ся ше видите ко ше стане февруари макята ше си ебе
Ерик поне не го мисля, той ше се оправи като пич!
Дам, точно това пия, щото си има основания че ако си в недостиг на същите можеш да си причиниш тежко боледуване, не щото имат лечебен ефект. Добавям само парацетамол и ибупрофен да отпуска по малко, ама точно два дена имах нужда от тях. Имаш похвално адекватна лекарка, доста от хората покрай мен ги товарят най-често директно с антибиотици, че и с купчини ненужни лекарства и добавки, което много ме дразни. Не че нямам и обратния пример, хора дето си гледат цвета на секрета и си правят тестове на реактивния протеин щото не вярват на личната като им е казала, че не трябва да пият антибиотик. Въобще... за първи път чувам за добър пример, евала.Liberty написа:Взимай, Селен, Цинк и витами Д. На мен поне това ми изписа лекарката, докато бях болен. Също така на един приятел, му бяха изписали антистенокардин за 2 седмици, но това си трябва консултация с лекар, аз не бих си експериментирал. Превантивното пиене на антибиотици също ми се струва прекалено.
Бързо и безаварийно оздравяванеThe Grim Reaper написа: Две години се опазих...
Само температура засега, ама съм симптоматичен от днес.
Не ти пречи да си направиш един тест. Това със задъхването и обонянието при мен се случи след 6-7 дни, не в началото. Също така до колкото може да се вярва, Делтата не причинява загуба на обоняние, това беше характерно за първия вариант. Но дори да се окаже, че е Корона, това пак не е причина да се панираш.vanmx написа:Оф аз от четвъртъка се чувствам като парцал и имам лека хрема, вероятно и температура. Викам си нали съм ваксиниран, пък не се задъхвам и кат пръдна усещам мириса, значи всичко е точно. Постовете на The Grim Reaper малко ме притесниха
Мерси Гипчо <3Gipo написа: Бързо и безаварийно оздавяване
----
Днес си правихме бързи тестове, за да можем утре да отидем на кино. Моят беше отрицателен, на приятелката ми положителен. Втория ѝ тест беше отрицателен. Интересното е, че при положителния тест нито звъннаха, нито нищо. Просто не ѝ беше издаден зелен сертификат.
Аносмиата се водеше сравнително рядък симптом дори при първите варианти, просто е по-интересен и се говори за него, а в сегашните го пишат още по-рядък. Аз съм на края на 6-тия ден и изглежда ми се размина, остана само лека хрема, но и аз не съм имал проблеми с пръдните си, и кашлица не развих, така че имам 1:1 твоите симптоми. Почти сигурно караш и ти корона, предвид и бройките из София. Пази се, и околните същоvanmx написа:Оф аз от четвъртъка се чувствам като парцал и имам лека хрема, вероятно и температура. Викам си нали съм ваксиниран, пък не се задъхвам и кат пръдна усещам мириса, значи всичко е точно. Постовете на The Grim Reaper малко ме притесниха
Ами щях, ама от миналата седмица бях с някви храчки и хрема, жената също с подобни симптоми. Имам подозрения,че е лека форма на омикрон, защото има вариант да сме го хванали от бъдни вечер/коледа, защото с други, освен с родата, не сме се виждали. Та ще изчакам още няколко дена/седмица да се оправя напълно и ще ходя вече сигурно. От друга страна, всеки път като се замисля да се ваксинирам ми става нещо, та не знамVALEN7INVS написа:А кво стана, ваксинира ли се?
Ти пък само внимавай да не вземеш по случайност някое решение...The Arrow написа:та не бяхме сигурно какво да правим така или иначе, но май ще действаме.VALEN7INVS написа:А кво стана, ваксинира ли се?
Мисля, че посланието е повече от ясноВ Германия специалист по работа в екип успя да изрисува гигантска спринцовка със стадо овце. Ханспетер Ецолд е повлиян от пандемията от COVID-19 и по този начин иска да отправи послание към сънародниците си.
Аре думкай са отзад и са факайМаце Борко написа:Ти пък само внимавай да не вземеш по случайност някое решение...The Arrow написа:та не бяхме сигурно какво да правим така или иначе, но май ще действаме.VALEN7INVS написа:А кво стана, ваксинира ли се?![]()
Ерик, не се съмнявам, че си знаеш, но аз да си го напиша, че имам опит - дори при някакви малки оплаквания, направи си снимка на дробовете като ти мине карантината, че тая гад понякога слиза в дробовете дори при леко каране.
Бъдете здрави, момчета. С тоя Омикрон май ще му се види края.
Да, антигенни тестове. Няма симптоми, не е коронаThe Grim Reaper написа: Ако сте си правили антигенни тестове ще ѝ се обадят от РЗИ, просто са заринати. Моя тест е от 4-ти, като в същия ден излезе резултата, а ми се обадиха чак на 7-ми. Поне ще уцели новата крантина от 10 дена, аз съм от последните 14-ки. Звучи като да няма(те) симптоми, дано продължи така![]()
A, честито!!The Arrow написа: Пък и жената е в 4 месец