Serious Sam 3 (Излезе)
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Re: Serious Sam 3 (Излезе)
незнам за какво става дума даже ама до колко знам рег фаил не се слага никъде а се цъка да адне нещо в регистрите 
- shub niggurat
- Обратна връзка:
да бре, ама не се ли турга некъде у точната папка и там да се пусне
еба ли го, ся че го отворим и ще видим кво че стане
еба ли го, ся че го отворим и ще видим кво че стане
джумерки
- shub niggurat
- Обратна връзка:
а защо изобщо не иска да тръгне
сложих го рег файла, крак, махнах антивирусната и нищо не става като цъкна на ехе-то.
сложих го рег файла, крак, махнах антивирусната и нищо не става като цъкна на ехе-то.
джумерки
-
Serious Sam 1.0
Свали версията от СтиймStylized Corpse написа:а защо изобщо не иска да тръгне
-
Serious Sam 1.0
- StubbsZombie
Влизаш в Steam, цъкаш View (горе), после Screenshots.High_voltage написа: п.с. деба, направих някакъв скрийншот на един релеф във второто ниво, дето изобразяваше някакви египетски свещеници как си махат пишките. обаче после го нямаше в папката на играта ;[[
Там трябва да е.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
аз съм и по-напреде и пак е същия хуй левъл дизайна, продължаваме с порутените панелки
поне е яка пуцалка и меле
поне е яка пуцалка и меле
джумерки
Споко.... Към 7-8 ниво идват големите открити пространства стил олд Сам
И порутените сгради стават големи пустини и пирамиди/артефакти ^^
Ми дигни труднсота бе.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
Жувотновъд
И аз я врътнах играта, само че нещо не мога да играя Coop.
В сингъл играя на High, и кадрите не падат под 40, а в Coop максимума е 20, а в повечето време 10-15...не може да се играе така...
В сингъл играя на High, и кадрите не падат под 40, а в Coop максимума е 20, а в повечето време 10-15...не може да се играе така...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
играта е чук
отдавна не бях играл олдскуул шутър в истинския смисъл на думата. няма възстановяващо се здраве, няма чекпойнти, няма опция continue в главното меню, няма hint-ове докато зарежда играта, можеш да си се сейваш когато си поискаш, няма педерастии. истински, чист екшън! определено това е шутъра на 2011-та, ама в тъпата класация на пц мания дори не беше номинирана

-
Der Meister
- Обратна връзка:
Не съм много съгласен с някои неща. Аз съм още в началото де (тамън минах нивото дето трябваше да убия извънземното с хеликоптера с ракетомета), така че не знам доколко може да ми важи мнението, но все пак да го изкажа
Муниции си имаше и в предишните части на играта много, а тука даже като че ли не са по-малко. На няколко пъти ми свършваше шотгъна и трябваше с пистолетчето и чука да карам. За здравето и трудността - аз си играя на normal и си ми идеално така - нито прекалено трудно, нито прекалено лесно. Абе може би е по-скоро лесно (предвид факта, че съм умирал само 2 пъти досега) ама после може да стане по-трудно, не ми се рискува с hard
Ти явно си много добър ддз, пробвай на последното ниво на трудност все пак, щом на hard ти е лесно. За безкрайното пространство зад гърба съм съгласен. В предишните части май имаше врати, които се затварят и не можеше да бягаш назад, но като цяло това не е кой знае какъв проблем за мен, тъй като не ми улеснява чак толкова играта. За арените - наистина са доста еднотипни - само порутени панелки. Ако през цялата игра е така ще е доста тъпо (а като чета коментарите по-назад в темата май почти през цялата игра е така). Трябваше да има малко извънградски зони или пък да не е само в Египет играта, а и в други държави. Това може би е единствения по-сериозен проблем на играта, но въпреки това смятам, че SS 3 си е най-добрия шутър на 2011 
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Абе защо като натискам escape, за да вляза в менюто постоянно ме изхвърля от играта? Смисъл не винаги ама доста често особено на нивото с космическия кораб дето е като бос, там шанса да ме изхвърли като натисна ескейп е поне 50%
Така не мога да правя сейвове
Някой знае ли как се оправя?
-
Der Meister
- Обратна връзка:
е може и с куик сейвове ама аз предпочитам с нормални, щото примерно ако съм с малко кръв може да се наложи да се връщам назад. иначе ти с този релийз ли си - http://www.zamunda.net/details.php?id=290092&hit=1 ? той май е най-читавия, аз съм с него.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
леле аз съм бил много прост, те куик сейвовете не се заместват един друг и аз си играя всеки път да се сейвам по бавния начин
иначе ясно защо нямаш такъв проблем
иначе ясно защо нямаш такъв проблем
-
Der Meister
- Обратна връзка:
баннат е.High_voltage написа:Абе, къде изчезна потребителят Serious Sam? Очаквах, че ще е много активен в тази тема, ще споделя, ще я крепи, пък него никакъв го няма; дори и в общия не пише?
-
Der Meister
- Обратна връзка:
ми не знам точно. каза, че нарочно си издействал бана, щото прекарвал много време във форума и бил станал голям ноулайфър.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
врътнах я ама не успях да намеря нито снайпера, нито оръжието с electricity мунициите 
-
Cyber-X
- В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
- Обратна връзка:
Абе само аз ли забелязвам, че музиката от Loading screen-а е същата като в Mass Effect 2?
meh.
Cyber-X написа:Абе само аз ли забелязвам, че музиката от Loading screen-а е същата като в Mass Effect 2?
O_O сега обърнах внимание, DA FUCK ?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”