00b!
Днеска си пуснах един такъв риплей баси смеха беше коментираше ги някакав който постояно кашляше говореше на носа си сигурно абе без комент не знам чесно казано какво му се кефиш на аудиото ако намериш обаче коментар на grubby задължително ми кажи
, голям фен съм на този "изрод" просто не е истински най-добрия предполагам.
Иба мааму!

Иба мааму

Иба мааму
- stfu-n00b!
Da ima dosta komentari s izbroenite ot tebe minusi..Ne triabva da zabraviame 4e tova ne sa jurnalisti (sportni komentatori, novinari...) a prosto gameri kato nas (e moje bi malko bo dobri
)..Vupreki 4e nqkoi ot tiah naistina komentirat dosta zle (govor ne sudurjanie) v puti po hubavo e dokato gleda6 replay-a da slu6a6 komentar...Puk i nau4ava6 ne6to koeto samo s gledane nqma da stane
...
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- Horde[G2H]
-
Гост
-
Tormozko
Има едно файлче в директорията на War3-"CustomKeysSample.txt".Оттам се променят hotkeys,a от Options/Gameplay в менюто на играта промените се прилагат.Anonymous написа:Разбрах че има някаква хитринка да можеш да си нагласяш hotkeys на магийте както искаш например на направиш фрост новата на лича на "С" вместо както си е по default на "N" някой има ли представа как става този номер че аз се мъчих бая време ама нещо не успях да го направя.
- stfu-n00b!
- Horde[G2H]
- Horde[G2H]
- stfu-n00b!
Az puk kato napi6a cheata za pari i napravia 12 ot onia golemite deto zimat darveta i maja vsi4ko za kvo sa mi teia hotkeys...? GlupakIHateYou написа:И аз съм свикнал със старите но много не ги ползвам
- Horde[G2H]
Абе Rado не разбра ли,че говори иронично???Rado написа:abre stuf noob ti da ne bi da igrae6 za ppurvi putebati-ta ti i s 4eetove igrae6-pulen nooob-po to4no ti si glupaka!onia golemite deto zimat darveta i maja
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
- Horde[G2H]