Serials,cracks,cd keys,cheats,patches,mods.....Всичко тук!
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Е, да де! Не мога да намеря никакъв крак!!Anonymous написа:Jedi Knight написа:Забравих - версията е 2.00.424 EnglishJedi Knight написа:Ми трябват ми два крака - за KOTOR 2
Виж направо сваляш за версия 1.0 и вътре фаила трябва да е за версия 2.0 защото аз свалих един фаил с мулето и вътре като го проверих
на пропертиис пишеше версия 2.000 и го сложих и играта си върви .Така че пробваи и провери фаила като го свалиш ква версия ще е.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- Constantine
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Май да... Аз като си сложих крака престана да ми иска каквото и да било - просто като кликна два пъти на става *нищо*gamerrrr4eeee написа:Аве имам малък проблем със Star Wars Republic Commando. Знчи инсталирвам я без да ми дава грешка и пъхам първия диск и като я пусна - ми иска оригинален диск! Крак ли ми трябва или нещо друго???

Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Jedi Knight написа:Май да... Аз като си сложих крака престана да ми иска каквото и да било - просто като кликна два пъти на става *нищо*gamerrrr4eeee написа:Аве имам малък проблем със Star Wars Republic Commando. Знчи инсталирвам я без да ми дава грешка и пъхам първия диск и като я пусна - ми иска оригинален диск! Крак ли ми трябва или нещо друго???
А линкче?
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Не си ме разбрал. Аз си я взех от един пират - на диска го имаше. Става ли утре да го ъплоудна и да ти го пратя??
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Където ти е инсталната играта -> GameData -> Systems(или нещо от сорта)
-
- Обратна връзка: