И то пък една гавра... Беше просто шега.
Новата DOTA или Heroes of Newerth
Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth
Как е възможно да не го помниш, ти беше един от първите, които ми отговориха...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Абе някой пробва ли тва LoL? Изглежда още по-тъпо и от ХоН О.О Силно се съмнявах, че е възможно.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Пробвах го, изиграх няколко игри, но е толкова по-смотана от ХоН, че... дори не мислих, че може да е толкова зле.
Знам, то и ХоН си има кусури, но ЛоЛ е бавна, мудна, ужасно анимирана, менютата въобще не са интуитивни (за някой, който е свикнал с тях, добре, но въобще не са noob-friendly), изборът на допълнителни скинове ми хареса отначало, но след като се замислих, стигнах до заключението, че това е ненужна объркваща екстра... и т.н., и т.н. ...
Знам, то и ХоН си има кусури, но ЛоЛ е бавна, мудна, ужасно анимирана, менютата въобще не са интуитивни (за някой, който е свикнал с тях, добре, но въобще не са noob-friendly), изборът на допълнителни скинове ми хареса отначало, но след като се замислих, стигнах до заключението, че това е ненужна объркваща екстра... и т.н., и т.н. ...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Аз минах само туториала и се отказах :/ За сега нещата са - вц3 дота, хон, лол
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Е то дотата далеч не е добра колкото хон, сериозно, как може да не го разбирате? 
Имате ли идея какви ще са уменията на тези новите твари ?
Че наподобяват дотърски
Че наподобяват дотърски
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Далеч по-добра е от hon, но да не започваме отново спораWidowmakeR написа:Е то дотата далеч не е добра колкото хон, сериозно, как може да не го разбирате?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Нищо й не е по-доброто!
Не вади пък и ти такова фенбойско настроение.
Истината е, че ДотА си е по-разнообразна, на мен тези старите герои почнаха да ми втръсват до такава степен, че... Ами да добавят нови и нещата ще се загладят.
Истината е, че ДотА си е по-разнообразна, на мен тези старите герои почнаха да ми втръсват до такава степен, че... Ами да добавят нови и нещата ще се загладят.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Еми сори брат ама нито интерфейса, нито графиката нито геймплея е добър колкото на хон!
Интерфейса - малко са игрите с интерфейс, добър колкото хон.
Графика - нужда от коментар?
Геймплей - ами ръката ти тябва да е като на спайдър-мен! А най-яко е пускането на нещата от инвентара с нъмовете...
Нормално е да кажеш, че еди кво си ти харева повече от друго, но да кажеш че нещо което не е по-добро от друго да го изкарваш такова.
Геймплей - ами ръката ти тябва да е като на спайдър-мен! А най-яко е пускането на нещата от инвентара с нъмовете...
Нормално е да кажеш, че еди кво си ти харева повече от друго, но да кажеш че нещо което не е по-добро от друго да го изкарваш такова.
Кво са обясняваш ве никой не му пука за тъпия ти хонWidowmakeR написа:Еми сори брат ама нито интерфейса, нито графиката нито геймплея е добър колкото на хон!
Геймплей - ами ръката ти тябва да е като на спайдър-мен! А най-яко е пускането на неьата от инвентара с нъмовете...
Е бате нормално графиката и интерфеиса да са по-добри, дота е с графика на 8 години и интерфеис пригоден за друга игра...И все пак всеки хардкор фен ще ти каже, че в момента Дота е много по добра от хон. Ти най-вероятно играеш от скоро просто и си закърмен с хон, за тва по те кефиWidowmakeR написа:Еми сори брат ама нито интерфейса, нито графиката нито геймплея е добър колкото на хон!
Хах Още помня дотите с безкрайните башове и безкрайните слийпове, так че не ми говори от колко отдавна съм в джаза! А и това, което ти ми казваш е пълна тъпотия, защото ти на практика и нищо не казваш. Викаш ми един тип "Питай тия дето обичат сок от моркови, че сока от моркови е най-добър.".
Не мое да ме обедят някви като тебе дето ми говорат такива неща... Искам факти, а те са положителни за ХОН, което я и прави по-добрата игра.
Пък и точно най-добри дотаджии в грага ми започнаха да играят хон, така че какво да питам хардкор геймърите аз не разбирам. о.О
Пък и точно най-добри дотаджии в грага ми започнаха да играят хон, така че какво да питам хардкор геймърите аз не разбирам. о.О
- Kambino
- В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
Кой ми трие коментарите бе 
Ламерче си уидоу, както 90% от тея дет цъкат хон. Са направих първия си хон от есента някъде - bloodbath с ophelia...
омг сякаш е маса трудно ?
направи баня със старият Електришън ,бро
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Оф идеята ми беше, че сички са супер зле, не че аз съм добър... Аз че съм добър добър съм и се пак на дота доста трудно мое да направиш бионд с чен развит на съпортTyphus написа:омг сякаш е маса трудно ?
Точно последният път като гледах как играят дота един чен беше 6:0:20.Wannabe написа:Оф идеята ми беше, че сички са супер зле, не че аз съм добър... Аз че съм добър добър съм и се пак на дота доста трудно мое да направиш бионд с чен развит на съпортTyphus написа:омг сякаш е маса трудно ?