Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ

Игри за PC
Публикувай отговор

Намерихте ли това което търсихте ?

Анкетата свършва на 06 Окт 2004 12:26

Да 10х :)
22
56%
Все още съм в процес на Издирване !
17
44%

Общо гласове: 39

Гост

Мнение от Гост »

Можете ли да намерите играта Arsenal:Extended Power :?:
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

Трябва ми линк за Star Wars Republic Commando има я само в дата.бг но там е леко преебано дава ми server has internal error търсих и другаде но не я намерих!а в бубу.то не мгоа да се логна :(( ае дайте линк 10х предварително
Изображение
pwnd
cash money

Мнение от cash money »

Някой знае ли от каде да си изтегля The Word Of The Rings:THE BATTLE FOR MIDDLE EARTH
Pivcho
Обратна връзка:

Re: HELP!

Мнение от Pivcho »

Anonymous написа:
gamerrrr4eeee написа:
Anonymous написа:
VassetZ написа:хора, много ви моля да ми дадете ЛИНК за ФИФА 2005, но не от Арена...
Много моля...просто веч ми се изциклиха очите от търсене. :cry:

kvo ozna4ava "Forbbiden"?

Да си чувал за речник??? :arrow: забранен

I kak moje da se opravi tova? :roll:

Не играя FIFA, sorry.

Star Wars Republic Commando
п.п.: Не давам директен линк, защото не ми го отваря...
п.п.2: Никой ли не знае друг линк, освен от датата, за Chessmaster 10th Edition.
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

Повече бих се израдвал на линк на някой от фрий сървърите но...10х все пак :)
Изображение
pwnd
Pivcho
Обратна връзка:

Мнение от Pivcho »

Е к'во толкова...прайш си регистрация и си готов :)..иначе аз на др. място не съм я виждал...
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

E да кво толкова...и преди съм се занимавал с торенти теглих NFSU2 стана сравнително бързо но сега...тегля с 21КБ/с преди малко за около минута станаха 29КБ :) ех...ако така продължава ще съм готов след...20 4аса ето тва мразя при торентите а нета ми е супер(или поне трябва да е) кабелен неограни4ен с 196 БГ и международен ако не греша...ЗА ТОВА искам от FTP!
Изображение
pwnd
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

Nexus написа:E да кво толкова...и преди съм се занимавал с торенти теглих NFSU2 стана сравнително бързо но сега...тегля с 21КБ/с преди малко за около минута станаха 29КБ :) ех...ако така продължава ще съм готов след...20 4аса ето тва мразя при торентите а нета ми е супер(или поне трябва да е) кабелен неограни4ен с 196 БГ и международен ако не греша...ЗА ТОВА искам от FTP!

Офф бее значи... Star Wars:Republic Comando
+++
Pivcho
Обратна връзка:

Мнение от Pivcho »

Nexus написа:E да кво толкова...и преди съм се занимавал с торенти теглих NFSU2 стана сравнително бързо но сега...тегля с 21КБ/с преди малко за около минута станаха 29КБ :) ех...ако така продължава ще съм готов след...20 4аса ето тва мразя при торентите а нета ми е супер(или поне трябва да е) кабелен неограни4ен с 196 БГ и международен ако не греша...ЗА ТОВА искам от FTP!

1. Има я и от http
2. Аз със същата скорост я изтеглих за 2 дена...
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Дайте на Сплинтър Сел 3 току що излезе вчера май
Изображение
Pivcho
Обратна връзка:

Мнение от Pivcho »

Sorry..намирам само Pandora Tomorow.
lolwut

Мнение от lolwut »

и аз не мога да намера Splinter Cell 3. В data.bg го няма арената нещо не ще да се отвори а в bubu.to кат натисна свали нищо не става (the page cannot be displayed). :cry:
Гост

Мнение от Гост »

Пичове аз в момента я тегля с Емуле защото нямам достап до фрее сърварите и се надявам утре сутринта да е цъкам
:lol: :wink:
Zenon
Обратна връзка:

Мнение от Zenon »

А бе взех си The Punisher(играта) и минах всички мисии със сребърен медал.Но тъй като тя е умопомрачително зарибяваща почнах и Challenge мода.Но като стигнах мисията с пристан 74,зациклих.
Може ли някой да ми каже целта. :wink:

Послепис:Знам че има речници,ама моите не помогнаха.
:(
Изображение

Смисълът на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята.
Аватар
[Air Crew]Miki
Обратна връзка:

Мнение от [Air Crew]Miki »

Zenthehunter написа:А бе взех си The Punisher(играта) и минах всички мисии със сребърен медал.Но тъй като тя е умопомрачително зарибяваща почнах и Challenge мода.Но като стигнах мисията с пристан 74,зациклих.
Може ли някой да ми каже целта. :wink:

Послепис:Знам че има речници,ама моите не помогнаха.
:(

da ve az sam sa6tijat mnooo gadno
DON'T WALK ON THE GRASS,
JUST SMOKE IT(':twisted:')
Кирилица!
Аватар
CRAZY_MIM

Мнение от CRAZY_MIM »

Някой може ли да ми даде линк за програма, която прави филмчета на това което правя на компа. Без Snag it :wink:
Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
Аватар
Mr.G
Обратна връзка:

Мнение от Mr.G »

CRAZY_MIM написа:Някой може ли да ми даде линк за програма, която прави филмчета на това което правя на компа. Без Snag it :wink:
- http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=25703&start=500 тука пускай такива теми :!:

REQUEST трите части на Yu-Gi-Oh!
Call Of Duty - Official FEN
http://www.sevenup-bg.com
http://85.130.102.2/ <- FREE
Pivcho
Обратна връзка:

Мнение от Pivcho »

Някой знае ли линк за Street Fighter? Стара е, знам...но си спомних колко добре си прекарах с нея...
Аватар
Някой

Мнение от Някой »

DARTH_G написа:Аве хора, да ви питам няколко въпроса а? Значи първия е за КОТОР2 - дали си заслужава, защото четох тук някъде че била много кратка и за 1-2 дни се превъртала(въпреки че не ми се вярва защото първата част я играх поне 2 седмици и повече)! Вторият ми въпрос е за една малко стара игричка: Gothic II - имаше някакъв експанжън ако някой ми даде линк за него ще съм му много благодарен, а също ми кажете и системните изисквания. И последен въпрос - кажете ми някоя по-новичка стратегия, ама да е няква зарибяваща(и съответно системните изисквания). Благодаря предварително!

KOTOR2 си заслужава. Аз я дръпнах и я врътнах. Зарибяваща е. Ужасно.Верно, че се превърта за по- малко време от първата част, ама за не по- малко от една седмица усилен труд. Аз бях на светлата страна, обаче ще взема да врътна играта на тъмната.
П.С. Може ли линк за Privateer, ако изобщо тръгне на модерното ми pc?
OZO

Мнение от OZO »

Ako nqkoi dobrqk mi sloji link na Robin Hood:The Legend of Sherwood ili na Tropico 2 6te sam mu mnogo blagodaren.
Публикувай отговор