The official PCM футболен топик
- Till.Lindemann
Re: The official PCM футболен топик
Е
БАХТИ
!
БАХТИ
!
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Баси майката. Туй ДБ много западнало, деба...
От снощи единствено ме е яд, че Бейл се скъса от тичане, а накрая не можа да вкара гол
От снощи единствено ме е яд, че Бейл се скъса от тичане, а накрая не можа да вкара гол
WeAreGettingClose
- Till.Lindemann
аве готини мачове се получиха
твенте много ми харесаха, гола беше неспасяем, не може да се вини ники михайлов за нищо. даже направи ебати спасяванията
юнайтед пак бият с минимален резултат, ама ако си им бяха дали трите дузпи, нещаат щяха да изглеждат различно. обаче като цяло бяха слаби, верно рейнджърите изглеждаха надъхани, пък и на айброкс явно е трудно. хубаво поне че руни се отпуши (а селебрейшъна след дузпата :X все едно беше вкарал от центъра
)
митко иванков верно са го наебали, ама като гледах репортажа май само за единия гол си беше виновен
барса пак мачкат (разбира се), в понеделник ще е касапница
тотнъм играха като пълни ненормалници, не знам защо с такава игра в премиършип не са в четворката
ся шалке и апоел бият с по 3 на 0, евреите не ме интересуват, жалко че Раул не е вкарал гол, че да се възползва от контузията на индзаги
твенте много ми харесаха, гола беше неспасяем, не може да се вини ники михайлов за нищо. даже направи ебати спасяванията
юнайтед пак бият с минимален резултат, ама ако си им бяха дали трите дузпи, нещаат щяха да изглеждат различно. обаче като цяло бяха слаби, верно рейнджърите изглеждаха надъхани, пък и на айброкс явно е трудно. хубаво поне че руни се отпуши (а селебрейшъна след дузпата :X все едно беше вкарал от центъра
митко иванков верно са го наебали, ама като гледах репортажа май само за единия гол си беше виновен
барса пак мачкат (разбира се), в понеделник ще е касапница
тотнъм играха като пълни ненормалници, не знам защо с такава игра в премиършип не са в четворката
ся шалке и апоел бият с по 3 на 0, евреите не ме интересуват, жалко че Раул не е вкарал гол, че да се възползва от контузията на индзаги
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:

Maradona - good. Pele - better. George Best.
Оказа се, че днес се навършват пет години от смъртта на Джордж Бест - легенда на Юнайтед, на британския футбол и на футбола като цяло. Един от най-великите играчи на всички времена, дебютира на 17 години за Юнайтед, след като много треньори и специалисти преценяват, че е "твърде дребен и хилав", за да играе футбол професионално. Десет години по-късно Бест напуска Юнайтед, след фантастична кариера с клуба, печелейки Първата лига два пъти и Европейската лига, както и наградата за Европейски футболист на годината.
След сезонът на европейския триумф, Бест постопенно се отдава на екстравагантен стил на живот и се поддава на алкохолизма си, който, в крайна сметка, довежда до преждевременната му смърт на 59-годишна възраст.
http://www.youtube.com/watch?v=a2lkdPM8 ... r_embedded

inb4 "стига с тоя юнайтед, бе" - 'место си говорите за цска и левски, що не погледате малко футбол, а? >.>
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Maradona - good. Pele - better. George Best.
Евалата на Бест, един от големите футболисти и винаги съм му се възхищавал, но най-голям не е
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
a? wtf?Sirius написа:какво ще правим с тоя бТВ екшън ...
дади, наблюдавам темата и си направо смешен.
Хааа екшън филми и футбол.... това звучи като Диема
Дано, че Про.Бг ми беше ебати противната и безсмислена телевизия... нали си имат бтв, за кво им беше тая друга телевизия, особено като е идентична...
- Дади
- Обратна връзка:
Да ходя се гръмна от мъка тогаз', а?човек написа:дади, наблюдавам темата и си направо смешен.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
няма нужда, просто се стегни и спри да спамиш и дразниш с ман. юнайтед, защото колкото и странно да ти звучи, това поражда антипатия у някои хора, не само към теб, а и към любимия ти отбор.
- Дади
- Обратна връзка:
И мен ми пука, защото . . . ?човек написа:няма нужда, просто се стегни и спри да спамиш и дразниш с ман. юнайтед, защото колкото и странно да ти звучи, това поражда антипатия у някои хора, не само към теб, а и към любимия ти отбор.
щом искаш се дръж като 6 годишен, аз ти казах, надявам се, че някой ден ще се оправиш.
- Дади
- Обратна връзка:
човек написа:щом искаш се дръж като 6 годишен, аз ти казах, надявам се, че някой ден ще се оправиш.
- Till.Lindemann
мн тъпо стана
защо преместиха мачовете от диема 2 по нова спорт? тва е бахти безсмисления канал, до обяд нямат програма, после дават мачове от 80та година...
щеше да е готино да направят като има Шампионска лига по един мач по диема, диема 2, нова спорт, про и ринг... или както в Германия преди време няколко канала си имали отделни първенства и примерно м-у епизодите на квартала на богатите ОП Юве-Катания, пускаш другия канал, свършва стани богат ОП Реал-Сарагоса, на другия друго ОП Манчестър-Тотнъм
просто системата им на избиране на мачове е мелоумна
ще дадат тотнам и вердер, няма да дадат барса WTF
защо преместиха мачовете от диема 2 по нова спорт? тва е бахти безсмисления канал, до обяд нямат програма, после дават мачове от 80та година...
щеше да е готино да направят като има Шампионска лига по един мач по диема, диема 2, нова спорт, про и ринг... или както в Германия преди време няколко канала си имали отделни първенства и примерно м-у епизодите на квартала на богатите ОП Юве-Катания, пускаш другия канал, свършва стани богат ОП Реал-Сарагоса, на другия друго ОП Манчестър-Тотнъм
- Дади
- Обратна връзка:
Мен ми е добре, че не ми се налага българска телевизия да гледам и си зяпам стриймове. Тъй мога който мач искам да си гледам, при това с читав английски коментар. Коет' е много по-добро от фъфляците по родните канали
http://myp2p.eu е сайтът, в случай, че Диема не дават мача, който искаш да гледаш
http://myp2p.eu е сайтът, в случай, че Диема не дават мача, който искаш да гледаш
Кво па те бърка тебе за какво пише ? Нито към някой е насочено, нито обижда някой с тва че пише за Юнайтед.човек написа:няма нужда, просто се стегни и спри да спамиш и дразниш с ман. юнайтед, защото колкото и странно да ти звучи, това поражда антипатия у някои хора, не само към теб, а и към любимия ти отбор.
Гаринча, Бест и Гиби - най-големите жертви на алкохола в историята на футбола
http://wkoz.net - rap shit 24/7
нищо, дразни ме. 
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Дават мачове от 90-те... и точно в това му е готиното на канала.Till Lindemann написа:мн тъпо стана
Хич не си е безсмислен даже.
А на Барса какво да й дават, като е ясно, че ще разпердушини Пао и ще има футбол само на едната врата...
WeAreGettingClose