Вирусът Корона - Глобална Епидемия
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xBmwQAWsAg8[/youtube]
dai dai dai dai
dai dai dai dai
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Том Круз е под карантина и снимките на новата "Мисия невъзможна" са преустановени. 
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аз разбрах за филма, което е кофти, но safety first. Иначе, за Том никъде не прочетох, че е в карантина и не го пише никъде.
А Mission Impossible и повечето от неговите филми са ми от любимите.
А Mission Impossible и повечето от неговите филми са ми от любимите.
тежки нокаути
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Но това е просто настинка, ние сме здрави, прави, ала-бала, ще го изкараме и системата няма да се срине като се претовари.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Няма да се срине толкова системата ако хората се държат като че вирусът е просто настинка - просто не се панкьосват, седят си у къщите и си пият парацетамол/алкохол/'чайчета/витаминчета, нядавайки се на най-добрия сценарий.
Ако под системата се разбира болниците и лекарите в тях, хич не ти трябва да разчиташ на нея, при условие че тази система още не е е създала начин за лекуване на това нещо.
Ако под системата се разбира болниците и лекарите в тях, хич не ти трябва да разчиташ на нея, при условие че тази система още не е е създала начин за лекуване на това нещо.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Излизането на новият Джеймс Бонд филм е забавено с цели 7 месеца до 12-ти ноември:
https://www.hollywoodreporter.com/heat- ... us-1282170
В Италия всички училища и университети се затварят до средата на март:
https://www.vesti.bg/sviat/zaradi-koron ... ti-6106499
https://www.hollywoodreporter.com/heat- ... us-1282170
В Италия всички училища и университети се затварят до средата на март:
https://www.vesti.bg/sviat/zaradi-koron ... ti-6106499
TheChosen1 написа:даджайците
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
кьорави катерички
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
SXSW 2020 е oтменен заради коронавируса!
Това е огромно
Бъдещето на тазгодишното Е3 също е под съмнение
Това е огромно
Бъдещето на тазгодишното Е3 също е под съмнение
TheChosen1 написа:даджайците
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Брат, горчивата реалност е че този вирус може да доведе до ПОВЕЧЕ жертви от Испанския грип, и нещата почват да стават доста апокалиптични тук - ако експоненциалния ръст на броя на инфектираните продължи да расте със същите темпове и вирусът наистина достигне до прогнозираните 80% от човешкото население, разбирай грубо 5-6 милиарда души, и настоящия процент от около 3,5% смъртност се запази (дори нека не гледаме настоящите 4% в Италия), си говорим за 200,000,000 жертви. Ако цифрите от Китай са точни и там наистина изглежда че са овладели вируса дори въпреки онова безумие с огромния публичен банкет с 2,000 души, значи ако всеки един от нас поеме отговорността си към обществото мисля че можем да се справим, предвид че поне тук в Холандия под 10% са случаите, които не могат да бъдат проследени до олигофрените които се връщат от "ски туризъм" в Италия по време на чума. Демек с лична изолация, хигиена, пазаруване изцяло по интернет и всичко което произтича от това би трябвало да изолираме дори неидентифицираните източници на заразата.
Братлета, на 1 април имаме полет за България за да отида на зъболекар и да се видим с приятелки и роднини, а тук навън майката си е ебало. Надявам се всичко да се нареди, защото не ми се ще да ви носим заразата, хеле пък на родителите ни и масите дърти хора в България, които ще каталясат на тълпи.![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Братлета, на 1 април имаме полет за България за да отида на зъболекар и да се видим с приятелки и роднини, а тук навън майката си е ебало. Надявам се всичко да се нареди, защото не ми се ще да ви носим заразата, хеле пък на родителите ни и масите дърти хора в България, които ще каталясат на тълпи.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
И впрочем, отново по ВВС или Канал 4 (не да кажеш някоя треторазредна медия), един английски лекар който се е върнал от някаква командировка в Китай разказа, че няколко китайски лекари са обсъдили с него процентът на млади, здрави хора със здрава имунна система, които умират от вируса и те не могат да си обяснят по каква причина по-точно... Та имайте си едно на ум и ако някой ви разправя че това е грипче или простуда - в общия случай е дори още по-майлд защото не е съпътствано от хрема поне, но има и вероятност (която дори на този етап не можем точно да преценим колко голяма) просто и да се капичнеш в тази начална фаза и в общи линии първи епизод на този вирус, когато все още никой няма никаква форма на имунитет, а то си мутира непрестанно. Опасността е истинска, the protomolecule is upon us. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Нещата верно ескалират. От тия дни в офиса ->
Цък
Отделно целия немски офис ще има "суха тренировка" и всички ще бъдат хоум офис във вторник, в случай че се наложи наистина да останат хората по домовете си.
Ест, за София кучета ни яли, и ядрена зима да стане пак ще ни карат да идваме :/
Цък
Отделно целия немски офис ще има "суха тренировка" и всички ще бъдат хоум офис във вторник, в случай че се наложи наистина да останат хората по домовете си.
Ест, за София кучета ни яли, и ядрена зима да стане пак ще ни карат да идваме :/
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Ако са в Нордрайн-Вестфалия, Райнланд-Пфалц или Хессе, нищо чудно... Аз за щастие поне от 6 години работя от офиса си вкъщи, но за други тук МАСОВО това означава поне две седмици болничен и пълна изолация.... излишно е да ви казвам, че по всички магазини и всички сайтове в интернет филтърните маски са напълно разпродадени..... от Германия са ограничили износа на такива стоки в момента.... ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Това, което ме обнадежадава е, че графиката на възстановилите се в момента почти е наравно с реално съществуващите случай.
тежки нокаути
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Вероятно ако съм инфектиран дори няма да ме допуснат до България и ще ме сложат под карантина на летището в Букурещ, за което просто не ми се мисли... Но и така или иначе по всичко изглежда че вируса е достигнал България, така че до тогава вероятно вече ще е все тая. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
А дано да не станем като Италия и да си ебе майката тука... 
тежки нокаути
Айде, имаме си и у нас случаи
Иначе не вярвам, че всички ще умрем
Иначе не вярвам, че всички ще умрем
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
covid 19 скоро и във вашия квартал
всички ше омрем
всички ше омрем
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Докато във фейсбук фийда ми всички обясняват как вируса не бил нищо особено и не трябвало да се преувеличава, тук във форума е тоталната паника
Кефи ме!
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS