ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG

Игри за PC
Публикувай отговор
jenssn

Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG

Мнение от jenssn »

SvRomanov написа:Снощи я превъртях, играта е страхотна, края - също. Не знам дали е най-добрата, но е поне наравно с двойката. И макар да е страхотна игра, смятам, че е слабa AC игра. Няма го чувството за принадлежност, усещане което ти даваха 2-ката, Brotherhood и Revelations. Тук много повече е акцентирано върху егоизма и егото на Едуърд, отколкото на идеята на асасините като цяло. Може би е търсен ефект, но ако не беше гейм механиката щях да си помисля, че играя друга игра. Асасасините са включени колкото за цвят и за да оправдаят името.

Точно тук не съм съгласен с теб. Лека полека ако следиш ЦЯЛАТА история ще разбереш че ассасините присламчват човека който играе като едуард в ABSTERGO ENTERTAINMENT, и как загатват че в следващите части ще се възвърнат АССАСИНИте. Съмняваме някой от вас да е хакнал и прочел всичките документи и файлове в самата игра които биха иначе ви обяснили връзката в тази поредица ASSASSINS vs TEMPLARS. Простое героя на Едуард не е ассассин по рождение а с времето вижда смисъл да се бори за тяхната кауза. АССАССИНИТЕ са включени точно колкото трябва според произхода и историята на героя.
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

аееееее
кво е тва бе
тоя Freedom Cry е бъгавост на макс
начи при битките понякога моделите на хората почват да "треперят" даже и на главния
на кораб на стълбите вместо да може да се качи по тях почва да прави онова, все едно има невидима стена
имах да гоня един пише стигни го гоня с юмруци настигам нашият само го избутва и оня продължава
викам сигурно трябва с Hidden blade-Овете треа го гоня, пак същото
накрая го изпреварих и го гръмнах с глупава пушка дето стреля до 2 м и нищо не ми даде а трябваше някаква информация
или
стоя и подслушва и съм зад ъгъл и играта БУКВАЛНО на половин метър от мен мен ми spawn-ва гард от въздуха like are you fucking serious?
изисква се майсторлък за да счупиш нещо здраво на толкова много места

:doh:
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

кон кон
кон карат кон
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
byrkata

Мнение от byrkata »

zashto ne mi tragva.Izpisva mi che nqma (binkw32.dll).Svalih go a, sega pak izpisva (the procedure entry point _BinkShouldSkip@4 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll)?
Публикувай отговор