Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Игри за PC
Публикувай отговор
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Мнение от Daath »

бтв, много ме кефи как след пускането да Д3, всички се юрнаха да продават всичко - УоУ акаунти, MW3, Skyrim, че даже на едно място видях един, дет' бартеросваше Лада за Д3 :lol:
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Ти да видиш след 2 месеца колко ще е цената на колекционерското :О Аз трябваше да купя 2-3 бройки в плюс и щеше да ми излезе за без пари!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Еми аз ви казах преди време вие ми се смяхте. Са сичките ботчета къде сте си отвроили колекционерските яжте патки като след 1 година станат по 500 евро бройката
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Баси, като гледам какво е на хел, не мога да си представя инферно... :lol: И с двата ми героя се налага да имам до 2 демидж скила, останалото да е с разни работи за оцеляване :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Тага ми е Hicksman#2393. Ако искате ме добавяйте, ако ли не- майната ви :D :D :D

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Gipo написа:Как се справя уизърда на инферно, че един приятел се интересува дали да си продължи героя от лан партито :)
Прилично, но по всеобщ отзив след nerf-овете на разни билдове wizard-ът е най-чупливия от трите ranged класа. =)

Изображение
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Gipo написа:Баси, като гледам какво е на хел, не мога да си представя инферно... :lol: И с двата ми героя се налага да имам до 2 демидж скила, останалото да е с разни работи за оцеляване :lol:
Мене хел ми е по лесно от нормал. Като изключим жълтите босчета с тегави абилитита
Dr.Falus
В момента играе: На чичо доктор.

Мнение от Dr.Falus »

Firzen написа:
Gipo написа:Как се справя уизърда на инферно, че един приятел се интересува дали да си продължи героя от лан партито :)
Прилично, но по всеобщ отзив след nerf-овете на разни билдове wizard-ът е най-чупливия от трите ranged класа. =)

Изображение
Тва го кажи на Диймън Хънтъра ми,не мога да фармвам босове за итеми защото нямам итеми. :lol:

Връщам се на нормал да фармя Диабло и лийт моб пакове,то пък некви смешни итеми със супер малко дефенс и статове падат. :?
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

Когато си отчаян АХ-то те очаква.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ако някой се чуди дали да си я вземе или не, ама не му се дават 120 лева, може да помисли за руската версия на играта, която излиза на 7ми юни и струва 1000 рубли, което е около 50 лева.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

Безсмъртни миниони бе човек. Безсмъртни миниони.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Ся утрепах Бучъро на инферно. За пореден път се убеждавам, че соло играта е по-лесна. Никаква логика - вместо да се поощрява ко-оп играенето като не можеш да прокопсаш сам, то едва ли не е направено група от 4-ма да не може да убие първия elite pack на акт 1. Не знам. Иначе барба може да е най-слабия клас, ама за момента моят ПРЕГАЗВА ( докато не срещне неубиваема групичка, нали ). За сега нямах никакви проблеми с орди обикновени мобове. Стън-мън, 60к критикал, айде лека нощ.
джумерки
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Тия дизайнери са си ебали майката... може ли в началото на Hell героя ми да изглежда по-олигофренски?

Изображение
Сега разбирам смисъла и реалното приложение на Vanishing Dye-а :D

Ми много повече си ме кефеше така:
Изображение
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Да видя стрелец с арбалет и щит... си е направо шок за мен, то просто е нередно :lol:.
Ще си нося 2 едноръки арбалета или лък... пък ако ще да мобовете да ме убиват с поглед :lol:

Иначе вчера си боядисах шамана в розово и малко прилича на това :twisted: :lol:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9418_n.jpg
Stylized Corpse написа:Ся утрепах Бучъро на инферно. За пореден път се убеждавам, че соло играта е по-лесна. Никаква логика - вместо да се поощрява ко-оп играенето като не можеш да прокопсаш сам, то едва ли не е направено група от 4-ма да не може да убие първия elite pack на акт 1. Не знам...
Мен пък точно това ме стимулира да играя ко-оп, много по-интересно е и през 5 минути се случват разни властелински истории, които радват :o. В същото време не малко мелета твърдят, че в парти им е по-лесно, защото танкват мобовете, докато друг сипе демиджа.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

С една бърза равносметка много добре става ясно, че в ко ъп:
Трябва да се примиряваш с скутник и не ти остава добро време да разгледаш гиър, да упгрейднеш шопа и даже когато си града има шанс другарчето ти да избива стаята(от което не получаваш експ). Не можеш да слушаш разговорите на Шен, и идва момента в който спутник има 20% експ на килл повече от тебе и 40% шанс да се падне як предмет.
Сингъл плейър си е истината, ако искаш да направиш герой както трябва. Коъпа е там за да играеш с приятел.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ти луд ли си бе :lol: бахахахахаахаххах
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Труповоз написа:С една бърза равносметка много добре става ясно, че в ко ъп:
Трябва да се примиряваш с скутник и не ти остава добро време да разгледаш гиър, да упгрейднеш шопа и даже когато си града има шанс другарчето ти да избива стаята(от което не получаваш експ). Не можеш да слушаш разговорите на Шен, и идва момента в който спутник има 20% експ на килл повече от тебе и 40% шанс да се падне як предмет.
Сингъл плейър си е истината, ако искаш да направиш герой както трябва. Коъпа е там за да играеш с приятел.
Това някаква пияна равносметка ли трябваше да бъде? :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Аз не можах да му отговоря нищо, защото написаното е такава глупост, че просто не знаех от къде да почна :lol:

ЕДИТ:
гаахахахахахах https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Eyk63UaBI4
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

High_voltage написа:хм, не бих казал, че са глупости. За релаксирана игра и напредване, за мен определено сингълплейърът е много по-добър избор, докато ко-опа е за тръпка и фън.
Знам ли, явно не сте попадали на качествени хора за партито :). С моите хора си се туткаме колкото си искаме при нови скилове/екипировка, говорим си глупости междувременно... просто не бих предпочел сънгъл при никакви обстоятелства пред ко-оп :roll:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Gipo написа:Да видя стрелец с арбалет и щит... си е направо шок за мен, то просто е нередно :lol:.
Ще си нося 2 едноръки арбалета или лък... пък ако ще да мобовете да ме убиват с поглед :lol:
По фрапантно ми е като видя маг с меч :D
Но с тия дрешки ако съм соло умирам точно с два удара и щита ми е единственото спасение отделно ми дава още доста dexterity... Не ми е попадал втори добър арбалет и ако сложа един от тези които имам damage ми пада с близо 2000 точки...

btw пач 1.02 http://www.cheapdiablo.com/news/enjoy-d ... ancements/ мнения?
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Публикувай отговор