Outlandish написа:Някой знае ли,от къде да си сваля сейв за NFS Underground 2?Понеже не ми се почва отначало,пък сега като си я изтеглих пак,трябва от начало да почна Плс!
Outlandish написа:Някой знае ли,от къде да си сваля сейв за NFS Underground 2?Понеже не ми се почва отначало,пък сега като си я изтеглих пак,трябва от начало да почна Плс!
Бе там намерих,ама ми иска няква регистрация с плащане... Няма ли някакво друго място?
еми нз аз си изтеглих от там и си стана тип топ;Р ше пробвам да го кача някъде
10х пич
еми пич сори за дето те накарах да се надяваш толкова, обаче като я изтрих играта, си мислех че съм ги запазил тия работи, ама явно не...пак сори
Еми...нищо,мерси все пак,ще потърся пак,пък да видим...
днес е щастливия ти ден, защото на мозъка ми трябваха няколко часа, за да зацепи, че сейвовете са в другия диск;Р, ей сега ги качвам на датата или в Нвенчъра(то има повече други файлове отколкото картинки там;Р)
[ivchikat] написа:днес е щастливия ти ден, защото на мозъка ми трябваха няколко часа, за да зацепи, че сейвовете са в другия диск;Р, ей сега ги качвам на датата или в Нвенчъра(то има повече други файлове отколкото картинки там;Р)
Абе направо отваряте http://www.dlh.net/ и теглиш, кфо ше качкаш са твойте сейвове по некфи сървъри.
Търся спешно СиДи Кий и Крак за Star Wars: Battlefronts...Спешно. Благодаря предварително...
I stand for courage, strength,
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
Няко можели да ми обясни как да кракна Chronickles of Riddick защото след като копирам папката систем от папката Ходолъм която е
в ДВД-то ми дава някаква апликайшон Ерор и тва е ,преинсталирах играта и пак същото.Моля кажете как да го оправя
You're not better than me and I'm not Better than you